League of Legends
-
xH4wK
Re: League of Legends
Sak porovnavas uplne odlisnych championov.
Mundo je tank.. nidalee je AP Supp/AD Fighter
Mundo je tank.. nidalee je AP Supp/AD Fighter
-
lekoklatik
VIP
Uplne strelene : DDD
nech si vravi kazdy co chce... ich kultura je 1000x viac ako nasa, a je to vidiet.... je to sice len hra... ale dokazu sa otvorit pre vsetko...
-
lekoklatik
VIP
Oni robia fenomen zo vsetkeho : )
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Hecarim je moja nova laska <3 uz len cakam kedy dofarmim do 6300 IP ze si ho kupim a kupim si nanho ten skin s kosou. Na prvych leveloch je sice velmi slaby ale od cca 6ho uz ujde, a ked uz mam poskladany trinity force tak je to pecka...
btw leko a hawk nezahrali by ste so mnou niekedy?
edit: mam k dispozicii aj TS server
btw leko a hawk nezahrali by ste so mnou niekedy?
edit: mam k dispozicii aj TS server
-
lekoklatik
VIP
ja som momentalne bez PC, ked sa k nejakemu dostanem, tak mozeme, zatial si ma mozes kludne pridat, nech si mi na ociach ked sa do hry prihlasim.
//ano. server EU Nordic & East teda.
//ano. server EU Nordic & East teda.
-
Hotwire
Addict
nick mas taky ako tu? 
ehm, ehm, skuste AP Malphita na mide, nez ho nerfnu, scaling je neskutocne brutalny + ulta, na mide vs squshy caster insta win, fakt si nerobim srandu skuste to 
-
Hotwire
Addict
vcera so mnou hral AP Yi na mide, a v pozdejsich fazach hry daval kazdeho na 2 rany 
Varus uplna lahodka, kupil som si ho dnes, cca 90% win, cize je celkom pekne OP
jeden z hrdinov, za ktorych je aj celkom zabava hrat
oplati sa kupit jednoznacne
-
lekoklatik
VIP
kks uz sa tesim ked sa dostanem k LoL hraniu.
Za tu dou, ktoru mam odskusanu Leblanc proti kazdemu moznemu champovi som nasiel jedineho jedneho, ktoreho nedokazem s leblanc counternut. Je to fizz. Keby niekoho zaujimal podrobnejsie rozpis ze preco, rad sa rozpisem. Ale ozaj, fakt, fizz je jediny jeden champ, prti ktorom by som si na mid nevzal leblanc. Vsetko ostatne zjem aj s topankami.
//ospravedlnujem sa, musel som voj prispevok editnut, nakolko po vcerajsej chlastacke mi nedaval zmysel
Za tu dou, ktoru mam odskusanu Leblanc proti kazdemu moznemu champovi som nasiel jedineho jedneho, ktoreho nedokazem s leblanc counternut. Je to fizz. Keby niekoho zaujimal podrobnejsie rozpis ze preco, rad sa rozpisem. Ale ozaj, fakt, fizz je jediny jeden champ, prti ktorom by som si na mid nevzal leblanc. Vsetko ostatne zjem aj s topankami.
//ospravedlnujem sa, musel som voj prispevok editnut, nakolko po vcerajsej chlastacke mi nedaval zmysel
-
Hotwire
Addict
kamos dneska hral za caitlyn a mal leblanc v strede a rozsekaval (rozstrielaval
) ju...aj ked mohol to byt nejaky nub, ale potom mala dost killov.
-
lekoklatik
VIP
Mne pride ad carry ako celkom dobry anti-mage, nakolko primarny damage ad carry je autoattack, kdez pri ap carry su to prave spelly. Tiez caitlynin range je myslim najvacsi (chap autoattack), takze sa niet comu cudovat. V takomto pripade by som si bud switchol lane, alebo by som sa daval velky pozor na to, ako co robim.
Tam je podla mna problem v tom, ze to ad ta odpushuje od farmenia a ty si strateny. Ak to vsak hras agresivnejsie a pokusis sa vyplasit nepriatela, tak sa ta moze bat on, pretoze prave leblanc je typ mage, ktory je stavany na takych low hp champov ako je ona a s tym teleportom by si v tomto pripade velmi pomohla.
Nvm. Tazko povedat, nehral som proti adcku na mide.
