Merač rýchlosti strely

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Norick98
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Merač rýchlosti strely

Príspevok od používateľa Norick98 »

Hladam merac na meranie rychlosti puku alebo lopticky.
Presne za tym ucelom, s akym sa pouziva na skills competition napr v NHL, ale videl som to aj teraz nedavno na hokejbalovom turnaji u nas na SVK.
Uprednostnujem zapozicanie. Kupa len aky by slo o rozumnu cenu.
Nehladam to cez toto forum ( vyuzil by som bazar ) ale fakt neviem co napisat do googlu aby ma to hodilo na tu spravnu stranku.

Pls help :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Re: Merač rýchlosti strely

Príspevok od používateľa CheZteR »

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

tomuto som sa trochu venoval ale zobral som to z ineho sudka...
bola aplikacia pre nokie a iphony, sa to vola Speedhero http://speedhero.com/#/Ice%20hockey ale prestali to predavat, nie som si isty, ci ten svoj algoritmus nepredali niekam, lebo na android markete sa da najst toto: https://play.google.com/store/apps/deta ... eedheronhl
nestoji to vela, treba vyskusat, my sa na to chystame uz dlho :D mozno v blizkej dobe vyskusame na treningu
a vo vseobecnosti by nemalo byt velmi narocne nieco podobne aj naprogramovat, len by bolo treba urobit nejaky mensi vyskum, nahrat si zvukovy zaznam vela striel, trochu to rozanalyzovat a nakodit nieco...ale to je na dlhsie :) lebo princip je jednoduchy, mobil zachyti zvuk, ked vystrelis a zvuk ked narazi lopta/puk na mantinel a podla urcenej vzdialenosti a rozdielu v case vypocita rychlost, nic zlozite, tomu rozumiem aj ja, co som mal z fyziky 4 :lol:
propernex
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa propernex »

hmm lenže v nhl sa merá rýchlosť puku keď prejde bránkovou čiarou, tento princíp zmerá rýchlosť na celej vzdialenosti...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

pri merani na vzdialenost 10 metrov je rozdiel medzi nameranymi rychlostami podla mna zanedbatelny
Norick98
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Norick98 »

Nemusi to byt uplne presne. S kamosmi si chceme len pred exhibiciou trochu zasutazit v zrucnostiach.
OK dik za rady chalani. Vyskusame nejaku tu aplikaciu na android a ked nie tak sa poinfromujem o tej branke. Ivanka je blizko, tam aj dostim :D
Napísať odpoveď