Samsung Galaxy S III

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Samsung Galaxy S III

Príspevok od používateľa jackb »

spoluziak ma S II a ta mi v porovnani s 4S pride ako kachlicka. co potom musi byt toto... neberte to v zlom, ale pred 10 rokmi sme vsetci chceli co najmensi telefon a teraz je to naspat pri tom, kto ma ten telefon vacsi.
pri takych rozmeroch sa to samozrejme neda nosit v prednom vrecku nohavic, teda ostava len zadne vrecko. a to by som ja osobne psychicky niesol dost tazko: sadat si na nieco tak drahe a mat strach ze to zlomim na polovicu...

s pomenovanim "isheep, apple-ovca" sa zmierim, ale preCO je nutne pchat do telefonu 4jadro? androidu na beh nestacia 2 a giga ramky k tomu? uz 2jadro a polgiga u 4S mi pride privela...

rovnako po skusenostiach so symbianovou nokiou by som nikdy nebral telefon kda sa da mass-memory rozsirovat pamatovkami. je jasne, ze tie muchy boli za 4 roky vychytane, ale stale som k tomu skepticky a nevidim v tom vyznam.

ale proti gustu ziaden disputat. ti, ktori si tuto galaxy zaobstarate uzivajte v zdravi. ja viem preco mam 4S, vy viete (budete vediet) preco mate S III :wink:

//Hulmiho Ukolen :smt050
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

jackb, angry birds budú 3D napr tam sa 4jadro určite predvedie aspoň trošičku, ak nie pri prvej, tak pri druhej verzii. A je hrozne veľa hier ktoré dokážu utilizovať na 99% dve jadrá, takže 4 im len pomôžu ku frameratu, po nejakom tom update.

Samozrejme, samotnému mobilu stačí 1 GHz snapdragon a 512 RAM, na také to bežné používanie.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

uplink napísal:One X má tegru, ktorá má chystanú kopu hier a už teraz má kopu hier vonku. 4jadrový, výkonnejší a menej žerúci elektrinu Exynos od Samsungu nemá skoro nič, len veľký sval...pivný.

Je to niečo ako shitstation 3 vs. crapbox 360. Čo z toho že PS3 má 2x takú silnú výpočtovú silu ako krabica od mrkvošrotu, keď na xbox sú crossplatformové hry lepšie optimalizované?
Vykonnejsi ? Asi tazko. Odporucam si najprv prestudovat toto: http://www.anandtech.com/show/5810/sams ... ce-preview
A potom vyvodzovat zavery.
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

Myslel som to celkovo. CPU sú rozdielne, no pre 90% ľudí to je jedno. Aj tak väčšina hrá iba Angry Birds a Fruit Ninja.

Nehovoriac o tom, že 3D grafické FPS typu Shadowgun sa na touch screen nedajú hrať poriadne.

Nehovorím, že sa nenájdu aj dobré 3D hry s dobrým ovládaním typu Riptide GP na Android, či Infinity Blade na iOS.
110mat110
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa 110mat110 »

Mne sa ten dizajn nepaci. Cakal som omnoho viac, ked sa toho tak popisalo.
HW ozaj super az na baterku. Ktovie ako dlho udzri taky obrovsky displej, 4jadro, a aj stale snimajucu kameru.
A k tym "vymozenostiam" velku vacsinu aj tak nikto nevyuzije, a dost vela ich aj tak je len okolo toho nie je taky cirkus. Som zvedavy kolko much sa v tych aplikaciach najde. Nakoniec sa mozno vela SSheeps presunie k ISheeps
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zabudate na velke percento pouzivatelov mobilu - takych pre ktorych su hry v mobile zbytocne a otravne. Tak nech je tam aj desat jadro, dvadsat giga ram a terova kapacita, je im to jedno. Ludia chcu pouzitelny mobil, nie sa chvalit papierovymi parametrami.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