Pre mna je stale counter pick fizz...
Tam je podla mna problem v tom, ze to ad ta odpushuje od farmenia a ty si strateny. Ak to vsak hras agresivnejsie a pokusis sa vyplasit nepriatela, tak sa ta moze bat on, pretoze prave leblanc je typ mage, ktory je stavany na takych low hp champov ako je ona a s tym teleportom by si v tomto pripade velmi pomohla.
Nvm. Tazko povedat, nehral som proti adcku na mide.
Pre mna je stale counter pick fizz...
Najlepsi counter proti LB na mide je podla mna Galio. Neverim, ze proti dobremu Galiovi nemas problem a "zjes ho aj s topankami". 
-
Hotwire
Addict
dneska by si zahral leko? som si vcera skusil trocha ine zlozenie gearu na Garenovi, z offtanka co vela vydrzi som presedlal na offtanka co dava dmg, a zas ma to zanho zacalo bavit tak si chcem s niekym zahrat 
-
lekoklatik
VIP
schyzo este stale som bez pc (nemam aktualne peniaze na opravu), takze ja sa k lolku dostanem najskor (asi) niekedy buduci mesiac.
Potom si kludne zahram.
Ja garena hram na dmg/tank. Na dmg si postavim Sword of Occult (ta stakovacka) a potom tankujem (sunfire, force of nature, angel, pripadne warmog a do neho impaler, zalezi od enemy teamu) a nakoniec si spravim infinity edge, pripadne bloodthirster. tiez zalezi od toho jak sa mi dari, etc...
Waldo, kludne by som si skusil 1on1, len pre zaujimavost, ze ako by to dopadlo. Uz som bol vyzvany morganou a bol to proste naklad z mojej strany
(ale kludne by som si zahral proti tomu galiovi, mozno budem sam prekvapeny : ))
Potom si kludne zahram.
Ja garena hram na dmg/tank. Na dmg si postavim Sword of Occult (ta stakovacka) a potom tankujem (sunfire, force of nature, angel, pripadne warmog a do neho impaler, zalezi od enemy teamu) a nakoniec si spravim infinity edge, pripadne bloodthirster. tiez zalezi od toho jak sa mi dari, etc...
Waldo, kludne by som si skusil 1on1, len pre zaujimavost, ze ako by to dopadlo. Uz som bol vyzvany morganou a bol to proste naklad z mojej strany
leko podla mna je blbost tvrdit,ze lb je vzdy lepsia ako galio.Vsak predsa zalezi od hraca a jeho skillu.Ja som si tiez myslel,ze vladimir je proti olafovi ako stvoreny 10x som s nim solo top vyhral,ze som ho daval pod vezou a na 11.x ma rozbil ako male decko.Proste natrafis na hraca ktory je vacsia skilla ako ty a bude to.Moj nazor..
-
Hotwire
Addict
ja som do teraz skladal takto: doran sword, tie 3kove boty, warmog, atmas, frozen mallet, infinity a guardian angel...tam som sa k poriadnemu dmg dostal pomerne neskoro, teraz zacinam doran, boty, a potom tu prvu cast z ghostblade, tusim sa to vola brutalizer, potom to drevene kladivo (cast z mallet), potom cely bloodthirster, dostavat ghostblade a mallet, infinity a guardian
-
lekoklatik
VIP
kevyn tak nejak to myslim aj ja.
Ospravedlnujem sa ak zniem ako nedotknutelny hrac s lb. Jednoducho si s nou verim a budem velmi rad, ked sa najde niekto, kto ma presvedci o opaku. Nechcem a netvrdim ze som najlepsi lb hrac, hovorim len to, co som zatial stretol, zazil. Pri suboji 1on1 rozhoduje len a len hrac sam, nie team. Ako hovorim, ked budem mat moznost, velmi rad sa necham rozbit
Ospravedlnujem sa ak zniem ako nedotknutelny hrac s lb. Jednoducho si s nou verim a budem velmi rad, ked sa najde niekto, kto ma presvedci o opaku. Nechcem a netvrdim ze som najlepsi lb hrac, hovorim len to, co som zatial stretol, zazil. Pri suboji 1on1 rozhoduje len a len hrac sam, nie team. Ako hovorim, ked budem mat moznost, velmi rad sa necham rozbit