League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

kevyn68
Medium Star
Medium Star

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Leko: tak myslim,ze tymto poslednym prispevkom si presvedcil ludi aspon,lebo to vyzeralo spociatku dost sebavedomo :) ale pokial je to sebavedomie zdrave,tak je to super.Musis ist do hry s tym,ze das pentakill a budes najlepsi...Mne dost pomohlo ked sme aj prehravali a ja som si svoju lajnu celkom daval (alebo aspon udrzoval skore 0/0/0).Neskor som daky kill/assist ziskal tak ked daco poviem hracom,tak zvyknu aj posluchnut ,ak nemaju v hlave nasra**...Lebo dalsia vec je,ze moze byt aj super hrac,ale pokial nema dostatocne dobru spolupracu s teamom,tak vyhra nieje mozna.Mam rad,ked sa obcas,i ked nie velmi casto objavi hrac,ktory ked chyti daky ten feed,tak uz killi prenechava aj svojmu teamu,lebo chape,ze sam hru nevyhra.Predsa ked mam skore 15/3/9,tak uz nepotrebujem natolko sa nahanat za killmi a radsej ich prenecham mojmu teamu a ono to citit potom v teamfighte dost ked maju dokupene veci..
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Tak Le Blanca má neskutočný early game ak má runy. To je jeden z tých pure AP championov. Skušal som ju, fakt nieje easy za ňu hrať, všetky tie kombá a tak. Vzdávam ti poctu Leko ak si fakt taký dobrý ako hovoríš, lebo som videl len veľmi málo dobrých LB, a to aj keď boli nejaké, ktoré mali veľa killov, ale proste robili to tým spôsobom že stealovali Qčkom tak to potom nieje nič. Inak AD cary by som proti Le Blanc nikdy v živote nedával. LB je proste smrtiaca, neskutočný burst. Inak, ten counter pick. Možno niečo so silencom alebo rýchlym stunom. Taký Viktor by nebol zlý. Ale to už je vec hráča :)
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Tož pokiaľ nevyskúšame, tak nevieme.
Ja si prosto verím, podľa toho tiež skladám build a všetko so všetkým súvisí.
Napríklad včera som pozeral stream toho SK Ocelote a ten chalan je neuveriteľná, neskutočná lama. Nerozumiem ako niekto taký môže byť označovaný za "pro" hráča -_-
Vysvetlím.
Dostalo ma, aký build staval za kasadina. Prvý si postavil rod of ages (ok, to stavia tak 90% mid champov -_-), potom vyštartoval hneď po abysal scepter, akurát Že nezačal tou žltou rodkou, ale negatronom (ah jaj). Potom ho rozbil pantheon 1v1, i keď pant mal na začaitku fightu tak 40% jeho života. A ten troll si automaticky kúpil chain vest (proste ten amor za 700). Výsledok bol taký, že v 25minúte mal 102ap a skóre 2/4/2... Prosto zlé, zlé, zlé. Aspoň z môjho pohľadu. Ja idem proste po dmg. Full dmg. Na prežívanie mám spellvamp (i keď sa dosŤ veľa ľudí diví že to staviam za leblanc), prípadne lategame nejaký hourglasses, v prípade veľkého controlu aspoň quicksilver. A to mi stačí. Keď viem že som na 1 ranu od nejakého ad carry, tak sa držím v úzadí a hrám to tak, že na hráča naskočím a zrežem ho do pár sekúnd.
Ale jasné, vždy záleží od hráčov v teame, prípadne len od hráčov samotných.
Rád by som sa sám preveril v nejakom 1on1 "súboji".
Geogomeogo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Geogomeogo »

Ocelota sem tam pozriem, ak nestreamuje Wickd alebo Saintvicious. Ako človek je celkom dobrý, neraguje, vie pôsobiť dosť vtipne :D Ku jeho hre. V streame na rankedoch on:
1.buď totálne failuje a ja si hovorím, že jak sa môže označovať za pro gamera (presne ako si povedal)
2.má super skore a early game, ale potom to zahadzuje strašne
3.alebo mu hra totálne vychádza.

Včera som pozeral kvalifikáciu na IPL5 medzi SK Gaming a nejakým tímom ešte. Ocelote dal zatiaľ najkrajší kill aký som videl. Hral Vladimira a bol proti Ziggsovi na mide. Popíšem vám situáciu: Obaja level 7-8. Ocelote má 700 hp a Ziggs má nejako okolo 1800. Ziggs sa pustí do Ocelota, hodí full combo (okrem učka) a ignite. Ocelote predtým, ako sa poolne, hodil učko, ignite a transfusion na Ziggsa, hodil pool (v tejto chvíli mal asi 70 hp -> jeden Ziggsov autoattack by stačil). Ziggs mal vtedy asi 600hp. V tej chvíli, keď sa Ocelote dostal z poolu, hodil Ečko, Transfusion, proclo mu Učko a zabil Ziggsa a Oce prežil. Fakt to bolo super. Takže, Ocelote hrá na turnajoch proste super a na streamoch jak mu príde.

