Výlet do Osvienčimu (Auschwitz)
Re: Osviencim
pocul som ze sa treba dopredu zaregistrovat na ich stranke bo je tam velky naval ludi ,neviete nieco o tom-??
Jeden chlapik mi rozpraval, ze tam boli aj s manzelkou teraz v lete (cca 2 tyzdne dozadu ) a ze tam bol MEGA natresk. Tak sa radsej zaregistruj, alebo to nejako vopred dohodni, nieze tam prides a DOVIDENIA.
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Tiež som tam bol asi pred mesiacom a bolo tam hodne ludí, a k tomu foteniu, aj tá teta čo nás sprevádzala povedala, že kludne možeme fotiť keď nás nik neuvidí, ale bez blesku 
-
Peter_Retep
VIP
Osviencim
cauko. priatelka navrhla vylet do osviencimu tak mi prosim poradte niekoho kto tam organizuje vylety lebo googel mi nepomohol. dikes
Kultúraky to zvyknú poriadať, ale väčšinou na nejaké výročie (napr. obetiam holokaustu).
Re: Výlet do Osvienčimu (Auschwitz)
čafte.
opäť otváram túto starú tému
boli ste tam? koľko ste platili vstupné? lebo na nete som našiel výlety už od 22€ ale všade sa uvádza že v cene neni zahrnuté vstupné... aby som potom nebol prekvapený...
mimochodom ako fungujú skupiny bez sprievodcu? dostanú tie záznamníky na ktorých stláčajú číslo a ono im to povie niečo o mieste? alebo nemajú absolútne žiadny výklad?
vopred díky za odpovede.
opäť otváram túto starú tému
boli ste tam? koľko ste platili vstupné? lebo na nete som našiel výlety už od 22€ ale všade sa uvádza že v cene neni zahrnuté vstupné... aby som potom nebol prekvapený...
mimochodom ako fungujú skupiny bez sprievodcu? dostanú tie záznamníky na ktorých stláčajú číslo a ono im to povie niečo o mieste? alebo nemajú absolútne žiadny výklad?
vopred díky za odpovede.
Nazdar, planujeme s kamosmi vylet buduci tyzden, nevie nahodou nekdo ci a kolko sa plati za vstup. aspom cca
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zappir: My sme boli akurat teraz v utorok tam, ale cestovkou (v cene bus, poistenie, vyklad - 38eur). Odporucam, ak ste viaceri, ako skupinka, si zaplatit aj "vyklad". Velmi zaujimave, ked do toho rozprava zena co sa vsetko dialo, ktory este ziju a zamerane aj na slovakov, ktory tam boli. Len tak obzerat si to sam asi nebude mat to prave caro, ako s tym vykladom.
Inak kazdemu to odporucam.
Inak kazdemu to odporucam.