Google Android OS
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Google Android OS
Ninx: Rovnaky problem bol aj na SE Xperiach s Androidom 2.1, ak sa nemylim.
Fiju: Total Recall
Fiju: Total Recall
Nazdar. Nepoznáte nejakú dobrú aplikáciu ktorá by mi merala dĺžku hovorov a počet správ??
-
hojko
Site Admin
Pre majitelov tabletu Huawei Mediapad: Konecne je tu oficialna aktualizacia na ICS, ktora podla verzie buildu vyzera ako ta posledna beta, ktora bola aj na XDA - http://www.mojandroid.sk/android-tablet ... ndwich-4-0
-
chlapec10
Addict
dakujem za typhojko napísal:Pre majitelov tabletu Huawei Mediapad: Konecne je tu oficialna aktualizacia na ICS, ktora podla verzie buildu vyzera ako ta posledna beta, ktora bola aj na XDA - http://www.mojandroid.sk/android-tablet ... ndwich-4-0
//autoeditácia príspevku (03 Máj 2012, 22:52)
tak update sa podaril
system bezi super ale otazka na tych co vedia.... kde a ako sa daju zmenit skratky v tom lock screene?
-
hojko
Site Admin
chlapec10: Ja mam este beta verziu ICSka, je to fakticky posledna RC verzia, ktora bola pred finalnou. Dnes som nahadzoval na jednen tablet finalne ICS a vyzera to mierne upravene, lock screen je rovnaky, ale neviem kde to zmenit. Mozes na lock screen pouzit aplikaciu, bude ich urcite dostatok. Aj finalne ICS ma vsak svoje problemy, tak ako bety mali problem pri vypinani, udajne to pretrvava aj v tejto verzii, ale v nastaveni je moznost vypnut setrenie a tak sa tablet po vypnuti skutocne vypne, netreba to vypinat stlacenim tlacitka po dobu asi 8-10 sekund. Avsak ludia maju problemy so sluchadlami, pretoze hudba hra aj cez repro tabletu a aj cez sluchadla, problemom ostal aj mini HDMI konektor a jeho funkcnost. USB Host pre pripojenie USB kluca cez redukciu nejak nefunguje, tak ako to bolo aj v pripade Honeycombu.
-
chlapec10
Addict
- sluchadla funguju ako maju, repro sa vypne ked ich zapojim...
- vypnut ide normalne
- USB host funguje rovnako ako predtym,
- mini-HDMI som neskusal, tak to neviem posudit
co mne ale nefunguje, je slider na zvuk, teraz to musim manualne stiahnut dole, lebo ked stlacim ikonu tak sa neda do mute ako predtym
- vypnut ide normalne
- USB host funguje rovnako ako predtym,
- mini-HDMI som neskusal, tak to neviem posudit
co mne ale nefunguje, je slider na zvuk, teraz to musim manualne stiahnut dole, lebo ked stlacim ikonu tak sa neda do mute ako predtym
-
Mek
Addict
Ludia, mam problem. Dostal som MMS, ktora sa zaradila normalne medzi spravy, ale nechce mi ju to zobrazit. V tej "bubline" je napisany datum, kedy expiruje a velkost spravy, a potom len text "Downloading" a nic sa nedeje ani po dlhej chvili.
Mam O2 a mal som vypnute akekolvek datove pripojenia, aby sa mi to nepripajalo same od seba bohviekam. Skusil som teda zapnut Packet data a typ siete nastavit na GSM/WCDMA, nepomohlo. Potom som skusil aj nechat si poslat nastavenia MMS od O2 v SMS sprave. To sa podarilo, ale problem to nevyriesilo. No a nakoniec, google mi nepomohol. Vie niekto poradit, ako sa mam k tej MMS dostat?
Mam O2 a mal som vypnute akekolvek datove pripojenia, aby sa mi to nepripajalo same od seba bohviekam. Skusil som teda zapnut Packet data a typ siete nastavit na GSM/WCDMA, nepomohlo. Potom som skusil aj nechat si poslat nastavenia MMS od O2 v SMS sprave. To sa podarilo, ale problem to nevyriesilo. No a nakoniec, google mi nepomohol. Vie niekto poradit, ako sa mam k tej MMS dostat?
-
guess.whoo
Redeemer
uz nijako. musis pockat kym ti od O2 pride sms ze si ju mozes pozriet na web stranke O2..zrejme ti pride zajtra
Zdravim,
ked chcem volat cez Viber( https://play.google.com/store/apps/deta ... viber.voip ) alebo pisat SMS spravy tak ten komu tu spravu pisem alebo volam musi mat tiez Viber ? Lebo fantasticke by to bolo keby ja som mu poslal SMS cez Viber a on by ho nemusel mat a smska by mu normalne dosla
. Vdaka
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2012, 11:31)
Vyzera to tak, ze obaja musia mat nainstalovany Viber
.
ked chcem volat cez Viber( https://play.google.com/store/apps/deta ... viber.voip ) alebo pisat SMS spravy tak ten komu tu spravu pisem alebo volam musi mat tiez Viber ? Lebo fantasticke by to bolo keby ja som mu poslal SMS cez Viber a on by ho nemusel mat a smska by mu normalne dosla
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2012, 11:31)
Vyzera to tak, ze obaja musia mat nainstalovany Viber
-
Mek
Addict
Dakujem, prisla.guess.whoo napísal:uz nijako. musis pockat kym ti od O2 pride sms ze si ju mozes pozriet na web stranke O2..zrejme ti pride zajtra
Dozvedel som sa, ze sa mi nechcela ta MMS stiahnut, lebo som mal v tom case deaktivovane Packet data. Zial neexistuje moznost skusit ju stiahnut znova, ked som uz packet data zapol.
Fakt riadne blbe na tom androide je, ze pod Packet data spada aj internet (datove prenosy) aj obycajne MMS. Aj moje stare HTC to vedelo rozlisit, dokonca aj stare nokie to vedia
-
guess.whoo
Redeemer
ee nespada..napisal som v teme o SGS 2 ako to mam spravene ja, skus to
Poznate a mate otestovany program na spravu autorun programov, teda tych co sa spustaju automaticky po spusteni? Ide mi napriklad o vypnutie Vibera, lebo mi dost spomaluje telefon a niekedy sa az sekne, rucne sa mi to.vypinat nechce. Root mam, ide o Ginger.
Ja pouzivam Startup Manager a som s nim spokojny 
Presne ten som skusil po napisani prispevku a vyzera fajn, len mi vadi ikonka vlavo hore v task bare. Musim sa pozriet po Pro verzii.
Jo, najdi si pro na blapk a potom uz by to malo fungovat 
Aky manager pre ICS?
-
Sarger
Guru wannabe
Poznáte nejaký program, ktorý by bol schopný merať prejdenú dĺžku (na korčuliach)?
//Vďaka k+ ... vyskúšam v priebehu týždňa.
//Vďaka k+ ... vyskúšam v priebehu týždňa.
-
Bad.boy
Medium Professional
Runtastic