Slobodomurari, Illuminati + New World Order
Re: Slobodomurari, Illuminati + New World Order
neviete mi niekto nájsť text Kool Savas ft DMX - sky ist the limit TEXT?Lebo dmx tam rapuje o iluminátoch a ten text sa mi nepodarilo nájsť, neviem či som taký krepý alebo to je mierne cenzurované. 
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Meh. Možnosť teroristického útoku na OH v Londýne existuje už asi tak od času, kedy tie hry olympijský výbor schválil. Jasné, že existuje - tak ako pri iných masových akciách, kde sa pokope nachádzajú desaťtisíce ľudí. Na protiteroristických opatreniach pracujú stratégovia a ľudia, ktorí s terorizmom majú veľa skúseností (nie s jeho praktizovaním, ale s bojom proti nemu), takí, ktorí do toho vidia tisíc krát lepšie ako nejakí blogeri... Ináč nedá mi - všetky tieto divné weby a ich autori majú veľmi podobné názvy typu "zvedavec, jaktodoopravdyje, bádateľ, hladiny pravdy, otvor oči, prebudenie" a podobne.
Pokiaľ viem tak ten teroristický útok mal byť už na olympiáde v Pekingu. Potom na MS v Afrike a teraz v Londýne. Podľa mňa sú to len bludy 
Blbosti sú to v zmysle konšpiračnom, že v nejakých filmoch a videách o tom sú nejaké náznaky. Samozrejme, tá možnosť existuje.
Ak to zhrniem, tak video hovorí, že "môže" sa stať, že na olympiade v Londýne bude nejaký útok. Buď nukleárny, alebo biologický, alebo iný teoristický, alebo skrátka akýkoľvek vás napadne. Ale ak toto budete zdieľať, tak to ilumináti zrušia.
Teda ak sa niečo stane, sú za tým ilumináti. Ak sa nestane nič, tak sme to odvrátili lebo sme usilovne šírili správu, ale aj tak sú tam všade ilumináti.
slay. Radšej budem zdieľať ich video ako posúvať niekomu tvoje skeptické reči. Píšeš ako keby si všetko vedel, všade bol a len ten tvoj názor je správny. Určite veríš aj na globálne otepľovanie spôsobené človekom 
Slay sa snazi byt neskutocne vtipny, az mam niekedy pocit ako keby mal nejaky komplex z detstva a potrebuje sa vyriadit vzdy na illuminatoch a konspirackach. 
-
seth82
Darca
Nie žeby som ho chcel obhajovať, ale to s tým komplexom by som vedel aplikovať aj na tých, ktorí tých illuminátov, slobodomurárov, židov, chemtrails a haarp vidia úplne všade. Takže povedal by som, že "zlodej kričí chyťte zlodeja"...
Len zdieľaj zdieľaj91pato310 napísal:slay. Radšej budem zdieľať ich video ako posúvať niekomu tvoje skeptické reči. Píšeš ako keby si všetko vedel, všade bol a len ten tvoj názor je správny. Určite veríš aj na globálne otepľovanie spôsobené človekom
Btw. Nie je jedno čo spôsobuje otepľovanie? Podstatné je, že tu to otepľovanie skutočne je a povedzme, že tvoje vnúčatá nič dobré nečaká.
Bude to skôr komplex ešte z minulého života, lebo aj v útlom detstve som bol rovnaký. A ja to nepotrebujem, ja to len skrátka robím veľmi rád. Je to taká záľuba, hobby a tak.Korag napísal:Slay sa snazi byt neskutocne vtipny, az mam niekedy pocit ako keby mal nejaky komplex z detstva a potrebuje sa vyriadit vzdy na illuminatoch a konspirackach.
Veľmi správne.seth82 napísal:Nie žeby som ho chcel obhajovať, ale to s tým komplexom by som vedel aplikovať aj na tých, ktorí tých illuminátov, slobodomurárov, židov, chemtrails a haarp vidia úplne všade. Takže povedal by som, že "zlodej kričí chyťte zlodeja"...
Btw. Nie je jedno čo spôsobuje otepľovanie? Podstatné je, že tu to otepľovanie skutočne je a povedzme, že tvoje vnúčatá nič dobré nečaká.
slay to snáď nemyslíš vážne. Není to jedno. Veď sa do toho lejú miliardy dolárov. Nehovorím teraz vylejme všetok sajrajt do mora a pokácajme všetky lesy. Ale niektorí si na tej teórii založili živnosť. + tie zákony.
Myslím to vážne, poznáš Sayov (kľudne si ho zapamätaj ako Slayov
) zákon trhu? Ak áno, tak to je presne dôvod prečo sa tam tie peniaze lejú.
Kód: Vybrať všetko
http://www.czechnewstv.cz/?module=articles&c=news&b=1&a=26-
seth82
Darca
Takú znášku sprostostí som nečítal už dávno. Ale veľmi ma pobavilo, že je tam jeden z diskutujúcich veľmi zmätený a nevie sa rozhodnúť, či má veriť, že zemetrasenie v D.C. bolo spôsobené podzemnými jadrovými výbuchmi, alebo HAARPom, pretože o tom niečo našiel (úsmevná kolízia dvoch debilných konšpirácií). Ľudia, ktorí takýmto nezmyslom veria, sú na tom veľmi zlep, prirovnal by som ich k tým v praveku, ktorí verili, že blesky sú nástrojom božieho hnevu, pretože si ich racionálne nevedeli vysvetliť.
Ináč, nechápem, že čo to tu má vlastne dokázať/naznačiť, o týchto veciach sa tu v minulosti nadrístalo viac ako dosť.
Ináč, nechápem, že čo to tu má vlastne dokázať/naznačiť, o týchto veciach sa tu v minulosti nadrístalo viac ako dosť.
-
MeanSeriously
Medium Star
k tomu videu. možno že je to pravda, možno že nie, ale mňa zaujal tento koment:

Sám jsem si udělal kolem toho výzkum a musím říct, že Illumináti jsou opravdu schopni všeho.. tihle lidi financovali obě světové války...
Neveril by si koľko takých výskumníkov je tu 
-
MeanSeriously
Medium Star
slay, začíname byť ironický? Asi sa na viac nezmôžeme och, och.
Počkať? Niekedy som snáď nebol ironický? 
-
MeanSeriously
Medium Star
Dobre, zvíťazil si. Tak ďaleko až moja pamäť nesiaha