Hotel Paradise
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hotel Paradise
Boze jak ja sa tesim az to skonci a niekde tu Nelu stretnem 
Tu fetacku som tam ani moc neregistroval, ale naco tam isla, ked chcela odist, potom nechcela, potom nakoniec necakane odisla. Najviac som prekvapeny ako dlho tam drzi tomas, tomu som predpokladal osud ako Vierke - rychle vyhodenie. Ale herci su to slabi, zatial najhorsie to zahrala zuzana pri svojom odchode.
Som bol rád, že konečne ide tá pizda preč a ona sa nakoniec vymení s Terezou. Naozaj mi to príde tak, že Terezu tam poslali, aby rozmútila vodu a za to jej dali nejakú odmenu. A Niki ako sa začala vyhrážať, že bude zlá a neviem, čo všetko. To čo malo znamenať?! Naozaj by si zaslúžila pár faciek na prebratie.
Nela sa tvári, že nikoho nemanipuluje, ale čo záber, to ju vidím, ako niekoho ohovára, alebo tlačí do hlavy svoje rozumy a ona ide niečo rozprávať Viktorovi. A Daniela to je ešte väčší trulko ako Jana. Už ani tá Jana mi tak nevadí, ako blbá Daniela, verný psík Niki a kráľovná Nela. Inak tá role-play hra, ktorú mali, im sedela na chlp.
Naozaj som aj ja zvedavý, ako to dopadne, keď bude musieť jedna druhú vyhodiť a verím tomu, že réžia ich k tomu skôr či neskôr dotlačí.
Nela sa tvári, že nikoho nemanipuluje, ale čo záber, to ju vidím, ako niekoho ohovára, alebo tlačí do hlavy svoje rozumy a ona ide niečo rozprávať Viktorovi. A Daniela to je ešte väčší trulko ako Jana. Už ani tá Jana mi tak nevadí, ako blbá Daniela, verný psík Niki a kráľovná Nela. Inak tá role-play hra, ktorú mali, im sedela na chlp.
Naozaj som aj ja zvedavý, ako to dopadne, keď bude musieť jedna druhú vyhodiť a verím tomu, že réžia ich k tomu skôr či neskôr dotlačí.
Inak prečo vlastne bolo tento týždeň vyhnanie v utorok? Dnes príde nový člen, neviete?
Viete niekto s akým oneskorením sú vysielané jednotlivé časti?
Neviem, ale skôr ma zaujíma, prečo to všetko tak posúvajú zo dňa na deň ďalej a ďalej. Najprv bývali vyradenia v pondelok, minulý týždeň sa mi zdá, že bolo v utorok a teraz to vychádza až na dnešok, teda stredu. Nerozumiem týmto ich ťahom.
Oni vyradenia, podľa mňa, majú normálne, vždy pravidelne, ale odvysielajú to neskôr. Majú veľa materiálu, ktorý za celý týždeň nazbierali a chcú to divákom odvysielať a tak sa to nezmestí napríklad do jedného vysielania a rozdelia to na dva dni a tým posunú, pre nás divákov, aj vyraďovanie. Aspoň ja si to tak myslím.
Inak pýtam sa na to oneskorenie, lebo vraj sú už všetci doma, kvôli tomu incidentu, ktorý sa stal a vraj stihli natočiť všetko, čo potrebovali. Chceli tam potom dotočiť len finále, ale to sa vraj bude konať na Slovensku.
Inak pýtam sa na to oneskorenie, lebo vraj sú už všetci doma, kvôli tomu incidentu, ktorý sa stal a vraj stihli natočiť všetko, čo potrebovali. Chceli tam potom dotočiť len finále, ale to sa vraj bude konať na Slovensku.
-
drop
Medium Star
kto si mysli, ze im neplatili a porusili isto nejaku cast zmluvy a teraz robia zo seba "hrdinov" ako to spomina gen. riaditel ?
normalne som to uz prestal pozerat a teraz ma to ani nelaka sa k tomu vratit. Nakoniec ich prestahuju na farmu a bude to jeden slovensky MEGAKKTPROJEKT
ak niekto toto nevidel ako ja. Požár v Hotelu Paradise! Soutěžící unikli z dohledu kamer! Dráma! Na štáb mierila so zbraňou!
normalne som to uz prestal pozerat a teraz ma to ani nelaka sa k tomu vratit. Nakoniec ich prestahuju na farmu a bude to jeden slovensky MEGAKKTPROJEKT
ak niekto toto nevidel ako ja. Požár v Hotelu Paradise! Soutěžící unikli z dohledu kamer! Dráma! Na štáb mierila so zbraňou!
