II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)
Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)
Vsak jak ta ministerka zdravotnictva, pravnicka ci co to je. Som minule na TA3 zachytil, sa jej nieco pytali, nevedela odpovedat a potom prezident do toho neco zadrel uplne od veci, ze kazdy ma pravo na zdravotnu starostlivost.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
http://www.sme.sk/c/6359314/odborari-kr ... tlesk.html Krisce na nebi, či ako to moja babka kedysi hovorila...Odporúčam prečítať si diskusiu, čo tam tárajú ficoidi, to je snáď neuveriteľné.
No nic teda, pomaly sa balme 
Druhé video, záznam z rokovania parlamentu. Na úvod dlhšie hovorí Figeľ. Počúvnite a potom cca od 10-30 reaguje Blaha, totálny ster. Dobre som sa pobavil.
http://www.ta3.com/clanok/14040/rokovan ... mentu.html
http://www.ta3.com/clanok/14040/rokovan ... mentu.html
Pekný príspevok. Až na to, že po faktickej sa zachoval ako idiot zo škôlky.
Prečo jak idiot ?
Proste Figeľ mrmlal o veciach o ktorých ani nevie, tak dostal náklad. Mne sa to páčilo. Mohol pokojne ešte čosi dodať, ale slovo si už nevzal, to hovorí samo za seba.
Tak nehnevaj sa, potľapkávanie sa tam s bývalým HZDSákom Jarjabkom na úrovni Pat a Mat je bohovsky reprezentatívne.
Tak prijal ponuku.
A vieš ako, to nie sú niekde v priamom prenose v TV, takže možno vidieť aj takéto heroické prejavy. 
http://ekonomika.sme.sk/c/6362822/pomoc ... -leta.html
ak to bude nespravne nastavene, tak namiesto vytvorenia novych pracovnych miest (co robi len sukromny sektor) budu prepustani starsi zamestnani ludia a namiesto nich budu zamestnavani absolventi, kedze Fico bude ich plat dotovat
vysledkom bude rovnaka nezamestnanost, len sa priemerny vek nezamestnanych zvysi o par rockov nahor
som fakt zvedavy...
co si o tom myslite?Presuny v rámci eurofondov, ktorými chce vláda zabezpečiť 270 miliónov eur na podporu zamestnávania mladých ľudí, by mal Brusel onedlho schváliť.
ak to bude nespravne nastavene, tak namiesto vytvorenia novych pracovnych miest (co robi len sukromny sektor) budu prepustani starsi zamestnani ludia a namiesto nich budu zamestnavani absolventi, kedze Fico bude ich plat dotovat
vysledkom bude rovnaka nezamestnanost, len sa priemerny vek nezamestnanych zvysi o par rockov nahor
som fakt zvedavy...
no tak napriklad takemu skolstvu by to len a len prospelo, tie stare vykopavky poniektore tam uz fakt nemaju co hladat 
Tak neviem ako sa to prejaví, som zvedavý. Každopádne mladých treba podporiť, ale to zas neznamená, že ak je niekto starí, tak automaticky von. Hlavne v školstve a vede neexistuje žiaden dôchodkový vek. Ale je pravda, že aj tam sa držia páprdi a rôzni pohrobkovia minulého režimu. Takých pokojne poslať na dôchodok, nech sa uvoľní miesto pre mladú generáciu.
oni su tam casto z toho dovodu, ze su to garanti a bez nich by sa v mnohych pripadoch studijne odbory nedali otvorit
------
este k tomu Richterovmu diplomu, Ficova vlada potvrdila, ze sa vola Ficova z nejakeho dovodu, zacinaju pekne
------
este k tomu Richterovmu diplomu, Ficova vlada potvrdila, ze sa vola Ficova z nejakeho dovodu, zacinaju pekne
To máš pravdu, ak však ide o páprdu čo už nič riadne nerobí, tak nie je problém spraviť profesora z mladšieho šikovného a aktívneho docenta. To sa robí taktiež.
Ale tak napr. v historickej obci sa nachádza jeden 88 ročný historik, ktorý je stále aktívny a je to najväčší odborník vo svojom obore. A takých je viac. Ak by sa takíto ľudia odstraňovali, tak by to nebolo dobré.
__
Richter - to je na zasmiatie. Kto len na chvíľu uvažoval, že Ficova vláda bude nejaká iná, tak už po týchto prvých týždňoch môže vidieť, ako sa mýlil. Stále rovnaká banda.
Ale tak napr. v historickej obci sa nachádza jeden 88 ročný historik, ktorý je stále aktívny a je to najväčší odborník vo svojom obore. A takých je viac. Ak by sa takíto ľudia odstraňovali, tak by to nebolo dobré.
__
Richter - to je na zasmiatie. Kto len na chvíľu uvažoval, že Ficova vláda bude nejaká iná, tak už po týchto prvých týždňoch môže vidieť, ako sa mýlil. Stále rovnaká banda.
Akú má motiváciu ísť do školstva mladý človek, ktorý si chce založiť rodinu, keď ako skladník alebo predavačka dostane viac?
Navyše dôchodci majú v tabuľkách už vysoký plat, tak prečo by odchádzali?
Navyše dôchodci majú v tabuľkách už vysoký plat, tak prečo by odchádzali?
Peňažnú motiváciu nijakú. Musí to byť zažratý fanatik. A najlepšie slobodný, aby nemal na krku rodinu.
takto vidis svoju buducnost? 
V tom, čo chcem robiť, je tabuľkový nástupný plat cca 560 €. 
Ja som tým chcel povedať, že ak sa povie a) treba povedať aj b).
Je všeobecne známe, že nástupný plat učiteľa je 499€ v hrubom a stúpa 7€ každý rok. Potom sa čudujeme, že školy sú plné neschopákov uplatniť sa inde, odložiskom zazobaných manželiek aby sa doma nenudili a klub dôchodcov zároveň.
Je všeobecne známe, že nástupný plat učiteľa je 499€ v hrubom a stúpa 7€ každý rok. Potom sa čudujeme, že školy sú plné neschopákov uplatniť sa inde, odložiskom zazobaných manželiek aby sa doma nenudili a klub dôchodcov zároveň.
Chlapci, chlapci... Svet nie je len o peniazoch. Ja chcem byť učiteľ. Denno-denne doučujem nejakého spolužiaka či spolužiačku a vravia, že im to viem veľmi pekne vysvetliť. Je mi ľúto takých materialistov, čo bažia len po peniazoch. Načo by som šiel za 800€ do T-systems, keď tam iba presedím za počítačom? Oveľa radšej budem zarábať 400€ s tým, že ma to baví a beriem to ako moje poslanie.
Najmä @hughito:
Dnes som dostal do rúk Plus7dní a Bláha je tam vykreslený ako riadny marxistický dinosaurus, riadne sa do neho navážajú. Niektoré médiá sú tak priehľadné...
Dnes som dostal do rúk Plus7dní a Bláha je tam vykreslený ako riadny marxistický dinosaurus, riadne sa do neho navážajú. Niektoré médiá sú tak priehľadné...