Windows po zmene hardweru
Windows po zmene hardweru
čaute. Mením vačšinu vecí v PC okrem HDD a chcem sa opýtať , či to nebude mať nejaké následky na Windows , lebo ho mám kúpený .
Re: Windows po zmene hardweru
Ak budes menit aj dosku tak najprv odinstaluj driver co k nej bol to znamena na chipset,zvukovu kartu,LAN,USB, inak by nemal byt problem.
Ak máš klasickú krabicovú verziu Windowsu, problém by nemal byť... ak máš OEM verziu, asi bude pýtať novú aktiváciu, čo Ti však nezoberie, pretože si menil dosku. Buď sa nejak telefonicky vykecáš v Microsofte a oni Ti to povolia... alebo to budeš musieť zlegalizovať iným spôsobom.
Alebo možno predsa len nebude problém...
Každopádne pri takejto zmene HW by som určite nahodil nanovo Windows, aby zvyšky starých ovládačov zbytočne nezavadzali v PC a nezdržiavali a nerobili konflikty s novými ovládačmi...

Alebo možno predsa len nebude problém...
Každopádne pri takejto zmene HW by som určite nahodil nanovo Windows, aby zvyšky starých ovládačov zbytočne nezavadzali v PC a nezdržiavali a nerobili konflikty s novými ovládačmi...
Hej no normálne som kúpil v obchode Windows v krabici za cca 107 ečok
Ale raz som chcel preinštalovať Win7 a potom mi už nechcelo zobrať key , tak preto sa pýtam , či sa niečo nedokafre
No mením komplet celý PC okrem HDD-Čka
Ale raz som chcel preinštalovať Win7 a potom mi už nechcelo zobrať key , tak preto sa pýtam , či sa niečo nedokafre
bud ho aktivujes cez net alebo cez telefon, nic zlozite
Ale ako ho mám aktivovať , keď už nebere ten kľúč ?
nainstalujes win, das aktivovat s klucom, ak ti kluc nezobere, ponukne ti aktivaciu cez net alebo telefon, jednu z nich spravis, windows aktivovany, hotovo
ahaaa , a nič za to nepriplatím ?
Cez infolinku Microsoftu sa v takých prídadoch dá v pohode dohodnúť.
nie, mas krabicovu verziu, takze licencia bude fungovat dalej, ale s inym HWRatter96 napísal:ahaaa , a nič za to nepriplatím ?