WTCC a FIA GT
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
WTCC a FIA GT
http://slovakiaring.sk/fia-wtcc-world-t ... mpionship/
http://slovakiaring.sk/fia-gt1-na-slovakia-ringu/
Chystá sa niekto? ja už sa trasem neviem sa dočkať toho.
http://slovakiaring.sk/fia-gt1-na-slovakia-ringu/
Chystá sa niekto? ja už sa trasem neviem sa dočkať toho.
-
p4ra
Redeemer
WTCC a FIA GT
Ja pojdem. 
Re: WTCC a FIA GT
Na WTCC idem, ale len v sobotu... Takže ak tam uvidíte rozje*ané CTR-ko, tak som to ja
GT1 ešte ďaleko...
GT1 ešte ďaleko...
-
p4ra
Redeemer
Tak kto bol okrem mna, Digitala a whispera? Co hovorite, ako bolo? Podla mna super atmosfera, genialne pocasie (spalena hlava
), vyborne preteky, ci uz ETCC alebo WTCC. Neviem, kto si zaplatil aj Paddock, ale po vstupe tam bolo este lepsie. Mam dobry dojem zo Slovakia Ringu (bol som 1. krat) a urcite sa este na nejake tie preteky pojdem pozriet.
Ak sem dojde WTCC nabudúci rok,tak určite sa tam pôjdem pozrieť.Tento rok som nestihol a je mi to fakt ľúto.
Ja som pozeral len v TV, celkom dobry pretek, co som pocul od ludi co tam boli, tak ze dost blbo sa odtial odchadzalo, hodina zdrzanie a auta cele od blata. Mohli to niekde k dialnici postavit, ale lepsie ako nic.
-
Digital
Guru
bolo výborne, tiež som celý spálený , atmosféra super. WTCC to rozbalili na plno, ETCC tiež krásny pretek. Zdržanie bolo nejaké , neviem aké blato ked bolo sucho. Jedine zaprášené všetko, ale tak čo kôli takým pretekom by som čakal v kolóne aj 2 hodiny... ludia na Slovensku všetko skritizujú, aj keby tu máme trať jak v Bahrajne 
Preteky boli u nás len ako náhrada za Argentínu, takže zatiaľ by som sa na budúce roky zbytočne netešil. Myslím, že na slovenské pomery vs. formát WTCC pretekov to bolo zvládnuté dobre a snáď nám pomôže SKring trochu rozbehnúť motoristické akcie na Slovensku a aj ich spraviť prístupnejšie širšej skupine ľudí...
Race 1
Race 2
Race 1
Race 2
-
RATZINGER666
Darca
...aby sme neostali iba pri tych pozitivach
chalani mi vcera vraveli, ze to tam boli pobehat, aj na treningoch, aj na zavodoch, ze trat ako taka nie je zla, ale 12m na sirku, vyzametana a pritom bol stale ktosi vonku, z hlavnej tribuny nic nie je vidno kvoli tej navezenej hline za cielovkou, ze dalej clovek nedovidi, z vedlajsich vraj bolo vidno aj pol trate, ze na hlavnej tribune vraj neskutocne ziapal amplion, ze z parkoviska sa tlacili hodinu a pol... to len tak zlahka k tomu, co som pocul, snad boli ostatni spokojni 
-
Digital
Guru
na inej trati vidíš jednu zákrutu , nikdy viac... Slovakiaring je jedna s mála tratí kde aj niečo uvidíš. WTCC nemá len tak povolené tréningy, takže to že vyletovali je celkom normálne, na hungaroringu by tolko nevyletovali lebo tam majú najazdené nejaké tie kolá.
Vsak to je dobre ze vyletovali, ked uz zacina byt vsetko sterilne, hlavne F1, ze okolo vsetko vyasfaltovane. No mali by tam dokupit obrazovky. Ucast zevraj vyse 40 000, pekne.
WTCC mi nevyslo z rodinnych dovodov, ale na GT1 sa chystam, snad budu normalne ceny vstupeniek (najlepsie take ako na WTCC
). Nechce ist niekto z KE na sobotu a nedelu?
Inac, ako to funguje pri tychto seriach, tiez majitelia platia, za to, ze sa jazdi unich na trati?
-
p4ra
Redeemer
Ja som sa dnu dostal za cca. 20 min. a odchadzal som zhruba rovnako. Nebolo tam ziadne blato, ale prach, takze auto som mal ako z puste, ale vdaka Bohu za ten vietor, lebo by sme tam inak nevydrzali. 40.000 ucast? Ja som ratal tak 30.000 - to je super. Urcite pojdem aj na najblizsie preteky, ked budu. Dufam, ze sa WTCC vrati este na Slovensko. Inak trat je podla mna dobra. A je pravda, ze z ktorejkolvek strany si, tak vidis relativne vela, kedze som pocas 4 zavodov bol na kazdej strane a kazdy zavod som pozeral odinakadial. Na GT1 pojdem asi tiez.
-
hojko
Site Admin
Pascalwb: Za licenciu zaplatili 60 000 eur, aby sa jazdilo na Slovakia Ringu.
Tak to neni az tak vela, cize natom zarobili urcite.
-
hojko
Site Admin
Zarobili, lebo ked si vezmes priemernu cenu listku napr. 10 eur, tak je to slusne cislo pri tej navstevnosti. Samozrejme treba odratat dalsie naklady, ktore boli nemale ako je reklama, zamestnanci, obcerstvenie, dan..., ale zase treba priratat este zisk z restauracie a pod., takze zarobilo to aj tak slusne a je to velke plus pre rozvoj okruhu, nakolko vystavba hotela aj okruhu je fakticky financovana sukromnymi zdrojmi.