Tehotenstvo
Tehotenstvo
Chcela by som sa informovať ohladom pohlavného styku s priateľom. Deň pred menštruáciou sme ho mali a nie sme si istý či došlo k oplodneniu. Menštruáciu som dostala tak ako mám mať. Mám ju už cca 3-4 dni a teraz mi trochu zoslabla. Začala som mať hnačky. Potrebujem radu.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Tehotenstvo
To by si sa mala skôr spýtať na špecializovaných fórach, a ešte lepšie, u svojho gynekologa. Prípadne si kúpte a spravte tehotenský test.ZuSka napísal:Chcela by som sa informovať ohladom pohlavného styku s priateľom. Deň pred menštruáciou sme ho mali a nie sme si istý či došlo k oplodneniu. Menštruáciu som dostala tak ako mám mať. Mám ju už cca 3-4 dni a teraz mi trochu zoslabla. Začala som mať hnačky. Potrebujem radu.
Ten tehotenský test si môžeš kúpiť, ale keďže si menštruáciu dostala normálnu ako zvyčajne, pochybujem, že by si bola tehotná.
Ale ak si chceš byť úplne istá, skús toho gynekológa.
Ale ak si chceš byť úplne istá, skús toho gynekológa.
A neviete mi poradiť ešte niake tie špecializované fóra?
-
audiotrack
VIP
No ty si náramne múdry. Veľakrát sa stalo, že žena bola tehotná a menštruáciu mala ešte niekoľkokrát, takže to vôbec nemusí znamenať, že tehotná nie je. Samozrejme nejde o "klasickú" menštruáciu, ale vyzerá to tak.
Moja mamča je gynekologička, viem to nielen od nej, ale aj na nete nájdeš prípady, keď sa to stalo.
Moja mamča je gynekologička, viem to nielen od nej, ale aj na nete nájdeš prípady, keď sa to stalo.
-
Janette
Expert
Menstruacia nie je 100% zarukou, ze nie si tehotna. Kamaratka ju mala 3 mesiace za sebou .. a az v stvrtom prisli na to, ze je tehotna. Bola tak mierne silnejsia, cize na vahe to nebolo absolutne poznat a ine prejavy nemala.
píšeš vela krát..to je koľko ? ked to zoberieme z celkoveho pohladu, tak tu bude velmi male percento. Už som o tom počul aj ja, ale zďaleka to neni také časté ako sa hovorí.pinco napísal:No ty si náramne múdry. Veľakrát sa stalo, že žena bola tehotná a menštruáciu mala ešte niekoľkokrát, takže to vôbec nemusí znamenať, že tehotná nie je. Samozrejme nejde o "klasickú" menštruáciu, ale vyzerá to tak.
To čo napísala mi príde také...mmm detské
Nabudúce slečna ked pôjdete na to, sa pred tým oplodnením aj chráň a nebudeš potom vystresovaná keď budeš náhodou hnačkovať.
Header, prepáč, ale štatistiku si nevediem
Daj si to do googla a uvidíš, že je to dosť často spomínané. Ja som reagoval na TITOVa, ktorý to bral, ako samozrejmosť, že keď žena dostane menštruáciu, tak automaticky nie je tehotná.
Daj si to do googla a uvidíš, že je to dosť často spomínané. Ja som reagoval na TITOVa, ktorý to bral, ako samozrejmosť, že keď žena dostane menštruáciu, tak automaticky nie je tehotná.
-
TommyHot
Addict
Vcera som mal vlassky salat, aj ja som mal hnacku 
Aj moja byvala mavala cez kramy najroznejsie priznaky, resp aj ked jej kramy meskali aj tyzden. Predpokladam, ze to bolo len stresom, pretoze decko sme spolu nastastie nemali.
Aj moja byvala mavala cez kramy najroznejsie priznaky, resp aj ked jej kramy meskali aj tyzden. Predpokladam, ze to bolo len stresom, pretoze decko sme spolu nastastie nemali.
Ak si si nie istá a chceš tú istotu mať buď si kúp tehotenský test alebo navštív gynekológa. A čo sa týka nejakého toho špecializovaného fóra tu je jedno, kde odpovedajú odborníci.
http://antikoncepcia.com/gynekologicka-poradna
http://antikoncepcia.com/gynekologicka-poradna
-
TommyHot
Addict
Tehotensky test ma vyznam az po cca dvoch tyzdnoch od sexu. Teraz aj tak nic nezisti..
-
jin
VIP
Treba skúsiť nejaký klasický HcG test s vysokou citlivosťou aspoň 20 mIU/ml s ranným močom.
A skutočne treba počkať aspoň tých 5 minút na paličky.
A skutočne treba počkať aspoň tých 5 minút na paličky.
Niektori ste nechodili na hodiny biologie?
Prepáčte pani učiteľka. Vysvetlíte nám to ?