MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Konečne máme aspoň istotu v bráne v podobe Laca. Je to snáď prvýkrát od dôb Lašáka v jeho najlepších rokoch (2002-2003). Treba povedať, že dnešné víťazstvo nám vychytal on. Ak by predviedol podobný výkon ako dnes, tak máme reálnu šancu dať aj Švajčiarov.
podakujme sa nebostikovi palovi demitrovi ze nam pomohol k vyhre.
Dafuq? Už aj tu? No povedz mi, ako nám pomohol k výhre. Dal víťazný gól? A kde bol v predchádzajúcich zápasoch, prečo nám nepomohol už aj v nich?
-
MeanSeriously
Medium Star
Ake sú vaše odhady na zajtrajší zápas? Včera nás všetkách chlapci prekvapili a dosť stúpla ja morálka, len bojím sa aby sme Kazachstan nepodcenili, aj keď je na konci tabuľky.
//LOL som si dal
edit, zajtrajsi som myslel
//LOL som si dal
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co trepes? hrame zajtra s nimi a budu mat zapas s bielorusmi v nohach
-
audiotrack
VIP
ale s kazachstanom hráme zajtra a nie dnes?what napísal:Ake sú vaše odhady na dnešný zápas? Včera nás všetkách chlapci prekvapili a dosť stúpla ja morálka, len bojím sa aby sme Kazachstan nepodcenili, aj keď je na konci tabuľky.
s kazachstanom hráme až zajtra o 15:15
Kazachstan by nemal byť problém, keď ich porazili aj Francúzi. Verím, že Vujtek im nedovolí, aby sme ich podcenili, potrebujeme teraz každý bod. Dôležitý bude pre nás aj dnešný zápas Fínsko - Švajčiarsko, dúfam, že Fíni aj tretí krát vyhrajú 1:0. 
-
PAuLi3
Darca
kokos uz je z toho normalne mania
http://sport.aktuality.sk/c/130333/gol- ... le-s-nami/
Nechcem si ani predstaviť toho fanatika, čo si všíma (alebo lepšie povedané zámerne hľadá) také veci.
Jasne, ja som si to potom vsimol len uz mi to nestalo ani za edit
-
Sagittarius
Guru
No aj keby nám Paľo pomáhal tak:
1. Prečo by to vôbec muselo mať niečo spoločné s číslo 38. (A tá sa dá naozaj nájsť všelikde, podľa vzoru, keď v slove LÁSKA vynecháš jedno písmeno a štyri zmeníš je z toho slovo PIVO, to nemôže byť náhoda
)
2. To či nám (ne)pomohol nemá šancu zistiť nikto a už vôbec nie diváci v TV.
3. Ono gól do prázdnej brány nie je taká pomoc, na ktorú by sme mali byť odkázaní, veď pri hre brankára padá podstatne viac gólov do prázdnej brány ako do brány toho, čo je v oslabení.
4. Keď už tak podľa oficiálneho zápisu gól padol v čase 59:23. To že bolo v tom čase na ukazovateli 38 sekúnd znamená len to, že časomiera v TV nemusí byť dokonale presná.
A to, čo nám môže v súvislosti s Demitrom najviac pomôcť je ďalšia motivácia pre našich hráčov.
1. Prečo by to vôbec muselo mať niečo spoločné s číslo 38. (A tá sa dá naozaj nájsť všelikde, podľa vzoru, keď v slove LÁSKA vynecháš jedno písmeno a štyri zmeníš je z toho slovo PIVO, to nemôže byť náhoda
2. To či nám (ne)pomohol nemá šancu zistiť nikto a už vôbec nie diváci v TV.
3. Ono gól do prázdnej brány nie je taká pomoc, na ktorú by sme mali byť odkázaní, veď pri hre brankára padá podstatne viac gólov do prázdnej brány ako do brány toho, čo je v oslabení.
4. Keď už tak podľa oficiálneho zápisu gól padol v čase 59:23. To že bolo v tom čase na ukazovateli 38 sekúnd znamená len to, že časomiera v TV nemusí byť dokonale presná.
A to, čo nám môže v súvislosti s Demitrom najviac pomôcť je ďalšia motivácia pre našich hráčov.
Tak ľudia si už od pradávna mnohé nevysvetliteľné častokrát náhodne javy vysvetľovali po svojom alebo sa utiekali k tzv. vyššej moci. Takto je aj teraz, nič neobvyklé, netreba to moc riešiť a ich to prejde
V stredu hráme s Kazachstanom a nikto si už ani nespomenie na nejakých 38 sekúnd
V stredu hráme s Kazachstanom a nikto si už ani nespomenie na nejakých 38 sekúnd
toto nam bolo treba, zasa mam zasraty cely fbPAuLi3 napísal:kokos uz je z toho normalne mania
-
guess.whoo
Redeemer
ze vas tak trapi ten facebook...
Kazachstan zatiaľ po 1. tretine vedie pre mňa prekvapivo nad Bieloruskom 1:0, podarilo sa im dať gól v oslabení a zatiaľ mi prídu a o čosi aktívnejší, ako súper. Neviem, či je to pre nás dobrý alebo zlý výsledok, každopádne Kazachstan sa môže solídne nabudiť pred zajtrajším zápasom s nami, no verím, že mi im toľko toho nedovolíme, ako Bielorusi...
No Bielorusi predviedli dokonalý obrat. V druhej tretine už je 3:2.
-
Silmer
Darca
omg...tym ludom uz riadne je*e. Nie ze by ho nechali odpocivat v pokoji. Teraz pri kazdej prilezitosti ked sa niekde ukaze cislo 38...tak hned vsetci, ze to bol demitra...hadam by uz stacilo.
-
Sagittarius
Guru
Po vypadnutí Nashvillu majú Bielorusom prísť bratia Kosticynovci a Čechom Martin Erat...
A Rusom Radulov 
Tipujem, že Kosticynovci by mohli, Radulov a Erat asi nie.
Tipujem, že Kosticynovci by mohli, Radulov a Erat asi nie.