Čo ďalej ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Čo ďalej ?
presne tak. Ja som dostal po 8 mesiacoch zrazu správu na icq že koniec a ako dôvod že sa do mňa nikdy skutočne nezamilovala a dúfala že sa to zmení ale nezmenilo. A ver mi, bolo to hrozné. Takže čím skôr tým lepšie. Už teraz je neskoro
Hmm, dôvody prečo sa dať dokopy sa menia, ako tak pozerám.
-
audiotrack
VIP
vieš, keď ti niekto celý čas klame a hovorí že ťa ľúbi a miluje, tak nie je dôvod pochybovať. Netušil som že sú to iba neúprimné slová
Ja som narážal na dôvod, prečo si s tebou vôbec začínala. "Ako dôvod uviedla, že sa do mňa nikdy skutočne nezamilovala a dúfala že sa to zmení ale nezmenilo". To je už čo za retardácia?
-
audiotrack
VIP
neviem
Každopádne je mi to teraz už jedno, rovnako ako mi je ukradnuté či to bol skutočný dôvod rozchodu alebo nie. Len som to uviedol ako príklad.
Priatelia nedokážu pochopiť, prečo odmietam chodiť s dievčaťom len preto, že ma priťahuje. Tak presne pre toto.
Terepin, ak to tak všetko berieš s nadhľadom, tak prečo to nevyskúšaš? Veď z tvojho pohľadu sa zdá, že vlastne nemáš čo stratiť a môžeš len získať.
Či plánuješ byť celý život sám?
Mal by si to ukoncit. Ked tam z tvojej strany nie je laska je zbytocne trapit ju a aj seba. Nechcem aby to znelo necitlivo, ale pomozes tym obom.
Podľa mňa by si mal tento vzťah ukončiť...trápiš seba a trápiš aj ju...a čím dlhšie v takomto vzťahu, kde ľúbi len jeden budeš,bude to len a len horšie...
Rozísť. A hneď. Ani nezatváraj túto stránku a volaj jej že sa potrebuješ stretnúť a porozprávať..