Ja si myslim, ze Hd7870 by bola pre teba fajn.Maju ju 2-ja moji znamy a nemaju ziaden problem s nou.Dotycneho nvidiaka by som sa rad opytal, ake problemy to mal na mysli
Grafická karta k procesoru
-
uzivatel1986
Amateur
Re: Grafická karta k procesoru
kazdy ma rad ineho vyrobcu, nenechaj sa zbytocne tlacit do nvidie 
Ja si myslim, ze Hd7870 by bola pre teba fajn.Maju ju 2-ja moji znamy a nemaju ziaden problem s nou.Dotycneho nvidiaka by som sa rad opytal, ake problemy to mal na mysli
je to len propaganda nvidie podla mna
rozhodnutie je ale na tebe
-
MichalkoOo
Zablokovaný
catalyst mi doje*** windows, vpo nainštalovaní 12.3 driveru mi asi 10 ľudí písalo že majú artefakty, nemohol som hrať the saboteur lebo som sa stále prepadol do zeme, prepady výkonu v Hawx 2 pri zapnutom DX11.....
Ďalej je tam absencia PhysX, Cuda, 3D Vision, FXAA, TXAA..
Ďalej je tam absencia PhysX, Cuda, 3D Vision, FXAA, TXAA..
-
Outsider
Star
S tymy FXAA, TXAA mas rech. S beta drivermi, ktore som si nedavno hodil mam moznost cez Nvidia control panel hodit do hier FXAA aj ked mam len GTX 580, teda aspon myslim, ze s normalnymi to nejde
FXAA vizualne je krajsie nez klasicke a nema skoro ziadny vplyv na vykon, co je len v tom ohlade jedno velke plus pre Nvidiu. AMD som vlastnil a myslim, ze stacilo raz aby som pochopil aku chybu som spravil. Nvidia preferujme uz par rokov a nikdy som nemal s ich kartami problem(nedavno mi popiskovala karta ale bol to len zle zapojeny kabel) Ja by som urcite zobral GTX 680, da sa splasit aj za 460 €. Jedina vec, ktoru neviem pochopit zo strany Nvidie je vypustenie GTX 690 s cenovkou 1000 € to mi proste hlava nebere 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Outsider - 460 € + 460 € = 1000 € 
-
Outsider
Star
To je mi novinkauplink napísal:Outsider - 460 € + 460 € = 1000 €
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To bol vtip
z mojej strany...
-
Outsider
Star
No ale zavadzajuci take nemam rad. 
http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... -nefungujeOutsider napísal:S tymy FXAA, TXAA mas rech. S beta drivermi, ktore som si nedavno hodil mam moznost cez Nvidia control panel hodit do hier FXAA aj ked mam len GTX 580, teda aspon myslim, ze s normalnymi to nejdeFXAA vizualne je krajsie nez klasicke a nema skoro ziadny vplyv na vykon, co je len v tom ohlade jedno velke plus pre Nvidiu.
krajsie ako klasicke MSAA to ani zdaleka nie je a AMD ma tiez alternativu.. takze tymto ohanat sa je zbytocne
ale vam zelenym zbytocne vysvetlovat
-
MichalkoOo
Zablokovaný
AMD alternatívu som videl na vlastné oči (verziu 2). Nič moc
-
Outsider
Star
Videl si to v praxi ? Napr. v metre ked zapnes FXAA spolu s 4xMSAA tak mas neskutocne kvalitnu grafiku ale vykon ti to zere mozno o 5FPS viac ako len so samotnym MSAA. Ja sa neohanam niakymi priblblymi clankami ale vlastnou skusenostou.Rob3Rt0 napísal:
http://pctuning.tyden.cz/hardware/grafi ... -nefunguje
krajsie ako klasicke MSAA to ani zdaleka nie je a AMD ma tiez alternativu.. takze tymto ohanat sa je zbytocne
ale vam zelenym zbytocne vysvetlovat