MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Btw bude hrat Handzus proti Kanade ci nie ? Ked tam ma priletiet az zajtra. Olol Chara je dobry leader.... ale predsa hokej neni individualna hra... On sa nadmieru snazil v play off ved to bolo vidiet aj na tom kolko minut stravil na lade. (okolo 30 minut na zapas co je obrovske čislo)
Jeho povesť v playoff nie je bohvieká. Kapitán je dobrý, ale nič výnimočné.
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie handzus bude hrat az v nedelu ...
-
guess.whoo
Redeemer
to mas begbee pravdu, avsak je to velka posila do obrany. kazdy super ma respekt ked je na lade (snad okrem Oveckina
)
Promo k MS v Hokeji 2012
Nezdá sa vám už mierne ehm.. morbídne.. to neustále odkazovanie na Demitru. Nie je jediná osoba v tomto štáte, ktorá umrela, ani jediný športovec, ktorý si zaslúži pamiatku.
Jeho žena dá do novín básničky, ktoré písala jemu... iba mne to príde divné?
Jeho žena dá do novín básničky, ktoré písala jemu... iba mne to príde divné?
-
audiotrack
VIP
je to trápne. To si chcel počuť? Mne to prišlo trápne už tak týždeň po jeho smrti. Robia z neho väčšieho hrdinu ako v skutočnosti bol.
Slovensko drž sa ! Zajtra to začina... SLOVENSKOOO!!!
Nech skoncime ako kolvek ja neprestanem fandit 
-
guess.whoo
Redeemer
pozrite sa na to z marketingoveho hladiska. na com je postavene cele trapne modre z neba? prave na emociach
ako to kto vnima je individualne
ako to kto vnima je individualne
Tak ano, modre z neba to je fakt trapne. Mozno na zaciatku by som este tak veril ze ked ich Villo poslal na nakupy do mesta, popripade niekam do hotela na rekreaciu. A pritom doma im prestavali celu kupelnu. A oni to fakt netusili. Tak vtedy to bolo este ok ale teraz?(A este sa hraju ako prekvapeny...) Aj tak sa to toci vsetko okolo reklamy. Ale tak čo už aspon sa trosku vrati aj ludom.
Dneska 3:2 pre Slovensko 
-
guess.whoo
Redeemer
fandil som francuzom. prva tretina bola v ich podani dobra, az ma prekvapili, no nakoniec sa predsa len ukazali skusenosti a skills. este k tomu ich nepodrzal velmi ani Huet, od ktoreho som to trosku cakal
Tak zatiaľ bez prekvapení, USA vyhrali, vyhrajú aj Nemci, tí vedú 3:0 v 3. tretine nad Talianmi. O hodinku už ideme my, dúfam, že to bude bez ostudy, fandím našim a verím, že môžu na začiatku turnaja Kanaďanov potrápiť. 
Tak čo páni, pripravený sledovať naše hokejové výkony ?
Ja už začínam pociťovať tú klasickú pred šampionátovú nervozitu, ktorá poväčšine opadá po 1. tretine nášho zápasu a mení sa na nervy a nadávky!
Tento rok tam je kopu nových aj mladých tvári. V kútiku duše dúfam, že prekvapia.
Uvidíme za hodinu...
Ja už začínam pociťovať tú klasickú pred šampionátovú nervozitu, ktorá poväčšine opadá po 1. tretine nášho zápasu a mení sa na nervy a nadávky!
Tento rok tam je kopu nových aj mladých tvári. V kútiku duše dúfam, že prekvapia.
Príprava vraví, že to nebude nič moc. Ale ja tiež pevne verím, že chalani sa pozbierajú a že zabojujú za Slovensko a pripravia nám pekné chvíle. Len kto zas bude počúvať reči frajerky, ktorá si na začiatku 2. tretiny uvedomí, že my sme modrí a nie červení. 
Fajerky bokom! Nie je nič horšie ako sa pozerať na hokej (niekedy aj zlý hokej) a do toho počúvať tie keci.
Jáj už nech to začne. Som samá zvedavosť čo nám vyparátia tento rok
Jáj už nech to začne. Som samá zvedavosť čo nám vyparátia tento rok
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Ja som naprikald žena a hokej mám velmi rada, vždy sa na MS velmi teším ale počas zapasu nemudrujem..jednak som taka nervozna že si hryzem ruky a jednak neznašam omudrovaných prostitutov. Takže Header negeneralizovala by som:)
Ešte niesom doma ale zachvilku už padám, kde ma už bude čakat priatel s vychladenim Heinekenom..aach milujem Máj za toto..dúfam že sa nám bude dariť:)))
Ešte niesom doma ale zachvilku už padám, kde ma už bude čakat priatel s vychladenim Heinekenom..aach milujem Máj za toto..dúfam že sa nám bude dariť:)))
-
audiotrack
VIP
tá kopa nových tvári dostala výprask od norov aj od dánov ale hej, kanadu potrápimeHeader napísal:Tak čo páni, pripravený sledovať naše hokejové výkony ?
Tento rok tam je kopu nových aj mladých tvári. V kútiku duše dúfam, že prekvapia.Uvidíme za hodinu...
hymna vypočutá, ide sa na to!