chlapci prestavam vam rozumiet
takze ani recever mi nepomoze ?
poprosil by som uplne jednoduchy navod ako skombinovat to co mam + tv (projektor) - aby to vsetko pekne hralo
nema jednoduchsie ked si dom. kino pripoji do USB slave portu mult.st a knej sa pripoji cez wifi , alebo eth. .... a bude ho to stat polovicu... a bude mat sietove ulozisko pre vsetky domace zariadenia..... ???
uprednostnujem lacnejsi variant ale chcem aj kvalitu (taku pre bezneho smrtelnika)
receivery som videl od 150 vyssie, tak predpokladam ze mne by na taketo bezne veci mohol stacit tak za 200-250.
z uloziskom ma uz zamotavate ale nebranim sa mu ale ani tomu moc nerozumiem
strapaty napísal:nema jednoduchsie ked si dom. kino pripoji do USB slave portu mult.st a knej sa pripoji cez wifi , alebo eth. .... a bude ho to stat polovicu... a bude mat sietove ulozisko pre vsetky domace zariadenia..... ???
fakt mi nie je jasne, co ocakavas, ze sa stane, ked spoji toho Xtreamera s pionierom cez USB
problem je v tom ze domace kino je stavane na to aby si vsetko prehraval z neho (aspon to tvoje) .... cize nie je moc stavane na pripajanie NB a dalsich zariadeni.... Na to sluzia bud multimedialne stanicky alebo NAS servery.... neviem presne preco chces prepajat NB s domacim kinom .... vsetko si totiz mozes skopcit na USB kluc, kartu, disk a prehrat to priamo z neho...... je to par sekund
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2012, 13:44)
beardie napísal:fakt mi nie je jasne, co ocakavas, ze sa stane, ked spoji toho Xtreamera s pionierom cez USB
to mi skus vysvetlit
konektor USB slave sa sprava ako externy disk .....
mal som predstavu ze na tom mozem pustat aj veci z youtubu, prezentaciu a hocico bez toho aby som prepajal kable a nahravlal nieco na usb cd
nie je problem to urobit ale je to lepsie ak by to bolo vsetko v jendom a bolo prepojene...
odporucenie ne reciever ?
co by mal mat ? co by nemal mat ? co mam pri nich sledovat ? s receiverom uz vsetko pojde ako ma a bude to kompatibilne ?
a aby stal tolko aby ma to nezruinovalo
cize ak som ta spravne pochopil tak ty by si mu odporucil receiver s dvoma HDMI vstupmi a nejakym vystupom na TV(zalezi aky ma) a repraky by si zapojil priamo do receivera(cca 200€)... cize ked bude chciet pozerat nieco z NB musi to tam pustit a pripojit k receiveru .....
no ja som to myslel tak ze kupi si mult. stanicku .... repraky zapoji do nej.... z stanicky sa pripoji k tv (cca120€) a pioniera posle do teplych... keby mu velmi chybala dvd tak taketo nieco.... http://www.mall.sk/multimedialne-centra ... yer#folder... a nema problem sa pripojit s nicim a moze prehravat aj bez NB a vie prehravat videa aj priamo z internetu.....