caute , potreboval by som poradit , zhanam plazmu cena cca 600+- najlepsie SAMSUNG
-full HD , USB a take zakladne veci , 3D nie je podmienkou nemusi byt , uhlopriecka 51'' , neviete o nieco dobrom za slusnu cenu??
PLAZMA ZNACKY SAMSUNG
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: PLAZMA ZNACKY SAMSUNG
http://www.samsung.com/sk/consumer/tv-a ... /plasma-tv
Popozeraj si, zapni filtre a hod si do googlu typy a over ceny..a mas..
Popozeraj si, zapni filtre a hod si do googlu typy a over ceny..a mas..
-
Ryan Giggs
VIP
Neviem co tu chces poradit, pri takto specifikovanych podmienkach mas jedinu moznost, ps51d550. Len pozor na vypalovanie obrazu, tato 5-kova rada je na to obzvlast nachylna. Pozri aj ine, napr. Panasonic P50UT30E,
-
Lord ANAKIN
Professional
ja som nedavno kupoval TV ... chcel som dat na rady a brat panaka ale bohuzial citil som uz pri modeloch co mali na predajni blikanie tak som nakoniec skoncil pri ps51d550 ... zatial som postrehol vypalovanie len raz .. ked som sa zabudol na skoro hodinku a nechal som na plazme jeden obraz a ked sa pustil setric tak som na ciernom pozadi videl to co bolo na ploche predtym ako sa zapol setric ... samozrejme ked sa setric vypol tak to hned vsetko zmizlo ... pouzivam ju dost dlhu dobu a davam jej dost zabrat kedze kazdy den po 7 hodin a pocas soboty , nedele aj viac
... spokojnost nadovsetko ... co sa tyka obrazu nemam pripomienok ... ta velkost je uzastna na filmy je to super ... aj na hry je super ale tam je pre mna ten problem ze ju mam na stene nad pc ... cize sa na nej hram len cez XBOX ... este mozno by som bral keby bola totalne ticha v noci ... proste napajanie a urcity brum v noci mierne pocut ked som pozeral telku ale vecsinou pozeram nejaky film a pc to jemne prehuci cize pohoda ... skusal som napajat aj externy disk ktory nesiel cez predlzovaci usb kabel ale ked som ho napojil rovno tak pekne nabehol a aj tv pekne vsetko nasla a prehral som vsetko z disku ale aj tak pc prepojeny cez hdmi je velmi pohodlna vec a pre mna najjednoduchsia
pozeral som hokej popritom ako som to pisal tak dufam ze to bude davat nejaky zmysel a ze trosku to pomoze ...
pozeral som hokej popritom ako som to pisal tak dufam ze to bude davat nejaky zmysel a ze trosku to pomoze ...
-
Ryan Giggs
VIP
To čo sa ti prihodilo nebol vypaleny obraz, ale retencia. Vypalenie je trvaly jav. Retencia je dosť časta zaležitosť.
-
Lord ANAKIN
Professional
no vedel som ze nie vypalenie to nebolo len nevedel som ako sa presne volal ten jav odborne ... zas som o nieco mudrejsi ...