Aukro

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Aukro

Príspevok od používateľa smejo »

jasne, kartou bez problemu.. platil som to uz x-krat, taktiez bez problemu :) a poplatkov
APOFIS
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa APOFIS »

tak tak bez problémov
ko5o
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ko5o »

Ja sa chcem spýtať, koľko oni majú z toho províziu keď dačo predám? videl som tam tú tabuľku cena do 50€ provízia toľko, ale neviem sa ku nej dostať, tak to ma zaujíma, chcem tam vyskúšať predať prvý krát lebo sa potrebujem zbaviť telefónu, a tiež má zaujímajú dodatočné poplatky či za dačo platím, ak tam nič nepredávam, aktivačný kod mi prišiel, ďakujem budem vďačný keď mi odpoviete, viem mal som si čitať pravidlá ale momentálne na to nemám čas. Poprípadne cena toho čo predávam by bola 580€ koľko by mali z toho províziu?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

ko5o: Za 2 sekundy cez Google som nasiel, ze su to 4 percenta. Ak nechces platit proviziu, pouzi napr. bazos.sk.
renewal
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa renewal »

Zdravím...na stranke aukro.sk maju akysi partnersky program a vraj za kazdeho uzivatela ktory sa zaregistruje cez moj link inkasujem 1,5€..."Za každého Doporučeného Užívateľa, ktorý sa registruje získate 1,5€ ".....myslíte, že keď sa zaregistruje napr. moj kamarat tam tak mam 1,5€?.....a druha vec je ze chcu mi postou poslat akysi papier na potvrdenie že som to ja..."Aktivácia účtu slúži na overenie existencie jeho majiteľa a je podstatným krokom zvýšenia bezpečnosti transakcií na Aukro.sk.
Doba doručenia listu s kódom je obvykle 5-7 dní. "...."Na zadanú adresu Vám bude zaslaný kód, vďaka ktorému môžete plne aktivovať Váš účet a využívať služby Aukro bez obmedzdenia."......má s tým niekto prosím vás skúsenosti?bojím sa či to neni nejaky podvod alebo čo....neviem či to mám potvrdit aby mi to poslali....

dakujem za odpoved
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

Normalne Ti pride domov obalka, otvoris ju, normalny oficialny list ako sa slusi a patri. Ten kod potom zadas na aukre a mas plne aktivovany ucet... funguje to a nieje to podvod. Co sa tyka toho partnerskeho programu nemam skusenosti, ale fungovat to urcite bude.
Lukas12
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lukas12 »

Ja s Aukrom este nemam skusenosti, no pride mi to na postu?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lukas12: Co ci ti pride??? Co tak sa konkretne vyjadrovat, ked sa nieco pytas???

//autoeditácia príspevku (02 Jan 2012, 15:08)
Trosku starsie, ale zaujimave Podvodnice okradla své zákazníky na Aukru o bezmála půl milionu korun
Header
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Header »

Chlapy, ked niečo kupujem na aukre, tak vtedy neplatím nič, žiadnu províziu ani podobne ? Dik
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...nie, nič, len za tovar a poštu...
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

aukro

Príspevok od používateľa demovic_svk »

zdravim ked pridam nejaky tovar na aukro a nepredam ho tak platim zato ? za zverejnenie ?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: aukro

Príspevok od používateľa Frco »

Ano
demovic_svk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa demovic_svk »

a ako to uhradim pride mi sek ci ako ?a za kolko dni ?
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

co tak precitat si podmienky? da sa to zaplatit aj kartou online
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Vie niekto priblizny pocet uzivatelov na slovenskom aukre? Na ceskom je to vraj 2,5 miliona, aspon to mi google vyplul. Slovenske udaje som nenasiel.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Momentálne riešim dosť zamotaný problém a chcel by som od vás radu, ako sa zachovať, prípadne aspoň zistiť, ako funguje systém hodnotenia užívateľov na aukre. Pre konkrétnosť moja situácia.

Objednal som od jedného užívateľa tovar. Keďže tovar neprišiel v dohodnutom termíne, stornoval som objednávku a užívateľovi som dal negatívny komentár. Užívateľ mi poslal peniaze späť a žiadal o zrušenie negatívneho komentára. Keďže som na to nevidel dôvod, nechal som ho tak. Užívateľ stále naliehal a pýtal sa, čo má spraviť, aby som ho zrušil. Vyžiadal som si kladný komentár, ktorý si myslím, že som si zaslúžil, lebo po mesiaci jednostrannej komunikácie, kedy som ani neobdržal tovar som toho mal dosť a ja som si navyše splnil všetky povinnosti (úhrada dohodnutej čiastky na účet, zaslanie adresy dodania), takže som nevidel dôvod, aby som ho nedostal. Lenže užívateľ naďalej pokračoval v bombardovaní a vypytovaní sa, čo má spraviť, aby som mu negatívny komentár zrušil, úplne ignorujúc mnou neustále opakovanú (aj v angličtine) odpoveď o kladnom komentári. Dnes mi od neho prišiel objednaný tovar. Úplne zadarmo.

Mňa teraz zaujíma, prečo sa tento užívateľ tak strašne snaží aby som mu zrušil negatívny komentár a pritom mi nechce dať kladný? Radšej poslal tovar, ktorý ho stál nejaké financie namiesto toho, aby udelil komentár, ktorý je zdarma, navyše po mojom prísľube, že po obdržaní kladného komentára mu negatívny bude hneď zrušený. Je tem nejaký tech. problém? Že ak ja dám neg. komentár, tak užívateľ mi už nemôže dať kladný (príp. žiadny) komentár? Ja sa veľmi obávam toho, že ja mu neg. komentár zruším, on mi obratom dá negatívny komentár a ja mu už naspäť negatívny nebudem môcť dať, lebo som ho predtým už zrušil. Zaujímalo by ma teda, ako funguje to hodnotenie a či je nejaký technický problém, aby mi užívateľ udelil kladný komentár. Keď som sa ho na toto pýtal, tak otázku ignoroval.
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

Neviem ci i de o tvoj pripad, ale cca 2 roky dozadu, sa riesil na Aukre podvod, skupina predajcov rychlo predavali nejake predmety, aby nazbierali kladne hodnotenia od kupcov, ked ich mali dostatok a mali samozrejme stale dopyt na svoj tovar, ludia im verili, posielali peniaze vopred (ako to bolo aj v tvojom pripade), no na rozdiel od teba, svoje peniaze uz nevideli, no ani tovar a takto sa predajca nabalil. Tak mozno ten predajca je zatial len v stadiu, kedy je "seriozny" a neskor pride aj na jeho o*rby, preto ta tak prosil o kladne hodnotenie, aby mu ludia v buducnosti verili a peniaze posielali aj vopred na ucet.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

urcite by som nato skusil upozornit aukro oficialov, nech ho sleduju :)

lebo ano, podvody casto zacinaju tak ze predavajuci predava vela lacnych veci, zbiera komentare, a po par mesiacoch zacne predavat drahe veci ktore nikdy nikto neuvidi
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...všimol som si, že viacerí mu v tom období dali negatívny komentár a mnohé neg. komentáre boli porušené...zostali mu tam tri vrátane toho môjho...a hajzel pod to napísal, že som mu vraj neposlal peniaze a na dobierku neposiela, pritom som mu ešte v ten deň, kedy som aukciu vyhral peniaze poslal...takže tým by bol môj problém asi vyriešený, pretože po takto nekorektnom jednaní ma už ani nehne, aby som ten komentár rušil...zaslúži si ho a navyše ja už nemám náladu na takéto žabomyšie vojny...veď to bol predmet za 5€...
Napísať odpoveď