Skvelá 5 minutová bábovka ku káve...
Re: Skvelá 5 minutová bábovka ku káve...
Tých 3,5 minúty nechápem. Mne to spravilo za chvílu a už to kypelo von. Tých 3,5 bolo v recepte na nete, tak sa podla toho neriadte
no neskusal som zatial babovku, ale vychadzam zo skusenosti s palacinkami...ak nedas vajce lepi sa uplne vsetko na vsetko, takze asi to bude tymCheZteR napísal:no teraz moj prvy pokus nic moc, jest sa to da ale dole je to pripecene, asi to bude tym ze sme doma nemali vajcebtw. ten hrncek ma ostat taky zababrany ako ostal mne?
Ja som to radsej viac krat zapol a vypol aby sa to dobre prepieklo to vajicko 
Proti tomu pripečeniu skúsiť ten hrnček vymazať maslom, poprípade aj vysypať múkou, kakaom, orechmi ... kto vie, čo by to spravilo s tou potravinárskou fóliou
(ale asi nič keď sa v tom varia aj domáce knedlíky) ...
Inak odporúčam dať do stredu väčší bonboniérový cukrík, čo obsahuje lepšie topiacu sa čokoládu ... vtedy to vyzerá ako luxusný dezert za 10€
(ale asi nič keď sa v tom varia aj domáce knedlíky) ...
Inak odporúčam dať do stredu väčší bonboniérový cukrík, čo obsahuje lepšie topiacu sa čokoládu ... vtedy to vyzerá ako luxusný dezert za 10€
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
my sme si to na intráku robili tak, že sme ju po upečení nechali v hrnčeku, vydlabali stred, a naliali do neho puding. A jedli sme to lyžičkou z hrnčeku. Takž experimentovať sa dá, aj s tým bonbonom a vysypané orechmi to môže byť super
To určite vyskúšam 
a toto sa da aj jest
Fuha, uz vidim ako kazde rano do mekaca nasypu za 2 kamiony prasku 
-
Nadeo
Guru wannabe
Stou marihuanou by to mal niekto vyskusat, neverim, ze THC sa uvolni. (Vacsinou sa najprv robi maslo alebo olej a pomocou toho sa robia kolaciky)
Tak ja neviem,asi som tam dal privela kypriaceho prášku a ešte k tomu do tenkého pohára,ktorý mi aj praskol v mikrovlnke.Inak koláč chutil až nato,že po asi hodke ma "to" chytilo a skončil som na záchode 
-
jorg22
Medium Professional
je to grcka ale dalo sa to jest, oplati sa normalna babovka skor robit. S tymto sa to bohuzial neda porovnavat.
-
ZappBrannigan
Darca
No dnes som to skusal. Ostali mi cucoriedky, sirup lesna zmes a cokolada. Tak som sa do tho pustil. chuti to fenomenalne! Len si vymastite ten hrnecek, da sa to vyklopit, a lahsie sa to umyva.
Nemate nejaku radu na alternativu bez granka? Vsetko doma mam, len z granka ostalo len tak na posypanie
-
ZappBrannigan
Darca
Vanilkový cukor. Bábovka bude biela.
tak som to zrobil s vanilkovym cukrom. Zrejme som dal zly pomer oleja a prasku do pecenia tak to bolo dost gumove, ale dalo sa ziest
nastasie z pohara to vypadlo v jednom celku a nebolo ho treba skrabat
akurat sme s priatelkou oprasili tento recept, velmi chutne
ku futbalu, poliate cokoladou a slahackou .. mmm 
-
pryja
Darca
v trube sa uvolnilo, odskusaneNadeo napísal:Stou marihuanou by to mal niekto vyskusat, neverim, ze THC sa uvolni. (Vacsinou sa najprv robi maslo alebo olej a pomocou toho sa robia kolaciky)
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak, dnes som sa rozhodol spraviť si jednu tiež.
Všetko podľa návodu až na 4:15min na 850W v mikrovĺnke a troške škorice. Idem sa do toho pustiť.
Takže, chutilo to fakt super. Trošku suché, ale trocha džemu by to vyriešila, alebo zapíjať to mliekom (ja som mal Radlera grappového).
A 2 také kúsky by mi plne vynahradili obed. Fakt je toho dosť.
//Edit:
Je to MadCatz Cyborg M.M.O. 7
Všetko podľa návodu až na 4:15min na 850W v mikrovĺnke a troške škorice. Idem sa do toho pustiť.
Takže, chutilo to fakt super. Trošku suché, ale trocha džemu by to vyriešila, alebo zapíjať to mliekom (ja som mal Radlera grappového).
A 2 také kúsky by mi plne vynahradili obed. Fakt je toho dosť.
//Edit:
Je to MadCatz Cyborg M.M.O. 7
-
PhYs0c
King
to čo máš za transformer patkáňa ?