Jehovisti
Re: Jehovisti
nic proti nim su to tiez ludia.. ale ked ty sektosi chodia po domoch vyzvanat povazujem za otravovanie
keby aspon tie knizocky a brozurky nemali vyrobene z tych umelych papierov...ale z normalneho papiera aj recyklovaneho, tak jak ma kaufland...tak by som to mohol aspon pouzit ako podklad pod potkanov, aby mali kam cikat a kakat...a aby aj moje potkany poculi slovo bozie...
ale ten umelinovy papier je na nic...takze nie, jehovistov moc nemusim...a mohlo by si vymysliet aj ine finty na to, ako niekoho zaujat, ta finta ci nemam chvilu cas sa porozpravat o panovi jezisovi na mna nefunguje...vsak chodia vzdy vo dvojici (asi aby zvysili tendenciu "obete" ku konformnemu spravaniu)...tak nech sa porozpravaju medzi sebou, no nie ?
PS: v amerike by ma mozno kaufland aj zazaloval za mozny usli zisk, kedze moji susedia ziadne letaky z kauflandu uz veeeelmi dlho nedostali...
PS: v amerike by ma mozno kaufland aj zazaloval za mozny usli zisk, kedze moji susedia ziadne letaky z kauflandu uz veeeelmi dlho nedostali...
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Minule ku mne prisli jehovisti a zacali davat sracky o Bohu. Tak som ich zrusil tym, ze Bohov je niekolko (Genezis 1 - 26) a ked si to overili v Biblii, tak mi dali do ruky prospekty a odisli 
-
159456753852
Amateur
http://www.jashow.org/Articles/bible-fo ... 0700W2.htmTommyHot napísal:Minule ku mne prisli jehovisti a zacali davat sracky o Bohu. Tak som ich zrusil tym, ze Bohov je niekolko (Genezis 1 - 26) a ked si to overili v Biblii, tak mi dali do ruky prospekty a odisli :D
ephramko- nie nedava,alebo aspon o tom neviem,,,viem ze dava par krat do roko cca 20 eur,ale to nastastie nie je az tak vela...
Trosku zle je na tom to ze je toto nabozenstvo zlegalizovane,takze nic nemozes...
Rubiki- skolu mam max. 10 min od domu,co sa tyka internatu a ani by som nejak netuzil v nom byt...musim ignorovat,sak jemu nemozes nic zle povedat na JV ...
Inak co sa tyka veci co tu odznela ze sa na teba vyseru ak nepristupis na ich hru. ano, vela z nich co ja viem to uz tak urobilo,aj vlastnych rodicov ci bratov atd...
Trosku zle je na tom to ze je toto nabozenstvo zlegalizovane,takze nic nemozes...
Rubiki- skolu mam max. 10 min od domu,co sa tyka internatu a ani by som nejak netuzil v nom byt...musim ignorovat,sak jemu nemozes nic zle povedat na JV ...
Inak co sa tyka veci co tu odznela ze sa na teba vyseru ak nepristupis na ich hru. ano, vela z nich co ja viem to uz tak urobilo,aj vlastnych rodicov ci bratov atd...
Chlapi, mozno mi neuverite, ale vcera som na tuto temu narazil prvy krat, kedze som to prvykrat videl, tak som zaciarkol v ankete moznost ''neriesim, nestretol som sa s nimi cize ma nezujimaju''...
Dnes, den potom ma tie kur*y navstivili a to rovno dva krat, vraj on je nejaky jehov brat a siri po svete spravodlivost, ako by to vyzeralo, keby som ja mal byt jediny nespravodlivy a aky mam na to nazor, dal mi nejaky casak a spytal sa kedy moze prist znova ( kedze som neplnolety, tak cakal na mamu ), teraz sem prisiel druhy krat, otvoril som, slusne sa odzravil a zablahozelal dovidenia, co toto za ko*ot je...
EDIT : ci svedok jehov, ci co mi to zadrel..
