Verite na druhu sancu?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Verite na druhu sancu?
v prvom rade je dolezite odstranit dovod prveho rozchodu - inak to zmysel nema
potom clovek nesmie ocakavat, ze to bude ako predtym - skratka sa jedna o druhy vztah s tou istou osobou po urcitom osobnostnom vyvoji takze ani jeden z partnerov uz nie je presne to co byval
a nakoniec - musia to obaja chciet a nie len na citovej urovni
chodim s byvalou (boli sme spolu rok aj nieco, od seba cca rok, teraz sme uz skoro dva zase spolu) a viem, ze by som lutoval keby som to znovu neskusil
potom clovek nesmie ocakavat, ze to bude ako predtym - skratka sa jedna o druhy vztah s tou istou osobou po urcitom osobnostnom vyvoji takze ani jeden z partnerov uz nie je presne to co byval
a nakoniec - musia to obaja chciet a nie len na citovej urovni
chodim s byvalou (boli sme spolu rok aj nieco, od seba cca rok, teraz sme uz skoro dva zase spolu) a viem, ze by som lutoval keby som to znovu neskusil
Pekne si to javatar popisal a suhlasil s tebou.
Ak si partneri vsetko vysvetlia a zbavia sa problemov pre ktore sa rozisli, tak by to mohlo ist v pohode pri druhej sanci. Skor ma zaujima to, ze ci ta javatar niekedy nenapada otazka, ze s kym bola za ten rok, s kym si uzivala a taketo otazky? Viem, bola slobodna a mohla si robit co chcela, ale aj tak, neprepadol si tymto otazkam a zvedavosti? To je to coho by som sa aj bal, ze by mi to chodilo po rozume.
Ak si partneri vsetko vysvetlia a zbavia sa problemov pre ktore sa rozisli, tak by to mohlo ist v pohode pri druhej sanci. Skor ma zaujima to, ze ci ta javatar niekedy nenapada otazka, ze s kym bola za ten rok, s kym si uzivala a taketo otazky? Viem, bola slobodna a mohla si robit co chcela, ale aj tak, neprepadol si tymto otazkam a zvedavosti? To je to coho by som sa aj bal, ze by mi to chodilo po rozume.
test.. takze odteraz kazda tvoja nova partnerka bude musiet byt pannou?
.
a k tvojej otazke - Ano, mal ho vacsieho.
.
a k tvojej otazke - Ano, mal ho vacsieho.
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Je to zaujímavý problém ktorý zažil asi už každý, neviem či sa vyjadrím presne k tvojmu problému, mám len 2o rokov, mal som 2 vážne vzťahy, teda ja som v tom nejakú budúcnosť videl a snažil som sa. Prvá ma podviedla viac ako jeden krát, odpustil som a rozišli sme sa viac krát a znova dali dokopy. Teraz som s ňou není, čiže prvý vzťah - zanikol a neostali sme ani kamaráti. Druhý vzťah ? Vypadal oveľa lepšie, pol roka v pohode a ďalšieho pol roka sme spolu bývali, no pol roka čo som u nej býval ma podvádzala, tej som šancu ani nestihol dať. Teraz mám 3 vzťah, včera to bolo 10 mesiacov, hneď na začiatku to zaškrípalo, lebo aj ja a aj priateľka, sme si v podstate odskákali to isté, lenže ma podviedla, no sranda na tom je to že som bol jej jediný chalan ktorého podviedla, mám smolu? Dal som jej šancu, držím sa toho že každý si tu šancu zaslúži nech už spravil hocijaký "priestupok", nikdy neviete kedy sa to môže stať vám, mne a budete potrebovať a prosiť si tiež o jednu šancu aby ste ukázali že vás to mrzí. Tento "cyklus" vzťahov mi príde ako celkom zábavná hra kde môžete na jenu stranu niečo získať do života ale stratiť a poučiť sa z toho. Keď aj city vyprchajú vždy je tam nejaká šanca na znovu vybudovanie vzťahu ale či ten vzťah bude mať pevné základy alebo čaptavé, to záleží len a len na dvoch dotyčných ľuďoch a Klemen, neprestávaj bojovať ak máš aspoň nejaké city k nej ty, vždy máš nádej len musíš vybrať tú správnu cestu ako jej ukázať čo pre teba znamená veď predsa každý si je strojcom svojho šťastia. Držím ti palce. 
