Naj e-shop tvorba.
Naj e-shop tvorba.
Aka je najlepšia stranka na tvorbu e-shopu ja som pozeral webreal...ale ak je nieco jednoduchsie alebo lepsie...dakujem
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Naj e-shop tvorba.
Neda sa povedat co je najlepsie. Vsetko zalezi od poziadaviek.
Naj e-shop tvorba.
ale nejake top musia byt
-
MeanSeriously
Medium Star
odpoved ktoru chces, dostanes, len ked si tu niekto pride robit reklamu. Najprv si spis poziadavky a napis nam ich tu. Potom ti budeme moct nezaujato odpovedat. Okrem toho, vsetko sa vyvija, takze co je najlepsie dnes, nemusi byt zajtra.
Naj e-shop tvorba.
tazko takto pisat vo vsetko chce. no klasicky e-shop kamarat mi odporucil webreal.sk tak chcem vediet ci su aj lepsie a preco atd
-
audiotrack
VIP
ak máš peniaze a nevadí ti platiť za to čo máš zadarmo tak si ich ho sprav u nich. Ale môžeš si stiahnúť nejaký open source systém a dať na hosting kde ťa to výjde lacnejšie a budeš mať viac možností. To ale záleží od toho či chceš mať možnosť upravovať ho alebo nie a podobne. Spomínané požiadavky ktoré si neuviedol
Naj e-shop tvorba.
ved ale na webreal si vyberies sablonu atd a robis takze si vsetko spravis sam a ty myslis ako ci napriklad???
-
audiotrack
VIP
Ja som mal na mysli nové moduly, funkčnosť. Nemôžeš babrať do kodu, len si vyberieš šablonu ako má vyzerať. Ale ak chceš niečo upraviť tak máš smoluIzzY napísal:ved ale na webreal si vyberies sablonu atd a robis takze si vsetko spravis sam a ty myslis ako ci napriklad???
Naj e-shop tvorba.
ale to co ty myslis je zlozitejsie
-
MeanSeriously
Medium Star
ale flexibilnejsie, ak nieco chces, proste si to dodas.
-
audiotrack
VIP
a lacnejsieIzzY napísal:ale to co ty myslis je zlozitejsie
Naj e-shop tvorba.
ved ale je treba znalost html jazyka atd...
-
MeanSeriously
Medium Star
aj php atd. A co, to je problem? Najst si dajakeho cloveka co ti dorobi co chces? Student ti to urobi aj pod cenu.
Ja odporucam oXyshop X7, ten sa prepaja so skladom, uctovnictvom, no len aj nieco stoji.