Dnes, den potom ma tie kur*y navstivili a to rovno dva krat, vraj on je nejaky jehov brat a siri po svete spravodlivost, ako by to vyzeralo, keby som ja mal byt jediny nespravodlivy a aky mam na to nazor, dal mi nejaky casak a spytal sa kedy moze prist znova ( kedze som neplnolety, tak cakal na mamu ), teraz sem prisiel druhy krat, otvoril som, slusne sa odzravil a zablahozelal dovidenia, co toto za ko*ot je...
EDIT : ci svedok jehov, ci co mi to zadrel..
Keď stretneš jehovistov, je dôležité neprejaviť záujem. Stačí, že ho chvíľu počúvaš, pozrieš sa na neho, alebo sa ho nedajbože niečo spýtaš, tak to berie, ako záujem z tvojej strany a bude ti vykladať do nekonečna a chodiť za tebou ako pes. V podstate je to jednoduchá psychológia, ktorú používajú aj kadejakí podomoví predajcovia, agenti s teplou vodou a pod. Väčšinou, keď ťa zastavia na ulici, tak idú na teba s otázkou, či sa môžu niečo spýtať. Vtedy už vidíš buď v ruke podozrivú brožúru alebo stačí na tú osobu pozrieť a je ti to jasné, väčšinou chodia slušne oblečení, košielka, niektorí aj sako a tesilky. Najjednoduchšie je, keď ťa takáto osoba osloví, tváriť sa, že nič nepočuješ, nič nevidíš, otočiť sa mu chrbtom, proste ignoruješ ho. Ak sa už naozaj nedá, pošli ho do riti a popraj pekný deň.
Ďalšia možnosť je pokecať a pobaviť sa. 
Pinco: to čo píšeš je pravda ale príde mi to ako keby máš pred nimi určitý strach (no offense). U nás boli iba raz a kecal som s nimi pred dverami asi 15 minut lebo som chcel vediet čo to vlastne hlásajú a aké majú názory. Počas tejto štvrť hodiny sme prebrali situáciu vo svete, Grécko, euro, hokej a aj našu vládu
Treba vediet kedy ich zastaviť a naznačiť im, že to čo na teba skúšajú nemá šancu. Samozrejme že padali reči aj na vieru a či verím a či v to čo verím je to správne a bla bla... Keď ich však tým správnym spôsobom ubezpečíš, že u teba neuspejú, tak sa to točí už iba okolo prázdnych rečí a po chvíli už nie je po jehovistoch ani smradu. Posielať ich hneď do riti jak buran mi príde.... detinské ?
Keď už prídu tak na pokec je to dobré ale to čo robia a hlavne ako to robia odsudzujem. Videl som raz, stačilo mi.
Treba vediet kedy ich zastaviť a naznačiť im, že to čo na teba skúšajú nemá šancu. Samozrejme že padali reči aj na vieru a či verím a či v to čo verím je to správne a bla bla... Keď ich však tým správnym spôsobom ubezpečíš, že u teba neuspejú, tak sa to točí už iba okolo prázdnych rečí a po chvíli už nie je po jehovistoch ani smradu. Posielať ich hneď do riti jak buran mi príde.... detinské ?
Keď už prídu tak na pokec je to dobré ale to čo robia a hlavne ako to robia odsudzujem. Videl som raz, stačilo mi.
Strach nemám, to určite nie. Len sa nepotrebujem vykecávať s ľuďmi, ktorí to v hlave nemajú evidentne v poriadku a presviedčať ich o svojich pravdách, pričom oni majú tiež svoju pravdu a tak debata končí, že oni si pokecali a mňa akurát nasrali, lebo neznášam, keď sa s niekým nechcem rozprávať a on nasilu do mňa hustí. A ja zrejme vyžarujem nejakú zvláštnu auru, ktorou priťahujem takýchto trápičov.
Je pravda že ja to beriem inak, lebo v tejto situacii som chcel počut o čom to vlastne je a preto som bol v pohode. Možno keby sa to opakuje alebo by boli prehnane dotieraví, reagoval by som inak.
