The Avengers
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: The Avengers
Originálne znenie s titulkami. Veď to majú napísané na stránkach...
Tak tak, potvrdzujem. Dneska som videl a bolo to super, som zvedavy, ci to este tento rok prekonaju.
-
aviceN
Guru
myslim, ze este to moze prekonat novy Batman, no uvidime...
Chcem sa opytat ci bol niekto na 3D, ak ano tak ake bolo, ci sa dali citat v pohode titulky cez to
Chcem sa opytat ci bol niekto na 3D, ak ano tak ake bolo, ci sa dali citat v pohode titulky cez to
-
Sarger
Guru wannabe
V cinemaxe beží len 3D, neviem ako inde. Hej titulky boli v pohode aspoň tie ktoré som prečítal, inak som ich ignoroval. (čo som počul titulky v čechách sú otrasné)
Neviem prečo porovnávaš Batmana s Avengers... sú to úplne rozdielne filmy
//avicen: tržbami zrejme hej.
Neviem prečo porovnávaš Batmana s Avengers... sú to úplne rozdielne filmy
//avicen: tržbami zrejme hej.
-
aviceN
Guru
ja to neporovnavam, len hovorim ze batman ma sancu prekonat avengers 
-
lekoklatik
VIP
čo je rozdielne na batmanovi a avengers? 
čo je zlé na českých titulkoch? 70% filmov každý z nás sleduje s českými titulkami.
Mimochodom ďakujem za ten typ na tú avengers rozprávku, je to epic!
čo je zlé na českých titulkoch? 70% filmov každý z nás sleduje s českými titulkami.
Mimochodom ďakujem za ten typ na tú avengers rozprávku, je to epic!
-
Sarger
Guru wannabe
Nejde o iné filmy s homemade titlami, ale o české titulky od distributora pre české kiná, ktoré sú odfláknuté... aspoň podľa ohlasov divákov.
Avengers je o výbuchoch, akcii a hláškach...
Nolanov Batman je už trocha vážnejšie dielo iného formátu aj keď je založené na comixe, ale 100 ľudí 100 chutí a názorov. Na moviezone o rozdieloch medzi týmito filmami priebehla pred pár dňami diskusia tak ju skúsim pohľadať.
The Avengers: Earth's Mightiest Heroes je fakt slušný animák, bol som príjemne prekvapený..
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2012, 19:36)
Avengers majú po prvom víkende z amerických kín cca 200 miliónov $ (rekord), celosvetovo zatiaľ približne 641 mil. $. http://www.moviezone.cz/clanek/21027-re ... -avengers/
Batman bude fajn, ale na túto mašinériu sa tržbami asi nechytá
Avengers je o výbuchoch, akcii a hláškach...
Nolanov Batman je už trocha vážnejšie dielo iného formátu aj keď je založené na comixe, ale 100 ľudí 100 chutí a názorov. Na moviezone o rozdieloch medzi týmito filmami priebehla pred pár dňami diskusia tak ju skúsim pohľadať.
The Avengers: Earth's Mightiest Heroes je fakt slušný animák, bol som príjemne prekvapený..
//autoeditácia príspevku (06 Máj 2012, 19:36)
Avengers majú po prvom víkende z amerických kín cca 200 miliónov $ (rekord), celosvetovo zatiaľ približne 641 mil. $. http://www.moviezone.cz/clanek/21027-re ... -avengers/
Batman bude fajn, ale na túto mašinériu sa tržbami asi nechytá
Hmm, hned na uvod je tam spomenuty Gerlach v tom serialy. 
-
seth82
Darca
Vera, Avengers prelomili aj rekord Dark Knighta...A teraz iba držím palce, aby zarobili čo najviac a aby Whedon dostal čo najvyšší honorár a štúdiá mu dajú voľnú ruku a...bude druhá séria Firefly
A svet bude hneď krajší. Do konca ďalšieho týždňa sa predpokladá prelom 1 miliardy, uvidíme, že ako sa vyvinú trhy v Číne a Rusku, kde to otváralo tento víkend (tie čísla v tom ešte nie sú zarátané, nie sú zatiaľ dostupné, dá sa predpokladať, že tak o 100M to má viac, vzhľadom na popularitu a populáciu).
tak som na tom bol akurát pred chvíľou v kine. a s tými titulkami je to pravda. podstata ostala, ale tie vety boli ukrátené. a to mám ešte biednu angličtinu. a opäť som sa presvedčil, že 3D je pre mňa - nulová pridaná hodnota
Teraz som sa dovalil z kina. 3D v pôvodnom znení. Čakal som veľa, dostal som ešte viac. Nebol to iba klasický letný blockbuster, kde uvidíte veľa dobrých scén, prídete domov a zabudnete. Tento film bol naozaj dobrý aj po tej príbehovej, logickej, a neviem ešte akej stránke. Akcie požehnane, rovnako aj vtipu. Ak bolo niečo zamýšľané vtipne, tak som sa naozaj z chuti zasmial. Hobit a Avengers boli moje dva najočakávanejšie filmy tohto roku. Avengers nesklamali, Hobit dúfam nesklame tiež.
