linux password crack
linux password crack
Ked som sa dostal k suboru /etc/passwd, cez co a ako to mozem cracknut ??? diky
-
manager666
Star
Re: linux password crack
Neviem, co chces crackovat. V /etc/passwd (bezne) nie su ulozene hesla.
A co znamena, ze si sa k nemu dostal ? 
tak kde su ulozene ??? tak prosim, poradite mi niekto teda ako mam cracknut linuxove heslo ???

-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Co tak Google a tam napisat nieco ako: how to crack linux password
Hesla mas vacsinou v /etc/shadow (myslim, ze mozu byt aj v passwd, ale nie je to velmi bezne a ani bezpecne). To, akym algoritmom je heslo kryptovane zistis uz jednoducho (ak tomu trochu rozumies, vacsinou to ide podla prvych znakov stringu). No a finalny krok, prelomenie... To uz asi nie. Ak to je tvoj server a zabudol si heslo, tak su ine moznosti, ako ho obnovit. Ak to tvoj server nie je, tak si uz porad sam.
hojko: neboj sa, netrpim demenciou
, ubnt:Oo.FsT9opcTVc:0:0:Administrator:/etc/persistent:/bin/sh -toto som vytiahol z /etc/passwd ako teda z toho vylustim heslo ???, alebo je tu prosim nejaka dobra dusa, co to zmakne za mna ? a je to konkretne zariadenie nanostation2
To je vsetkym jasne o co ide na zaklade tvojej predoslej hlupej teme.
K comu ti to heslo je a preco zariadenie neresetnes?
K comu ti to heslo je a preco zariadenie neresetnes?
lebo to zariadenie nieje moje, je poskytovatelove, a chcem dokazat sa tam dostat, viem heslo na hotspot, ip adresy, ... cize mozem ho aj resetovat, ale chcem sa tam dostat aj bez resetu
To je, ako by som to povedal, uplne trapne. Ak sa tam chces dostat a chces jemu aj sebe nieco dokazat, tak to sprav sam a bez pomoci z fora.
podla mna je uplne trapne takto zhadzovat ludi, ale no co uz, budem skusat sam