ako to robi? robia?
-
qwerty-xyz
ako to robi? robia?
ma niekto nejake napady ako to robia ludia na youtube? myslim tie videa podobne tomu co tu dam,.... lebo skrutky a podobne este ako tak pochopim, crevo zvladne kadeco, ale motorovy olej, lepidlo a podobne chemikalie su podla mna tazky kaliber . . .
http://www.youtube.com/user/shoenice22
http://www.youtube.com/user/shoenice22
Re: ako to robi? robia?
mna by skor zaujimalo co maju z toho..ze exuje tekilu na jednu supu magor
hahaha hihihi som cavo ze to dokazem a ze som najpozeranejsi, ze mam vela like-ov az kym ho nej*bne
niektori to mozu aj fakeovat a deti im to zozeru
hahaha hihihi som cavo ze to dokazem a ze som najpozeranejsi, ze mam vela like-ov az kym ho nej*bne
niektori to mozu aj fakeovat a deti im to zozeru
Aj s tou tequilou to mohol byť kludne fake. Naliať tam vodu a hentak to zabaliť zas nemusí zabrať až toľko času a síl. Ostatné videá od neho som ešte nepozeral, ale konkrétne toto jedno mohol byť úplne pokojne fake.
Ja videl s ním toto video s absolutkou..
..a na fake to nevyzerá... ale zase ani netvrdím, že je to zaručene pravé.
A ľudia dokážu kde čo.. šak si zober toho angličana v talente, čo tiež prehĺtal kdejaké veci.. aj keď u neho to asi bolo na inom princípe.
..a na fake to nevyzerá... ale zase ani netvrdím, že je to zaručene pravé.
A ľudia dokážu kde čo.. šak si zober toho angličana v talente, čo tiež prehĺtal kdejaké veci.. aj keď u neho to asi bolo na inom princípe.
-
qwerty-xyz
no jo, ale vzdy to boli veci ktore su v pohode, teda nemaju nejaky velky vplyv na organizmus, ale motorovy olej, flasa vodky, alebo LEPIDLO ved to su chemikalie ako svina . . .
Pravdepodobne syndrom pi*a:
http://zdravie.pravda.sk/zdrava-dusa/cl ... ru-krieda/Ľudia s pi*a syndrómom často jedia aj toto:
• prach, hlinu, omietku, kriedu
• kukuričný škrob, škrob na bielizeň, jedlú sódu, kávovú usadeninu
• cigaretový popol, ohorky cigariet, výkaly
• ľad, lepidlo, vlasy
• gombíky, papier, piesok
• zubnú pastu, mydlo
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
no moze byt ta tequila, ale vyzeral az moc dobre ked to dopil...
videl som chlapika co sa stavil, ze da 0.5l vodky na ex, vypil
to po stojacky, hned ho posadilo a 10 minut vyzeral fakt zle
potom uz normalne jak ozraty...
videl som chlapika co sa stavil, ze da 0.5l vodky na ex, vypil
to po stojacky, hned ho posadilo a 10 minut vyzeral fakt zle
potom uz normalne jak ozraty...
-
lekoklatik
VIP
Nuz tak to do seba nejak natlakuje, ale asi mu po par minutach potom co to urobi nie je najprijemnejsie.
ale inak btw nvm ako vam, ale mne nazov temy "ako to robi/robia", v ktorej sa prebera urcity youtube kanal "SHOENICE" (ak som si dobre zapamatal), nepride moc velavravny. To by som mohol temu o facebooku pomenovat ako "ako komunikovat s ludmi cez internet?". Ci?
ale inak btw nvm ako vam, ale mne nazov temy "ako to robi/robia", v ktorej sa prebera urcity youtube kanal "SHOENICE" (ak som si dobre zapamatal), nepride moc velavravny. To by som mohol temu o facebooku pomenovat ako "ako komunikovat s ludmi cez internet?". Ci?
-
qwerty-xyz
ale ako to ze mu to nerozozerie brucho? alebo nepolepta ? .... ved to je masaker. . .
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
myslim, ze 40% alkohol je oproti zaludocnej kyseline slaby cajicek 
Ja si myslím, že dávivý reflex by vo väčšine prípadov nečakal ani na to, kým dopijú fľašu.
Taktiež IMO, pomerne skoro by podľa mňa zmenili farbu tváre - buď by totálne očerveneli alebo by boli bledý ako stena a exli by
Taktiež IMO, pomerne skoro by podľa mňa zmenili farbu tváre - buď by totálne očerveneli alebo by boli bledý ako stena a exli by
40% ale taky absinth ma 70%
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
a taky lieh z ktoreho vyrabaju alkohol ma vyse 90%,
pil som ho a som tu, neviem co si tym chcel povedat...
zas tu z toho nerobte dramu, keby to malo leptat zaludok
tak ho polepta aj po vypiti 1dcl...
pil som ho a som tu, neviem co si tym chcel povedat...
zas tu z toho nerobte dramu, keby to malo leptat zaludok
tak ho polepta aj po vypiti 1dcl...
On myslel lepidlo, či mu nerozleptá žalúdok, nie alkohol.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
no ja som z toho vycital, ze myslel motorovy olej, flasu vodky alebo lepidlo...qwerty-xyz napísal:no jo, ale vzdy to boli veci ktore su v pohode, teda nemaju nejaky velky vplyv na organizmus, ale motorovy olej, flasa vodky, alebo LEPIDLO ved to su chemikalie ako svina . . .
A čo ti na tom nie je jasné?
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
neni je mi jasne to ako si mozes byt isty, ze tym leptanim myslel konkretne lepidlo...
Šiesty zmysel.
Tak asi vodka ti nespraví nič, pije ju veľa ľudí v akomkoľvek množstve a počul si niekedy, že by rozleptala žalúdok? Motorový olej, o tom som nepočul, že by bol niekto taký fajnšmeker, ale keďže lepidlo zvýraznil veľkým písmom a dodal k tomu, že to obsahuje chemikálie, tak nebudem predsa reagovať na alkohol, ktorý je z tej trojice najmenej škodný.
Tak asi vodka ti nespraví nič, pije ju veľa ľudí v akomkoľvek množstve a počul si niekedy, že by rozleptala žalúdok? Motorový olej, o tom som nepočul, že by bol niekto taký fajnšmeker, ale keďže lepidlo zvýraznil veľkým písmom a dodal k tomu, že to obsahuje chemikálie, tak nebudem predsa reagovať na alkohol, ktorý je z tej trojice najmenej škodný.
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tak ja neviem no... aby lepidlo leptalo 
No niektoré lepidlá fungujú na princípe rozleptania povrchu, aby spoj držal čo najlepšie. Ale veď je to jedno, naťahujeme sa tu s blbosťami