PS: Ohľadom 3D, bol som v cinemaxe v BB a neviem si to 3D vynachváliť. Zatiaľ som bol v 3D na Avatarovi, Transformeroch a tomto, ani jeden nesklamal.
PS2: First person záber v trailery na SpiderMana v 3D vyzeral fakt luxusne.
PS: Ohľadom 3D, bol som v cinemaxe v BB a neviem si to 3D vynachváliť. Zatiaľ som bol v 3D na Avatarovi, Transformeroch a tomto, ani jeden nesklamal.
PS2: First person záber v trailery na SpiderMana v 3D vyzeral fakt luxusne.
Spoiler
PS3: kto prečkal záverečné titulky, tak tomu je jasné, že si štúdio zase raz nechalo zadné dvierka pre druhú časť. A ja by som nemal nič proti. 
Hmm, jasne ze kazdemu sa paci nieco ine a to respektujem, ja somsa na toto dostal do kina vcera lebo kamosi to chceli vidiet, ale mali sme co robit aby sme ostali do konca. Priznam sa ze podobne filmy moc nepozeram, tak som na zaklade ohlasov myslel ze toto by mohlo byt allright. Kebyze to zostrihali tak o hodinku tak mozno ano. dialogy boli podla mna absolutna katastrofa, nic co by drzalo pozornost, konverzacia veduca nikam atd. skutocne som sa snazil pochopit co je na tom skvele, ale bol som hrozne rad ked to po tych 140 minutach konecne skoncilo.
edit - presne to sa dalo cakat, ohlasy v sukromnych spravach su zatial velmi pozitivne hah, asi som urazil niekoho superhrdinu
edit - presne to sa dalo cakat, ohlasy v sukromnych spravach su zatial velmi pozitivne hah, asi som urazil niekoho superhrdinu
-
R1k1nko
Darca
ach vsetky new filmy v 3D aj tento by som si radsej pozrel v 2D ( no vlastne kazdy film)
v kine ma z tych okuliarov bolel nos ( vzdy je to tak ) su tazke rezu sa do nosa....
inac film PECKA pacil sa mi...
skoda ze som nevidel after scenu po tit. ( kukol som aj teraz na youtube)
v kine ma z tych okuliarov bolel nos ( vzdy je to tak ) su tazke rezu sa do nosa....
inac film PECKA pacil sa mi...
skoda ze som nevidel after scenu po tit. ( kukol som aj teraz na youtube)
Neda sa niekde v Kosiciach ist na 2D predstavenie?
//K tej
na 3D som bol, ale vadilo mi to.
//K tej
-
Steven666
King
Hodnotenie 15 z 10. Absolútna pecka ani Batman a Hobbit toto neprekonajú ( áno viem sú to skoré súdy ale stojím si za tým), konečne až Whedon pochopil kde je sila Hulka. 3D bolo super.
// Sarger: hej pravidelne pozerám i seriál tam sú tiež fajnové hlášky
// by ma zaujímalo začo bola tá
...
Spoiler
Ako vrazil Thorovi a Lokiho ako spacifikoval 
// Sarger: hej pravidelne pozerám i seriál tam sú tiež fajnové hlášky
// by ma zaujímalo začo bola tá
-
w00dy
Light Star
Zdieľam názor väčšiny
10/10 top film, niektoré hlášky ma "zabili"
Thor: LOKI! He's my brother! An Asgardian!
Black Widow: He killed 80 people in 2 days!
Thor: .......He's adopted
Včera som bol i ja a mám maximálne pozitívne pocity ! 10/10 , bolo to perfektné , Whedon fakt dokázal dať každému svoj priestor bez toho aby to bolo na úkor iného.Akcia bezchybná , hlášky prekonali dokonca aj hociakú komédiu
Ako veľký funboy Marvelu som odišiel z kina rozmýšlaním kedy si to zopakujem
Škoda že DVD by malo výjsť až v polovičke augusta 
Ako veľký funboy Marvelu som odišiel z kina rozmýšlaním kedy si to zopakujem
-
Old Dirty Bastard
Guru
zlatý joss whedon a jeho zmysel pre humor, hlavne ten černejší
-
awtt
Medium Professional
Včera som to videl v kine, umna nejakych 7/10, druhykrat by som to nekukol 
Btw, troska podpichnem, ale Hesym pisal, ze aj po logickej stranke je ten film dobry.. Tak ma napadlo, preco ked uz tam dali Iron mana, tak kludne mohli (teda isto aj mal) vyrobit dalsie iron obleky a mohlo by ich byt 100, 1000 atd
... len taka pripomienka
Film som este nevidel, zajtra idem do PP na 3D, tak sa velmi tesim
Film som este nevidel, zajtra idem do PP na 3D, tak sa velmi tesim