problem s vypinanim pc

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
hitman957
Medium Star
Medium Star

problem s vypinanim pc

Príspevok od používateľa hitman957 »

čaute mam windows 7 ultimate...a mam taky problem že ked zapnem počitač tak ide všetko v pohode..no ale po čase blbnu programy..niektore nejdu zapnuť a potom ked ho chcem vypnuť tak piše dlho dlho že len odhlasuje a potom ho musim mechanicky vypnuť tlačitkom na notebooku ... čo ma dosť sere ....a už som to aj skušal prečistiť CCleanerom aj Advanced System Care programom....a stale mi to robi...neviete čo može s tym byť???
h.olub
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: problem s vypinanim pc

Príspevok od používateľa h.olub »

mozno sa nieco prehrieva, skus pozriet teploty.....myslim ze everest to zvlada
hitman957
Medium Star
Medium Star

everest?? hmm..no stiahol som to...no a mam tam napisane že 54°C ......to je v pohode nie? či?

//autoeditácia príspevku (04 Máj 2012, 16:27)
staaaale mi to nejde :( aj ked teplota je v normale...ale stale po dlhšiom čase po takych 2-3 hodinach mi začne blbnuť..neviem čo s tym :( som zufaly.....lebo aj ked ho chcem len uspať tak sa neuspi
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

co tak ramky? skus memtest
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

nestahuju sa ti aktualizacie .... ako mas nastaveny update system...... ked to nechas nejaku hodinku co to robi??????
hitman957
Medium Star
Medium Star

aj ramky su v poohode...žiadne chyby nenašlo....nie nie...mam napisane len že su už stiahnute a pripravene na inštalaciu...ale to len dnes mi napisalo..ale už ten problem mam 2 dni a neviem čo s tym už..lebo mi spusti programy a potom ked ich zavriem tak sa sice zavrie z obrazovky ale je stale zapnuty v spravcovy...a neda sa to vypnuť nijak inač....

//autoeditácia príspevku (05 Máj 2012, 12:02)
stale mi to robi :/// už neviem čo s tym...nevypina mi počitač, ked niečo vymažem tak musim refreshnuť prieskumnik aby to zmizlo..a neviem čo s tym už :(( pomooožte mi prosim

//autoeditácia príspevku (03 Júl 2012, 19:39)
...nachvilku to bolo ok šlo mi všetko fajn...no a potom som cez Advanced System Care dal prečistiť pc no a zase to začalo..tak osm ho odinštaloval ale teraz neviem ako zase mam odstraniť tento problem ...stane sa mi občas že proste kliknem vypnuť a nevypne to len sa odhlasuje........myslite že ho mam prečistiť? akože rozobrať cely pc a tak? alebo čo?
shadow1310
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa shadow1310 »

uvadzana teplota je v pohode, toto nema nic spolocne s hardwarom, je to cisto softwarovy problem, mrkni sa na vyuzitie cpu a ram, ci ich nejaky soft nezatazuje. aky mas antivir? skus hlbkovy scan systemu ci ti to nazatazuje nejake svinstvo
hitman957
Medium Star
Medium Star

hmm no prehladal som to AVGčko mam....hlbkova analyza a nič.. :/ tak neviem čo s tym teda....
adamre
Novice
Novice

Príspevok od používateľa adamre »

Skus MalwareBytes´Anti-Malware. Stiahni, aktualizuj, a zvol Rychlý sken, po skončení sem vlož výpis.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

adamre: Rychly scan preveri len systemove subory, v takomto pripade by som to videl na kompletny scan diskov, co moze trvat hodinu aj dve.
balthier
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa balthier »

Nespomenies si ci si nieco neinstaloval alebo nestahoval?Skusal si bod obnovy?
ramaya
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa ramaya »

Ak tie čistiace programy nevieš správne používať tak , si narobíš viac škody ako osohu.
Ja som to mal nainštalované 2-krát a vždy to skončilo preinštalovaním Windows , lebo som vymazal aj to čo som nemal :) Preto ich už radšej nepoužívam ...

Mám len antivírus AVAST.
Skúšal som aj nejaký anti-spyware software , ale potom mi prestali fungovať niektoré programy :wink: tak už radšej nepoužívam ani ten. Mám urobenú zálohu HDD a keď sa to už nedá vydržať , tak obnovím celý HDD zo zálohy za 5 minút.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ramaya: Co takeho vymazes s ciastiacim programom typu CCleaner alebo TuneUp Utilities, co by si nemal a co ma za nasledok preinstalovanie Windowsu???
hitman957
Medium Star
Medium Star

no teraz to je celkom v pohode drži..rychlo zapina rychlo vypina..ked je položeny na stole tak ok..len ked položim si ho na kolena tak po takych 15/20 minutach mi reštartne a vypiše chybu diskovych zvazkov...tak neviem no.....
Napísať odpoveď