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2012, 09:26)
Ospravedlnte moju nevšímavosť, som si až teraz všimol že to je starší topic
//autoeditácia príspevku (07 Máj 2012, 09:26)
Ospravedlnte moju nevšímavosť, som si až teraz všimol že to je starší topic
-
159456753852
Amateur
Klemen, daj jej druhu sancu, ak by si jej nechcel dat tak by si o tom ani v prvom rade o druhej sanci nerozmyslal. (-:
-
javatar
Hardcore addict
No ja som vedel ako na tom je. Obaja sme si za ten rok nasli niekoho ineho (ale dali sme sa opat dokopy s dostatocnym casovym odstupom tychto "medzivztahov" - na toto si treba davat pozor). No a ak to mam skratit tak ona moju "minulost" rozdychavala ovela tazsie. Ja som s tou jej prakticky nemal problem. Ono nepovedali sme si vsetko - predsa len treba chranit sukromie svojich ex. Ale ak ma chcela tak ma musela zobrat takeho aky som a bez podmienok. A ja ju takisto.test napísal:Skor ma zaujima to, ze ci ta javatar niekedy nenapada otazka, ze s kym bola za ten rok, s kym si uzivala a taketo otazky? Viem, bola slobodna a mohla si robit co chcela, ale aj tak, neprepadol si tymto otazkam a zvedavosti? To je to coho by som sa aj bal, ze by mi to chodilo po rozume.
lumir - Uboha reakcia.
javatar - Presne na to som narazal, vsetci maju pravo na minulost, ale pokial ide o druhu sancu, tak v medziobdobi je to s minulostou tazke a tazko sa vo vnima a vstrebava. Preto som aj predpokladal, ze to niekomu muselo vadit a ako si napisal, vadilo to prave jej.
javatar - Presne na to som narazal, vsetci maju pravo na minulost, ale pokial ide o druhu sancu, tak v medziobdobi je to s minulostou tazke a tazko sa vo vnima a vstrebava. Preto som aj predpokladal, ze to niekomu muselo vadit a ako si napisal, vadilo to prave jej.
nie, jedno faux pas staci, ni?
Kazdemu podla chuti, vedomia a svedomia.
-
vikko78
Medium Professional
tiež som za, že sa má skusiť druhá šanca, ale moja polovička nie....dnes sa skončil môj 5 ročný vzťah a prišiel som aj o dcerku...Dôvod? strata citov z priatelkinej strany, odcudzenie .Osobne si myslím, že strata citov sa pomaly stáva pravidlom vo vzťahu a ten kto to prekoná, tak city sa stanú ešte intenzívnejšie ako predtym. moja už bývalá priatelka je totalne proti...že neexist........verim tomu, že keby zavola o nejaky kratky čas, tak jej tú šancu dam...
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...to že odišli city, to podľa mňa nieje nutný prirodzený proces, ale máte na tom obaja vinu...možno si bol nevšímavý k jej potrebám, možno ona bola zbabelá ti povedať čo jej chýba...
Preto netreba robiť deti 
Ale aj tak ked od Teba ujde aj s dietatom tak to asi za moc nestoji, či?
Nezabudaj /nie vzdy to plati/ ale cim sa budes jej viac vtierat do riti tym Ta bude mat viac na haku, tak to je u vacsiny parov
vo vacsine pripadova ked chlap dolieza baba ho v 90% odkopne lebo je si nim ista...ked baba dolieza za normal chalanom tak viac menej sa vzdy daju do kopy
sila prirody
Som tiez sam uz nejaky cas +- pol roka aj vysie, po rozchode by som sa aj utrhol aby som bol s dotycnou spet, teraz som rad ze ju nemam, preco to je tak neviem
Ale aj tak ked od Teba ujde aj s dietatom tak to asi za moc nestoji, či?
Nezabudaj /nie vzdy to plati/ ale cim sa budes jej viac vtierat do riti tym Ta bude mat viac na haku, tak to je u vacsiny parov
Som tiez sam uz nejaky cas +- pol roka aj vysie, po rozchode by som sa aj utrhol aby som bol s dotycnou spet, teraz som rad ze ju nemam, preco to je tak neviem
bucuresti, to je asi tym, ze s odstupom casu sa vecsinou na toho cloveka (ex) uz pozerame "inymi ocami ", triezvo;)
Druha sanca....ja som ju dala....bola som strasne dojata...ale neviem,ci to malo nejaky vyznam...
Zacinam mat dojem, ze ludia, co potrebuju druhe sance, su labilnymi, nestalymi ludmi.
Druhykrat by som druhu sancu nedala ani keby notbuky padali.
Zacinam mat dojem, ze ludia, co potrebuju druhe sance, su labilnymi, nestalymi ludmi.
Druhykrat by som druhu sancu nedala ani keby notbuky padali.