MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Ten posledny gol bol krasny
akurat som si vravel ze by mohli dat este jeden gol a dali ho 
mozno by sa hra uplne inak vyvíjala keby bolo 2:0 (Myslim ten zakrok brankara co len tak tak z brankovej ciary otlacil puk)
Proti SUI by sme mohli hrat ako proti USA,(Kanade,finsku)
Proti SUI by sme mohli hrat ako proti USA,(Kanade,finsku)
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
No proti SUI pojde o vsetko ... ak vyhrame tak si dovolim tvrdit ze to stvrtfinale dame 
V deň, keď nastúpime proti Švajčiarsku budú mať naši hokejisti v nohách ťažký preťažký zápas s Bielorusmi, ktorým zo zámoria priletia na pomoc bratia Kosticynovci, čím zložia dva silné útoky...
Švajčiari budú oddýchnutí a určite dobré pripravení na zápas nami...
Švajčiari budú oddýchnutí a určite dobré pripravení na zápas nami...
-
guess.whoo
Redeemer
ak budu obaja hrat v den priletu tak to nebude hrozba
strasne nervy som mal dnes ked hrali proti Kazastanu,ale podarilo sa vyhrat,som strasne zvedavy na Svajciarsko
To len tak mimochodom :d 2 nas gol padol v 38 minute
Preco hral dnes Hossa?! Snazil sa ale aj tak to moc nepomohlo
Ja uverím, že Demitra nám pomáha, len keď dáme 38 gólov.
-
guess.whoo
Redeemer
minimalne 3x povedali komentatori preco hra - striedal sa s hascakomTomas0100 napísal:To len tak mimochodom :d 2 nas gol padol v 38 minutePreco hral dnes Hossa?! Snazil sa ale aj tak to moc nepomohlo
presne
a inak je mi luto Pala a furt ho vsade spominate a ja mam tym padom furt vacsie nervy na stav ruskych lietadiel
can-swi pekny ofenzivny hokej, prelieva sa z jednej strany na druhu, sance na oboch stranach, kanada ma trochu na vrch ale zbytocne to chce vysperkovat, presilovky ale hraju dost zle, resp bez myslienky, hraci to beru zbytocne na seba a nic nevyriesia, dufam ze to canada rozhodne v 3. tretine, aj ked swi by si zasluzilo aspon bod, ale to nechceme 
kks mna dostavaju tie nase odpad TV, jeden den ich vychvaluju, dalsi den, ze hrali otrasne, ze to malo byt raz dva vyhrane proti Kazachstanu, jak keby sme boli majstri alebo co.
-
Sagittarius
Guru
J.O.S.E: Ako hrať deň po prílete s 8-hodinovým časovým posunom o 12:15 miestneho času nie je nič moc podľa mňa. A možno Švajčiari budú viac oddýchnutí ako my, ale zas zápas s Francúzskom (sobotu 15:15) nemusí byť nejaký oddych...
Ta hra vyzera v podani švédov ako nič. Strašne lahko, rychlo a presne im to všetko ide! Nemci bez šance... už chcem vidiet zapas Fínsko Švédsko..to budú iné lety po lade 
Kazachstan dnes Američanov celkom potrápil. Už aj oni mohli niečo vyhrať chudáci.
Ja som im to prial ale tak majú aspon bodík 
Nechcem hrať na národnú nôtu, ale toto nebude práve najvydarenejší šampionát, najmä po diváckej účasti v BA.
hlavne kvôli cenám vstupeniek http://www.iihf.com/de/channels-12/iihf ... sinki.html
Viem, čítal som o tom už hodne, je to obrovský problém.
Vraj aj Skoda zvažuje odstúpenie od sponzoringu, čo by bolo pre IIHF obrovské nešťastie.
Vraj aj Skoda zvažuje odstúpenie od sponzoringu, čo by bolo pre IIHF obrovské nešťastie.
Budu zajtra hrat proti nam Kosticynovci a Grabovskij ?