Dirt 3
Re: Dirt 3
Hojte Co mam Stisknut ak my Hra ide vo Windovs Mode??? Pls Poradte 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Power/Restart...
napisane to tu bolo asi 80 krat...
Ale ta dajak to neviem najst 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
stlač ALT+ENTER.
Prečo mi začalo sekať Dirt 3? Hrám ju asi 3 dni a všetko bolo fajn a zrazu to seká. 
-
Pigesko
King
hojko by mal zaviest eshop na vestiace gule...za rok by sme boli korporacia 
Ahoj chalani, chcem kupit dirt 3 steam key a neviem či mi pojde. Na slovensku ho gfwl nepodporuje, čo myslíte pojde mi pri aktivácii cez vpn a potom na slovensku ip ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
mal by ísť.
len by som sa Vás chcel opýtať jednu vec. stalo sa niekomu, že pri načítavaní profilu vypísalo chybovú hlášku "Profile load failed"? nemám vôbec tušenie, o čo ide. pustil som to po cca 3-4 dňoch a zrazu toto. doteraz mi hra bežala bez jediného problému. neinštaloval som žiadny patch a ani nič iné. vďaka za pomoc.
Prihlás sa na Live v hre.
Sapo ak neodkliknem ten svoj profil, tak ani ku prihláseniu sa k LIVE v tej hre sa nedostanem. bohužiaľ načítanie profilu je ako prvé. až potom ostatné veci sa dajú robiť.
Nie blbosť. Stačí keď stlačíš klávesu Home pred načítaním profilu a prihlásiš sa. Skús.
super díki moc pomohlo to. ani som nevedel, že sa dá do LIVE prihlásiť ešte pred odkliknutím profilu.
-
Norick98
Medium Star
caute, vcera som to naisntaloval a chvilu hram a zrazu mi uplne odide klavesnica.. auto ide na plny plyn ale nic nereaguje, ani alt tab, nic musim natvrdo resetnut komp... stalo sa to niekomu?
potom som si nastavil gamepad a stalo sa mi to uz v MENU este pred pustenim hry... nemohol som sa v menu pohybovat ani mysou ani gamepadom ani klavesnicou... pritom PC nezamrzol.. hudba a animacie stale bezali. zase som musel dat len restart. uz taham patche snad to pomoze.
potom som si nastavil gamepad a stalo sa mi to uz v MENU este pred pustenim hry... nemohol som sa v menu pohybovat ani mysou ani gamepadom ani klavesnicou... pritom PC nezamrzol.. hudba a animacie stale bezali. zase som musel dat len restart. uz taham patche snad to pomoze.
Zdravím pre info mate niekto skúsenosť teraz keď ste dostali kupón ku grafike a poslaly ste AMD foto key (kôli tym ukadnutým kľúčom)
že za akú dobu pošlu spätne ste dostaly steam klúč na späť ? Už čakám od štvrtku a nič 
-
Ba-Yo
Light Professional
Funguje vám Splitscreen ?
-
Thief211
Light Star
ano ale skusal som len s volantom 
-
Ba-Yo
Light Professional
a neskúšal niekto gamepad ,či už v splitscreene alebo v singleplayer ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
xbox 360 gamepad + klávesnica funguje 100%ne 
hrám single + splitscreen
hrám single + splitscreen