Vodné fajky
Re: Vodné fajky
obchodnici nemozu za to aka je dan
No myslím že ceny napr. v smokeshope sa pohybujú ďáááleko za hranicou zdanenia/preclenia.
nemozes porovnavat kamenny obchod s eshopom...uz to ludia konecne pochopte
-
viper1993
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
By som sa ani necudoval 
neukazuj mu to... bude chcieť
ako minule keď v tea shope videl "jin gyokuro" tak mi mesiac žral nervy že mu to mám doniesť 
-
Andrej08
Light Star
Chalani ak by ste mali zaujem mam nejake tabaky:
Soex \"Bylinny caj\" do vodnej fajky funguje presne ako tabak len neobsahuje nikotin ani decht. Vyrobeny na prirodnej baze. Balicek obsahuje 4 naustky. Cena za 50g 3.5 eur prichute: melon, cerveny melon, mix ovocia, dvojite jablko, hrozno, zuvacka, mata. Tabak znacky mollases (klasicky) dvojite jablko 100g 7e a jahoda 50g 3,5e. Tabak Golden Al Fakher 7e 50g hrozno. Osobne v BA, LM alebo dobierka + 2€ alebo platba na ucet vopred +1euro. Pri vacsom odbere zlava. Ponuka je aktualna cele leto!
Soex \"Bylinny caj\" do vodnej fajky funguje presne ako tabak len neobsahuje nikotin ani decht. Vyrobeny na prirodnej baze. Balicek obsahuje 4 naustky. Cena za 50g 3.5 eur prichute: melon, cerveny melon, mix ovocia, dvojite jablko, hrozno, zuvacka, mata. Tabak znacky mollases (klasicky) dvojite jablko 100g 7e a jahoda 50g 3,5e. Tabak Golden Al Fakher 7e 50g hrozno. Osobne v BA, LM alebo dobierka + 2€ alebo platba na ucet vopred +1euro. Pri vacsom odbere zlava. Ponuka je aktualna cele leto!
-
Silmer
Darca
aka je to znacka mollasses ? ak to nie su melasy.
Nejaky obrazok alebo link?
Nejaky obrazok alebo link?
-
rufus59
Light Professional
Podla mna to bude : Prince mollases
Co som pocul Pomarancovy a Citronovy boli uplne top niečo pod Al Fakherom.
Co som pocul Pomarancovy a Citronovy boli uplne top niečo pod Al Fakherom.
-
Andrej08
Light Star
Ospravedlnujem sa ten tabak sa vola Moassel, skomolil som nazov je z Tuniska a to dvojite jablko chuti tak asi ako mata s jablkom celkom zaujimave a dobre nieco asi ako nakhla. Pripajam aj obrazok...
aaa maallem - nekupovať - je to odpad...
-
Andrej08
Light Star
Aha ok 
-
jin
VIP
Merco_ napísal:Inak jin má vlastnú značku tabakov ?
Čo sa týka cien v shopoch / eshopoch. Nezarábajú na tom ťažké prachy. Za posledné obdobie som sa royprával so všetkými konateľmi tkaýchto slovenských eshopov a zo zisku ledva pokryjú prevádzku shopu a administratívu.
Andrej08: henten humus nakladajú do koruniek turistom po celom Tunise. Rovnako, ako El-Mazag v Egypte. A väčšine ľudí, čo chcú VF vyskúšať ju tým pádom aj znechutia...
-
p4ra
Redeemer
No, musim suhlasit s tym, co pise jin, ze hentie tabaky su fakt zle. Ja som si ich minule leto kupil v Tunisku a olutoval som. Velmi rychlo suche, chut zla - neodporucam. Ale v hoteli nam davali urcite nieco ine, lebo chutovo to bolo neporovnatelne.
Ako tak citam posledne strany, tak mam hroznu chut si bafnut dnes vecer pri hokeji, ale nemozem, lebo moje podarene stena mi rozbilo vazu a cakam novu.
Ako tak citam posledne strany, tak mam hroznu chut si bafnut dnes vecer pri hokeji, ale nemozem, lebo moje podarene stena mi rozbilo vazu a cakam novu.
Jin-Ak by si mal náhodou čas tak môžeš sem hodiť nejaké info ohľadom tej objednávky čo koľko za koľko a tak 
-
Andrej08
Light Star
prosim vas, ak by mal niekto zopar semiacok tabaku virdzinskeho navyse, nemohol by mi venovat alebo predat za symbolicku cenu?
-
Yos
Professional
Pouzite kamienky mam preplachnut, ci staci uz rovno namocit do melasy? Dakujem
kým je melasa v krabičke kľudne ich tam hoď a premiešaj...
-
Silmer
Darca
Ten tabak Golden Al Fakher mas iba 1 skatulku ci mas toho viac/pripadne ine?Andrej08 napísal:Chalani ak by ste mali zaujem mam nejake tabaky:
-
jin
VIP
Pre tých, ktorých zaujímali detaily objednávky.
+ sa brali ešte dve sólo fajky PNS550 a PNS 650 - za dobrú cenu, posledné dva kusy.
+ sa brali ešte dve sólo fajky PNS550 a PNS 650 - za dobrú cenu, posledné dva kusy.
- Prílohy
-
- Bestellnummer_ 17178.pdf
- (16.97 KiB) 129 stiahnutí