tak nech si ho kupia,na trhu je ich milion. nepatri tam sgs3
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

rochedo napísal: Vykonnejsi ? Asi tazko. Odporucam si najprv prestudovat toto: http://www.anandtech.com/show/5810/sams ... ce-preview
A potom vyvodzovat zavery.
však ako som písal, Exynos je menej žerúci elektrinu a výkonnejší, alebo mi dačo ušlo?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Mam SGS 2 a to co som dnes cital o SGS 3 ma utvrdilo v tom, ze nan neupgradujem ani po rokoch. Nepaci sa mi jeho velkost a dizajn, je hrozne obly, vyzera ako nejake mydlo.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

uplink napísal: však ako som písal, Exynos je menej žerúci elektrinu a výkonnejší, alebo mi dačo ušlo?
Aha. Sorry. Nejak mi ta ciarka unikla a pomiesala cely slovosled. :oops:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

By bola haluza, keď budú mať mobily 128-256 GB internú pamäť a v rámci USB 3.0 by mohli dať tých 200-300 MB/s na read/write, tak by sa uchytili aj ako externé disky :D
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

a to 1% obyvatelstva, ktore by si mohlo tie telefony dovolit by sa nam ostatnym smialo :D
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

guess, neviem, verím tomu že o 2-3 roky to bude bežná prax. Aj teraz mi ponúkali v teľakomä One X za 1 evri, len aby som si nezrušil aj ten predposledný paušál, ktorý u nich mám. Tzn. že keď na to príde, bude to nejaký HTC Blue Lightning III, ktorý bude mať 2560 x 1920 display, alebo akú koťuhu, 8 GB ram a 256 GB SSD disk, ktorý bude mať vysnívaných 1000/900 MB/s read/write a voila, budeme mať kvalitný externý disk za 1 ojro :D

Som zvedavý či bude môj evil plan fungovať :|
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no a ako sa potom zasmejeme na nasich dobovych komentoch :D
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

takato velka pamat nie je problemom .... aaaa chlapci ani o dost vacsia pamat nie je problemom, ani zapis nie je problemom ani v podstate nikde nie je problem.
Akurat v tom ze existuje velmi vela ludi co padnu na zadok pri vyraze 64 GB. trapne. . . .

KARTY XQD

The new format is targeted at high-definition camcorders and high-resolution digital photo cameras. It would offer target read and write speeds from 1 Gbit/s (125 Mbyte/s) to about 500 Mbytes/s[3] and storage capabilities beyond 2 TB

http://en.wikipedia.org/wiki/XQD_card

ony’s new XQD memory cards would hold unto 2TB of data right on your mobile devices. The cards have got a blazing fast transfer speeds and would soon become the future of mobile storage.

Read more: http://www.karthikk.net/2012/01/your-ph ... z1twGblfX3

Sony has just launched XQD – the latest line of flash storage cards, which promise blazingly fast transfer speeds, but that’s not why we’re excited. We’re excited because it’s technology that has the potential to lead to the future of mobile computing.

http://www.electricpig.co.uk/2012/01/06 ... f-storage/
tm_a.s.
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tm_a.s. »

mne sa s3 páči a časom na ňu určite prejdem :).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Darmo no qwerty je kápo, nás zfúkol pod čiernu zem. Idem sa hanbiť do kúta [spať].

tm_a.s. - u Teba je to iný dôvod, Ty si samsungová lama :P Ty sa nerátaš do štatistiky...
qwerty-xyz

uplink ty taky SEF mi nevrav ze si nevedel ze sony vydalo nove typy kariet, no neblaaaazni. . . . :roll:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Si Ťa len doberám, si maskot fóra, zvykaj si...ja-ne!
qwerty-xyz

ale vedel som nieco co ty ne, :lol: Nehorazne mi to hladi Ego, ... ze uplink nieco nevedel co mal. . . . nech sa ti dobre spi. Ze qwertas je mudrejsi,.....
Napísať odpoveď