Inak určite doporučujem pozrieť:
Guardsmana Boba -> ak chcete vidieť nového champa v akcii.
Wickd alebo Dyrus -> Solo top
Froggen, BigFatLP alebo Reginald -> Mid
Chaox, Doublelift, CandyPanda -> AD carry
Saintvicious, TheOddOne alebo Snoopeh -> Jungle
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Vladimir je vladimir.. ja ho mam rad.Som si kupil nanho legendary aj ked si ho mozno nezasluzim ,ale nelutujem.Momentalne moj najoblubenejsi champ.Az nato,ze vela vladimirov som videl stavat warmogi a neviem co,no podla mna full dmg + brutalny spell vamp + rylai a je velmi tazke vas zabit.Leko ,tak ja by som si mozno vyskusal proti tebe ist s vladom,ale ked prehram,tak to berte tak ,ze som horsi,nie ze vladimir automaticky prehra proti lb :)
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Je podla vás Varus OP? Podla mna až moc. Mohli by ho čím skôr nerfnúť, lebo ma to prestáva baviť, keď každú hru proti nemu hrám.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

co ja viem,pride mi ze su tam viac op chary nez on...akurat ten dostrel toho velkeho sipu je podla mna trocha moc velky
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

nejak extra op mi neprijde , aspon v mojich rukach :D
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Podla mna dost op je fiora a preto za nu hravam skoro stale, ked chcem vyhrat :D... Vacsinou jungler. Btw vcera som dal quadra kill s fiorou , bohuzial talon mi usiel, bol by dalsi penta :P... Fiora je pre mna top, aj ked mi za nu zo zaciatku nejde, tak ona sa potom casom chyti sama :D... plus napriklad dnes duo s bratom (akali alebo talon) , vsetky tri chary priskocenie...
zeto750
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zeto750 »

Mne varus nepride OP, je urcite viac champov co su o dost viac OP...
Hlavne kvoli tomu ze Q a R su skillshoty a treba to vediet.
Inak ako staviate Varusa build? Ja som maxoval DMG a prihodil vzdy nashor tooth ale zistujem ze viac sa vyplati: 2xdoran blade,AS boots,IE, Phantom dancer a posledny prisposobujem poterebam (bloodthirster,ionic spar alebo nieco defense alebo dalsi Phantom)+ ak to dobre ide predam dorany a nieco tam este dam podla situacie. Rady uvitam odbornik niesom ani z daleka hram len obcas aj to len nejake 4 mesiace..
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Mne sa na Varusa viac osvedčilo staviať takto (kvôli W, co najrychlejsie nastackovat 3x blight a potom to aktivovat Q) : Boty - heal potky - zeal - bloodthirster a dalej klasicky ad carry itemy... podla situacie :)
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

TOho Varusa ma snad kazdy :P.. furt sa hadaju kto si ho pickne :D rofl.. btw tie sipy cez pol mapy ma tiez dokazu nasrat
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

jedine co je OP podla mna je shen, hram ho ja na tope, a neviem proste vsetko pada do kolien proti nemu...
raz som ho stretol na bote ako "support" a jedine co robil bolo ze stal v kriku a tauntil a ked sa mu to podarilo tak mali isty kill ...
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

Teraz som si oblúbil Leonu. :twisted:

Za čo som dostal K :minus: ? Zase si niekto rieši komplexy? Ja som len povedal moj názor kto sa mi momentálne pozdáva.
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

po asi 3tom unnistale som sa rozhodol zdelit vam mudrost sveta :shock:

politika RIOTu je sice pekna - ale pekna len pre nich... pre normalnych hracov je neunosna...

kruh zacina tu:
novy OP hero ---> unbalance hry ---> vsetci musia mat noveho OP hera ---> RIOT cashuje ---> novy OP hero ---> RIOT update ---> stary OP hero NERF ---> vsetci musia mat noveho OP hera ---> RIOT cashuje

pre normalneho hraca ---> hram hram hram ---> novy OP hero ma nici ako nic ---> ? ? ?

preco by som mal kupovat stale nieco nove ked to za mesiac zmenia, pripadne pride nieco silnesie a zmenia to neskor???

nasral som sa zasa... a uz si som si povedal ze v zivote to hrat nebudem... pretoze chujska politika F2P = P4W aka PAY for win, sa znova prejavila.... :nono:

doporucam nehrat :? nevidim v tom zabavu, si platit za herov ktori sa mi pacia a ktorych aj tak UPDATNU a su na prd...pripadne su to "stari" herovia, ktori sa mi pacia ale nedokazu sa vyrovnat herom novym...
a novy herovia su tu len na to aby RIOT otocil prachy.. vobec niesu zabavni... ale zarabaju... a ked nahodou zabavni su... tak po urcitom case to pre istotu RIOT zmeni...