Poriadny trapas mne to pripomenulo Vyvolených v Česku čo ich vyhodili tiež a prišli do slovenských. Celý HP je úplný prepadák podľa mňa dobre na tom prerobiť museli ani sa nečudujem, že ich vyhodili keď si to majitelia pozreli.
Cely projekt nebude lacny, platit vilu ci hotel kde byvaju, platit vsetko pre stab (urcite nepozostava z dvoch ludi), preprava techniky a ine veci, dovolim si to odhadnut aj na nejaky ten milionik eur. Umele kauzy ako je prepad so zbranou zial sledovanost nezvysia, tak ako je nezvysilo vracanie hracov spat do hry alebo masivna reklamna kampan v TV a bulvarnych dennikoch. Cely HP bol odsudeny ako odpad a to he este ani nestihli zacat vysielat. Ludia by si v primetime radsej pozreli Koleso stastia, Milionara alebo Hviezdny ul s Malachovskou, nez tento ubohy novodobi odpad.
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 12:32)
Tieto dva clanky hovoria za vsetko
http://aktualne.atlas.sk/hotel-paradise ... televizia/
http://m.digizone.cz/clanky/hotele-para ... ci-divaky/
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 12:32)
Tieto dva clanky hovoria za vsetko
http://aktualne.atlas.sk/hotel-paradise ... televizia/
http://m.digizone.cz/clanky/hotele-para ... ci-divaky/
dobre tak ajtak to bola tupa show.. http://www.aktuality.sk/clanok/206665/n ... ych-domov/
Som zvedavý, v akých podmienkach to budú chcieť teraz donatáčať "doma". 
Konecne, mohla ich tam aj vystrielat hned na zaciatku, a dodnesneho dna nikto nevie ake boli pravidla
, ci sa mýlim, tí co to pozerali. Nevadi zachvilu je tu Slovensko hlada talen 385, Dalej na Jojke kopia MasterChef, naco mame jojku aj markizu ked davaju to iste.
-
t0m4s3
Admin
Mozu Hotel Paradise dotocit na Farme 
Vraj uz iba finale bude na Slovensku. To museli mat natocene mesiac dopredu alebo klamu a preto aj postupne natahuju vyradovania.
Vsetko to muselo byt dohodnute. Pretoze v televiznych novinach vcera ukazali tu zenu z miestnej produkcnej spolocnosti ako sa tam rozkrikuje. Potom, par minut po hadke mala udajne na nich vytiahnut zbran, ale to uz natocene nemali. Dost zaujimave na to, ked im tam stale bezia kamery. Chceli asi nejako zvysit sledovanost pred zaverecnym finale, kedze je HP obrovskym prepadakom.
To este nehovorim o tom, co pisali na blesk.cz, ze na Hotel Paradise zautocili ozbrojeni domorodci so samopalmi
To este nehovorim o tom, co pisali na blesk.cz, ze na Hotel Paradise zautocili ozbrojeni domorodci so samopalmi
Nevýrazný Tomáš je preč. Jana je preč, ano!!!
Haloooooooo
-
Shark NX
Addict
Za tie dnesne emocie im dali asi tazky priplatok 
Ale haloooooo, nepokrytecká, suprinteligentní, famozní, poctivá slepice je fuč
Ale haloooooo, nepokrytecká, suprinteligentní, famozní, poctivá slepice je fuč
Jana už poslednú dobu nebola taká protivná, ako na začiatku. Veď už ju ani tak neukazovali. Ja by som bol oveľa radšej, keby Rocky vypadol. Mám chuť prepnúť, keď ho ukazujú. A ešte tá jeho spuchlina, s ktorou je v páre, by mohla ísť preč.
-
R1k1nko
Darca
jj presne Jana mi vadila menej a menej ...
ale mam alergiu na tu Nikinu segru vyzera velmi hnusne !! nechapem co tam robi .. trubica
TOMAS ten melie sracky total najivka on stale nechape ze ho nikto nechce je to debilko .. namiesto toho aby povedal ANO NIE povie 20slov
no uz od zaciatku som velmi nemusel / NELU / TOMAS / Rocky / a Niki segra --- stretnut ich niekde v bare pod vplivom .... och boze ...
neuveritelne ma to dnes nasralo aki su hlupy !
ale mam alergiu na tu Nikinu segru vyzera velmi hnusne !! nechapem co tam robi .. trubica
TOMAS ten melie sracky total najivka on stale nechape ze ho nikto nechce je to debilko .. namiesto toho aby povedal ANO NIE povie 20slov
no uz od zaciatku som velmi nemusel / NELU / TOMAS / Rocky / a Niki segra --- stretnut ich niekde v bare pod vplivom .... och boze ...
neuveritelne ma to dnes nasralo aki su hlupy !