Sniper Elite V2
Re: Sniper Elite V2
Mali ste precitat moje dojmy a hned by to bolo jasne 
-
AggreSSor777
Light Expert
Zdravím páni
Mám dvojadrový 2,40 Ghz,4Gb RAM
Grafika NVIDIA GeForce 8800 GTS tuším 512 MB
Hra mi padá každých 5 minút niekedy skôr ale aj neskôr.
Hru mi síce nevyplo ale zminimalizovala sa a potom sa už nedá vrátiť späť
(Musím reštartovať PC)
Robilo mi to aj v deme..Neviete kde je chyba ?
Ďakujem za hocjakú radu
Mám dvojadrový 2,40 Ghz,4Gb RAM
Grafika NVIDIA GeForce 8800 GTS tuším 512 MB
Hra mi padá každých 5 minút niekedy skôr ale aj neskôr.
Hru mi síce nevyplo ale zminimalizovala sa a potom sa už nedá vrátiť späť
(Musím reštartovať PC)
Robilo mi to aj v deme..Neviete kde je chyba ?
Ďakujem za hocjakú radu
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Neprehrieva sa ti nieco? Mas drivery aktualne? Original alebo skidrow ? Ak skidrow tak nic neobvikle je to zle cracknute ..
-
AggreSSor777
Light Expert
Myslíš, že to môže byť aj zaprašenou grafikou ? Lebo dosť dlho som to nečistilSphinx napísal:Neprehrieva sa ti nieco? Mas drivery aktualne? Original alebo skidrow ? Ak skidrow tak nic neobvikle je to zle cracknute ..
Mám Skidrow..A tento problém mám zjavne iba ja..
-
Sphinx
Addict
pirati hraju multak.. 
// karmista aspon sa podpíš
// dačo si zas niekto dokazuje
Pochybujem. je to steam, neurobili by taku chybuSphinx napísal:pirati hraju multak..
-
Sphinx
Addict
Osobne som to stiahol a pre tu zvedavost odskusal, ide ci coop tak klasicky mp, jednoducho cracknes a hras nic zlozite, inak pistol pwned lepsia ako sniperka co je paradoxne
@ TEAPACK 90% hier zo steamu ide hrat aj MP. (z noviniek napr. binary domain,sniper elite,ridge racer....)
@ TEAPACK 90% hier zo steamu ide hrat aj MP. (z noviniek napr. binary domain,sniper elite,ridge racer....)
-
rufus59
Light Professional
Tak táto hra nevrátila legendu skôr pochovala 
-
Norick98
Medium Star
Ked som namieril na granat tak z toho bol celkom zaujimavy vysledok 
To iste som dal aj ja
pekne video tiez som raz strelil cez vajicka :DDD
Tiez som velmi sklamany.Vyslovene tam chyba nejaka sniper stealth misia.Je to dost ubohe a druhy krat by som to ani nestiahol a nieto este kupil...
-
Norick98
Medium Star
Vsak si taku z nejakej sprav.. da sa to z viacerych, najme v tych kde je daky opakujuci sa zvukovy efekt ( hlasenie, zvon..), alebo tam kde je mimo hlavnej trasy daka vedlajsia ulicka.. jaj ale to by si musel pri tom aj rozmyslat coArAsHiD napísal:Tiez som velmi sklamany.Vyslovene tam chyba nejaka sniper stealth misia.Je to dost ubohe a druhy krat by som to ani nestiahol a nieto este kupil...
-
Sphinx
Addict
neda sa spravit vyslovene stealth , si nuteny zabit a nepriatel ta zbada cez pol mapy.
Tak nič, snaď to so Sniperom: Ghost Warrior 2 nepokašlú
-
frankocean11
Medium Star
Myslim ze Ghost Warrior 2 bude este horsi 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
podla mna to nebude naskriptovana blbost ako toto
Je pod moju uroven znizit Ti karmu, tak ako si to urobil ty...ani jedna misia neni robena cisto stealth, pribeh je tiez slaby a kratky.Pokial sa Ti ta hra paci, tak nech sa paci, ale nemusis sa tu strapnovat presviedcanim druhych o niecom co nie je pravda...Norick98 napísal: Vsak si taku z nejakej sprav.. da sa to z viacerych, najme v tych kde je daky opakujuci sa zvukovy efekt ( hlasenie, zvon..), alebo tam kde je mimo hlavnej trasy daka vedlajsia ulicka.. jaj ale to by si musel pri tom aj rozmyslat co
-
maty89
Medium Expert
Prešiel som hru na najtahšej obtiažnosti, ale som myslel že rozbijem reprak o monitor. Ta demencia a a ich extra videnie a predvidanie, že odkial vykuknem nema obdoby. Pribeh takmer nulovy, a že vraj stealth.. ? haha, ani lampa nejde zosteliť, stratke je to cele o tom čo som napisal v druhej vete. 3/10
-
rufus59
Light Professional
Momentalne to hrajem na najtazsej obtiaznosti, snazim sa zbierat to zlato a a roztrielat flase vina. Pribeh celkom slabý ziadna zamotavka dosť jasný od začiatku. Predvidavosť nepriatelov strašne vysoka, hned vedia odkial strelim, a uz všetci cakaju pripraveny a strielaju tam kde som skryty. Prvky Stealth akcie chybaju. Prvky ako hod kamenom, vobec niesu potrebne. Hra ma charakter vystrielaj vsetko co sa hybe inak nemas sancu. Objekty v hre sa opakuju na kazdom rohu. Takmer kazda strela script ako a kde si ho trafil, casom to nudi. Sem tam som narazil na blbu AI a tzv. Bug kedy nepriatel bezal o auto a podobne.
Dalsia zvlastnost : Nemate problem prejst cez okno, ktore je akoze zatvorene, a prechadzate cez ram okna. Po vystrele do nepriatela, zastavi stat a hlada vas, nebezi sa skryt ani nič.
Sniperi vas trafia stale neskutočna prenost. Niektorí nepriatelia aj bez vystrelu uz mieria na dom kde ste skryty.
Momentalne dojmy z hrania.
Dalsia zvlastnost : Nemate problem prejst cez okno, ktore je akoze zatvorene, a prechadzate cez ram okna. Po vystrele do nepriatela, zastavi stat a hlada vas, nebezi sa skryt ani nič.
Sniperi vas trafia stale neskutočna prenost. Niektorí nepriatelia aj bez vystrelu uz mieria na dom kde ste skryty.
Momentalne dojmy z hrania.