S tou aurou si to vystihol, ja mam zase šťastie na kadejakých vyberačov príspevkov pre liečenie rakoviny, Ugandské modré gombíky, AIDS a všetky civilizačné choroby. Vždy ich odbijem že mám iba celé
S tou aurou si to vystihol, ja mam zase šťastie na kadejakých vyberačov príspevkov pre liečenie rakoviny, Ugandské modré gombíky, AIDS a všetky civilizačné choroby. Vždy ich odbijem že mám iba celé
No presne a ešte, keď sa pridajú k tomu všetci tí pouliční predajcovia parfémov a Easy kariet, tak ma ide poraziť. Asi pôsobím príliš dobrosrdečne, budem sa musieť viac mračiť a chodiť s klapkami na očiach 
Mne minule klopali . . . ja že čo je ? že by ma chceli informovať o duchovnom živote . . . Vravím vy ste jehovisti ? Nó my sme svedkovia Jehovovi . . . Dovidenia a praskol som im dvere pred nosom
Až mi ich potom prišlo ľúto 
Tek jehovisti sa dostali aj k nám na dedinu
Chceli nás zasvetiť do tajov biblických výkladov a priateľstva s bohom, máti im na to skoro skočila /nedošlo jej, že sa jedná o túto skupinu ľudí/ no rázne som zakročil a zachránil nás zo spárov jehovistických. Aby som ale bol slušný, poradil som im suseda z ulice, ktorý si rád vypije a potom diskutuje na všemožné témy aby to skúsili u neho a on ich pozval v pohodičke dnu 
No aj náš sued ich rád pozýval už bol z toho zblbnutý úplne. Nech je mu zem ľahká.
Niesom jehovista, ani nikdy nebudem. Ale mam kamaratov, cast rodiny ktori su a tie sracky co tu pisete sa nedaju citat..
Myslim ze psychicky naruseni ludia su ti stranse svati krestania co sa poklonkuju kazdu nedelu, takemu istemu falosnemu fararkovi ako su sami, ale pritom nedodrzivaju ziadne zasady ktora im cirkev kaze. Klamu, kradnu,hresia...
Jehovisti to beru vazne alkohol s mierou, nefajcia, ziadne drogy, snazia sa zit spravne inak su to uplne obycajni ludia ak
Namiesto kostolika s fararkom ktory pyta do zvonceka vsak navstevuju tzv. programy v salach, kde predcitaju z biblie, a potom o tom diskutuju, kazdy upenlivo pocuva a zaujima sa o to, nie ako v kostole kde kazdy pocita minuty aby vypadol.
Ziadne ''sektarske'' ritualy ktorymi sa ich hlupaci ako vy snazia zdiskreditovat.
Myslim ze psychicky naruseni ludia su ti stranse svati krestania co sa poklonkuju kazdu nedelu, takemu istemu falosnemu fararkovi ako su sami, ale pritom nedodrzivaju ziadne zasady ktora im cirkev kaze. Klamu, kradnu,hresia...
Jehovisti to beru vazne alkohol s mierou, nefajcia, ziadne drogy, snazia sa zit spravne inak su to uplne obycajni ludia ak
Namiesto kostolika s fararkom ktory pyta do zvonceka vsak navstevuju tzv. programy v salach, kde predcitaju z biblie, a potom o tom diskutuju, kazdy upenlivo pocuva a zaujima sa o to, nie ako v kostole kde kazdy pocita minuty aby vypadol.
Ziadne ''sektarske'' ritualy ktorymi sa ich hlupaci ako vy snazia zdiskreditovat.
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
mne je lautr jedno aj že niekto pri ohrození života odmieta aby mu krvné transfúzie robili, je na lekároch či je pre nich prioritná ochrana zdravia a života človeka a či je pre nich dôvodom na obmedzenie niekoho náboženskej slobody
ale štvú ma osoby čo by to odopreli vlastným deťom aj keď by im to mohlo život zachrániť.. toľko k sektárstvu a dalo by sa ešte o ich postojoch k ostatným vieram, apokalypse atp..