gmail (posta z 1 uctu na druhy)
gmail (posta z 1 uctu na druhy)
Mam svoj osobny ucet na gmail. A jeden skolsky skupinovy mail kde posielaju veci profesori. Potreboval by som spravit taku vec, ze mi tieto spravy budu chodit z toho uctu na moj osobny. A tym padom sa nemusim dokola prihlasovat a odlhlasovat medzi tymito dvami uctami.
Re: gmail (posta z 1 uctu na druhy)
Sprav presmerovanie v nastaveni skolskeho uctu alebo v nastaveni osobneho uctu si daj stahovat postu zo skolskeho uctu cez POP3 protokol. Tato problematika sa tu riesila aspon 5x, urcite si to hladal pred zalozenim temy.
jednoduchsie to bude v nastaveniach tvojho osobneho gmailu, trochu sa pohrab v nastaveniach na 100% to tam najdes, je tam pekny navod, minule som si robil presmerovanie z centrumu na osobny gmail a funguje to
zadavas tam iba email z ktoreho chces aby ti chodili maily a heslo na dany mail, prebehne kontrola a synchronizacia
zadavas tam iba email z ktoreho chces aby ti chodili maily a heslo na dany mail, prebehne kontrola a synchronizacia
-
MeanSeriously
Medium Star
stiahni si mailového klienta a vsetko budes mat tam. najjednoduchsie riesenie. A mozes tam mat aj 50 emailov a bude to v poho.
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som ti to robil takto na našom školskom účte. V nastaveniach máš preposielanie pošty na iné účty. Stačí si tam dať svoj mail a bude ti to posielať všetko