Monitor 2012
Re: Monitor 2012
aby zistili učitelia kolko je na škole žiakov čo sa nechcú učiť
-
Corn Flake
Guru wannabe
A kto povedal, že to máš tipovať? 
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Romana1811: a o com inom bol, ak nie o slovenskom jazyku a o matematike? obidva testy a otazky a ulohy v nich boli perfektne spracovane a bolo v nich zhrnute vsetko, co ma mat mlady clovek v malicku... ani jeden test nemohlo byt problem dat na plny pocet bodov... uz ma rozculuje pohodlnost mladych ludi a ich vecne kazdorocne vyhrady k tymto testovaniam... co by ste teda chceli mat v tych testoch?
Ratz nebral by som to takto kedze ja mam vyhrady k minulorocnemu testovaniu kde aj nasa matematikarka nevedela vypocitat a tiez hovorila ze boli strasne zle vysvetlene ulohy
-
RATZINGER666
Darca
mas niekde tie minulorocne testy? sledujem to kazdorocne a nepamatam si, ze by bol niekedy s niecim vacsi problem... teda samozrejme bol, ale vzdy len zo strany ziakov...
-
Corn Flake
Guru wannabe
Každý rok sa niekto sťažuje, že niečo bolo zle vysvetlené alebo nepochopiteľné. Ale jak na to pozerám, tak okrem otázok zo SJ typu "Čo autor touto básničkou myslel?" tam nevidím nič nepochopiteľné.
tak tento rok bola matika uplne lahka, no slovina odveci... blbe otazky, este horsie moznosti a vsetko moznosti podobné...
-
RATZINGER666
Darca
minik460: mozes mi podrobnejsie objasnit, co bolo na otazkach zo slovenciny "odveci" a co boli "blbe otazky"?
moznosti musia byt pochopitelne podobne, kedze v slovencine to funguje tak, ze prave na znalosti tych detailnych odlisnosti sa da rozpoznat znalost jazyka... skus mi odcitovat konkretnu otazku, ale myslim, ze v pripade napr. urcovania koncoviek ov/ou, y/i, velkych a malych pismen, vyslovnosti a podobne maju tieto male rozdiely najvacsiu vypovednu hodnotu...
moznosti musia byt pochopitelne podobne, kedze v slovencine to funguje tak, ze prave na znalosti tych detailnych odlisnosti sa da rozpoznat znalost jazyka... skus mi odcitovat konkretnu otazku, ale myslim, ze v pripade napr. urcovania koncoviek ov/ou, y/i, velkych a malych pismen, vyslovnosti a podobne maju tieto male rozdiely najvacsiu vypovednu hodnotu...
zbytočne to všetci hrotia odpovede boli podobné ? a ako inak majú byť formulované ? ak by boli formulované tak aby sa podstatne odlišovali tak by to bolo aj podstatne lahšie ak by bola jedna odpoved o jablkách a druhá o hruškách.. celkovo testovanie 9 2012 ktoré som podstúpil nebolo nejak extra ťažké matika dopadla podla mojich celkových výsledkov v škole čiže 35% pre väčšinu bola ľahká no ja na čísla hlavu nemám
a slovenčina bola vraj ťažká tá my dopadla lepšie ako moje celkové výsledky dávam si to na 4 (áno som hlupák neučím sa etc..) no monitor som dal na 68% prišiel mi celkom lahký monitor zo SJL keďže bol zameraný prevažne na čítanie s porozumením čo nieje až tak zložité aj ked tam boli nejednoznačné odpovede stačilo si časť textu prečítať znova a nájsť tam tú podstatnú vec ktorá vyvráti ostatné nejednoznačné možnosti.
ja som mal matiku 85 a SJ 68
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2012, 11:31)
nasa trieda bola tak cca najlepsia na Slovensku, dnes sa o tom píše v denníku Plus jeden deň.
//autoeditácia príspevku (05 Máj 2012, 11:31)
nasa trieda bola tak cca najlepsia na Slovensku, dnes sa o tom píše v denníku Plus jeden deň.