Crash
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Crash
Čaute mam taky problem vždy ked neco robim take namahave mi sekne pc alebo neco tak crashne ze sa zobrazi taka modra obrazovka a tam neco pise alebo ked to sekne tak resetnem komp tak pri starte tam naskakuju take pi*ov*** v logoch a pak pise neco s kodmy ze harddisk to neprecital tak nejde comp neviete cim to je?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Crash
netušíme, lebo "a tam neco pise", "pi***** v logoch" a "pise neco kodmy" sú ničnehovoriace údaje. Keby napíšeš akú chybu vyhodí a jej presné znenie, bolo by reálnejšie pomôcť ti. Ty mi tiež nedokážeš poradiť keď sa spýtam čo mám s autom keď "robí taký zvuk a potom tam takto trasie a potom nejde"
-
$HD_DaDo_Ts
Medium Expert
Re: Crash
Prepáčte, už som trošku vyrástol
Poviem to takto
Robí mi to stále, možno to bude už tým že tento počítač má 6 rokov a už vypovedá službe alebo na druhej strane slabý procesor, robí mi to tak 2x za týžden v rôznych intervaloch. Keď počúvam pesničky, a objaví sa blue screen, tak je ten zvuk taký že to je až na zbláznenie, a preto by som rád vyriešil tento problém.
Mám si kúpiť nový počítač?
Mám si kúpiť nový procesor?
Iná rada?
Ďakujem.
Robí mi to stále, možno to bude už tým že tento počítač má 6 rokov a už vypovedá službe alebo na druhej strane slabý procesor, robí mi to tak 2x za týžden v rôznych intervaloch. Keď počúvam pesničky, a objaví sa blue screen, tak je ten zvuk taký že to je až na zbláznenie, a preto by som rád vyriešil tento problém.
Mám si kúpiť nový počítač?
Mám si kúpiť nový procesor?
Iná rada?
Ďakujem.