winxp - nemožnosť pripojiť sa k zabezpečenej wifi (heslo ok)
-
Old Dirty Bastard
Guru
winxp - nemožnosť pripojiť sa k zabezpečenej wifi (heslo ok)
zdravím, mám následujúci problém, z ničoho nič ma systém nechce napojiť na zabezpečenú sieť (je jedno aká forma zabezpečenia) a po zadaní hesla vyhodí hlášku (príloha). potreboval by som sa toho nejako zbaviť, absolútne netuším kde nastal problém a prečo vyhadzuje niečo také. heslo zadávam správne, deje sa to pri všetkých zabezpečených sieťach.
Re: winxp - nemožnosť pripojiť sa k zabezpečenej wifi (heslo
Co je tam, WEP, WPA alebo WPA2?
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Aktualizovat SP na co najnovsi.
na wpa/wpa2 treba afaik SP2+, potom ale nerozumiem, preco pises, ze to prislo 'z nicoho nic'
sak ti to tam pise 5alebo 13 znakov 10 alebo 26 ...mas spravny pocet znakov v hesle .... ono to totiz nieje od 5 do 13
-
Old Dirty Bastard
Guru
heker: je tam WPA (ale ako som pisal, deje sa to pri vsetkych druhoch)
Lukkas: to zatial necham ako krajnu moznost
beardie: dlho predlho system bezi na SP2, nerobil som ziadne zmeny a proste zo dna na den sa stalo toto
strapaty: ako som uz pisal, toto nie je problem, heslo je spravne, tato chyba sa vyskytuje pri akejkolvek zabezpecenej sieti a nech tam zadam cokolvek (vratane spravneho hesla)
Lukkas: to zatial necham ako krajnu moznost
beardie: dlho predlho system bezi na SP2, nerobil som ziadne zmeny a proste zo dna na den sa stalo toto
strapaty: ako som uz pisal, toto nie je problem, heslo je spravne, tato chyba sa vyskytuje pri akejkolvek zabezpecenej sieti a nech tam zadam cokolvek (vratane spravneho hesla)
factory reset a nastavenie vsetkeho odnova aj na routry aj v PC to si uz asi skusal??? mozes skusit bod obnovy,...
,,,
skontroluj sluzby ci ti bezia suvisiace s pripojenim....
nemenil si firewall (napr: filtrovanie podla MAC, .....)
daj o akom HW sa bavime
spocitaj tie znaky este raz ci ich mas 13
skontroluj sluzby ci ti bezia suvisiace s pripojenim....
nemenil si firewall (napr: filtrovanie podla MAC, .....)
daj o akom HW sa bavime
spocitaj tie znaky este raz ci ich mas 13
-
Old Dirty Bastard
Guru
tak nič, nevadí, reset som skúšal, nepomohlo to.. nakoniec som teda updatol nedobrovolne na sp3 a problem je prec, takze neriesim. teraz uz len cakat kym nastane nejaky problem vdaka novemu balicku, co uz
inak s routerom to nic nemalo/nema, pripojil som sa na neho z cohokolvek okrem daneho systemu na danom pc.
inak s routerom to nic nemalo/nema, pripojil som sa na neho z cohokolvek okrem daneho systemu na danom pc.
.... ja mam uz SP3 dlho a nemam s nim problemy.... akurat mam vypnute automaticke aktualizacie a raz za mesiac system updatnem rucne ...keby bol problem vratim bod obnovy o mesiac spat ......