Čaute,
akú vysokú školu by ste odporúčili pre web developera? Doterajšie schopnosti - expert v html/css, jss/jquery, php, pokročilé schopnosti s Drupal / Wordpress CMS, flash je moja slabá stránka však o pár rokov tak či tak zanikne a nahradí ho HTML5, takže to je vpodsate jedno, angličtina C1. Cestou "programátora" v jazykoch ako C# a C++ sa vyberať nechcem, chcel by som ostať pri webdevopmente. Pôvodne som chcel začať vlastné štúdio na vlastnú päsť zo známym, avšak platy v zahraničí sú niekoľkonásobne vyššie ako keby som to mal robiť tu a aby som sa v tom zahraničí zamestnal tak vätšinou požadjú vysokoškolské vzdelanie. Maturujem budúci rok, povinne slovenčina, cudzí jazyk, odborné predmety (polygrafia, photoshop, illustrator, dreamweaver, flash) a dobrovolne matematika.
Moc sa do problematiky vysokých škôl nevyznám, predpokladám že vysoké školy sú v zahraničií kvalitnejšie, neviem ako to je s poplatkami a tak podobne, nevadilo by mi ostať študovať aj na území SR / ČR kedže vätšinu znalostí okolo webdevelopmentu už mám.
Ďakujem za všetky rady.