TOT znamena ze ponukam EU WEST account...lvl 30... asi 15 herov kupenych... AD AP ARP runy tier 3, na to prist aka je toto kravska hra to staci akurat..
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

A povedz mi kto ti kaze platit
Kazdeho hera mozes mat aj za IP tak vobec nevidim dovod nieco platit
Aj ty mas moznost si vzdy noveho hrdinu kupit za IP
Len tu zbytocne places ze nevies proti nejakemu herovi hrat to je cele
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Forsaken urcite to nieje tak... nie vsetci novi herovia su az tak OP ako sa zda, len ostatni ich nepoznaju tak proti nim nevedia zahrat a nevedia co od nich cakat. Napr taky Yorick, po revealed bol totalne useless, pomohol mu az nasledny nerf. A vela champov ktorych vyslo, vobec nedostalo nerf ;)

// a k tomu plateniu, medzi 2 novymi champami si urcite stihnes nasporit minimalne 6300 IP, takze platit nemusi nikto
Forsaken
King
King

Príspevok od používateľa Forsaken »

Radioactive_Mouse napísal:A povedz mi kto ti kaze platit
Kazdeho hera mozes mat aj za IP tak vobec nevidim dovod nieco platit
Aj ty mas moznost si vzdy noveho hrdinu kupit za IP
Len tu zbytocne places ze nevies proti nejakemu herovi hrat to je cele
vidim ze si zasa pochopil...

nad hrami neplacem... ale zvyknem plakat nad hlupymi ludmi.... ked o pol roka, mozno o rok ked si nechapavy, prestanes hrat... spomenies si presne na tieto dovody co tu pisem...

hra je od slova hrat sa - nie od slova platit si za zabavu...

HOWG v tejto teme...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

trololo :)

Sranda, že každý z nás, každý hráč začínal od lvl 0.
Každý z nás sa do lvl 30 niečo naučil.
Určite sme sa všetci medzi lvl 0 > 30 mnohe naučili, mnohé poznali, vyskúšali, odohrali, prehrali, nadávali, reportovali, ...
Každý z nás potom na lvl 30 začal z rovnakej rank pozície.
Každý z nás sa však do toho levelu 30 vyformoval inak a tak sa podľa toho v tých hrách správa.
Tiež mal určite každý z nás z mnohých hier taký pocit, že keby sme tam neboli, tá hra by bola stratená.
Dufam ze chapete čo týmto sledujem.

Suma sumárum, niekto z nás sa popri tom zabávaní občas nad tým hraním aj zamyslel, nekúpil všetko čo mu v champion spotlighte ulahodilo, pretože vie, že nový champ je tak do 2ch týždňov free na vyskúšanie. Prípadne si za IP nakúpil runy a odohral nespočetne veľa tupých hier proti nikomu, alebo botom, len preto, aby zistil wocogo s champom ktorého che hrať.

No proste niekto na túto hru má, niekto nie a potom je tam už len rozdiel či to hrať chcem a musím sa viac snažiť, alebo sa na to vysrať a nehrať to vôbec.
Jasné, často krát sa pošťastí a práve k vám padne dobrý team, ale to predsa všetci vieme : )
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Forsaken napísal:
vidim ze si zasa pochopil...

nad hrami neplacem... ale zvyknem plakat nad hlupymi ludmi.... ked o pol roka, mozno o rok ked si nechapavy, prestanes hrat... spomenies si presne na tieto dovody co tu pisem...

hra je od slova hrat sa - nie od slova platit si za zabavu...

HOWG v tejto teme...
Akoze zasa ??

Neboj sa nespomeniem ja viem ako to v tej hre chodi a nijak mi to neublizuje a v celku aj vyhovuje raz je op jeden champ potom druhy nikdy nedosiahnu 100% balance , ludia ako ty budu stale nespokojny

Inak stale si mi nepovedal kto ta nuti nieco platit ??
Napísať odpoveď