Internet Vranov

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
BlackWings
Novice
Novice

Internet Vranov

Príspevok od používateľa BlackWings »

Ahoj, už dlho rozmýšľam nad tým že si kúpim nový internet kedže ten starý mi vypadáva každých 5 minút :cry: ... ale neviem sa rozhodnúť ktorý a preto vás chcem poprosiť či by mi niekto nemohol poradiť nejaký dobrý net vo Vranove nad Topľou. Ďakujem za odpoveď :) .
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Internet Vranov

Príspevok od používateľa brm »

Do pozornosti Ti dávam Antik... http://www.antik.sk/dostupnost. Skús sa poinformovať u susedov/známych, či ho majú a ako im tam vo Vranove šľape.. a keď spĺňa Tvoje požiadavky, nemal by si urobiť chybu.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

BlackWings
Novice
Novice

Ďakujem za rady :) , a čo si myslíte o tomto? http://www.upc.sk/rychly-internet/fiber-power-50/

EDIT : a ešte jedna vec, ako zistím či potrebujem znovupripojiť alebo zriadiť koncový bod? Ďakujem za odpoveď.
brm
Darca
Darca

BlackWings.. v porovnaní s Antikom tam máš 2r viazanosť (antik je bez viazanosti, avšak 3mes výpovedná lehota).. a pozor na ten UPC SmartGuard.. nezabudni to včas odhlásiť, bo Ti budú po 3 mesiacoch účtovať Internet o 2EUR viac..
BlackWings
Novice
Novice

Na tom antik webu malými písmenkami
* Rýchlosť je závislá od lokality v ktorej sa účastník siete nachádza. Maximálna dosiahnuteľná rýchlosť 64 Mbit/s je dosiahnuteľná v lokalitách pripojených gigabitovou optickou trasou na mestských sídliskách KVP, Dargovských hrdinov, Ťahanovce, Terasa, Sever, Jazero, Južná trieda a Kuzmányho. Ostatné lokality pripojené optickou trasou majú štandardne dosahované rýchlosti prenosu 2 až 4Mbit/s. Postupne rozširujeme dostupnosť super-rýchleho internetu aj do ostatných lokalít. Pre informácie o dostupnej rýchlosti vo vašej lokalite môžete kontaktovať zákaznícku linku telefónnom čísle 055/ 30 12345.
a aj celkovo ich web nieje veľmi prehľadný, ku každému programu 5 riadkov a to som sa ani nedozvedel aký ma ten program upload. Radšej už to UPS aj keď tam je viazanosť akurát neviem ako zistím či potrebujem znovupripojiť alebo zriadiť koncový bod? A ten program (UPC SmartGuard) nestačí odinštalovať či to im musím volať? :D
brm
Darca
Darca

Veď v pohode.. len som Ti dal tip.......... už bolo na Tebe, ako sa s tým popasuješ. :)
(ten upload je určite niekoľkonásobne vyšší ako v UPC)
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

cez adsl 2Mb
GTS (FUP 1GB/den od 18-6 free vikend - free 14,50€)alebo
SWAN(agregacia 1:40 12,5€)
BlackWings
Novice
Novice

To je ten internet antik? A keby niekto vedel či potrebujem znovupripojiť alebo zriadiť koncový bod by som mu bol veľmi vďačný :)
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

tak to je uz otazka na nejakeho tvojo suseda??? ako uvadzaju rychlost zalezi od lokality... k mas ulicu v zozname ostava sa len opytat niekoho kto ho ma ako mu to slape.... ja tym osobne skusenosti nemam
http://www.antik.sk/dostupnost
BlackWings
Novice
Novice

Ok ja som to myslel že či to FUP platí pre internet antik. Na zozname UPC je aj môj panelák takže už som sa asi rozhodol. Ale stále nemám poňatia čo je ten koncový bod :D
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

koncovy bod je zariadenie za ktorym je uz len koniec :D cize ty..... uz to jednoducho nikam nevedie len k tebe .... cize v ludskej reci zariadenie do ktoreho si pichnes PC (router, modem atd......)
BlackWings
Novice
Novice

Jaj, diki :D, router má sused ale ja mám tiež takú divnú bedňu do ktorej strčím ten kábel od suseda a potom si to môžem napojiť na ďalšie 4pc... aj to sa ráta? :D
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

Vo Vranove beží Antik super a ľudia sa nesťažujú aspoň čo som ja počul. :wink:
samson010
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa samson010 »

zdravim a ako to je s pripojenim antiku do routera ? V predajni mi povedal nech zakupim router, instalatori nejak ohrnali nosom pri otazke zapojit do routera, tak len do PC, ako to teda je s antikom ?
Napísať odpoveď