Kúpa nového mobilu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

Kúpa nového mobilu

Príspevok od používateľa Luigy88 »

Zdravím.
V blízkej budúcnosti si plánujem zakúpiť nový mobil, ohladne toho by som potreboval Vaše rady...
Kedže sa mi akurat pokazil aj fotoaparat, tak by som pozadoval od telefonu aby robil kvalitne fotky, t.j. mohol by mat cca 10 megapixelový fotoaparát.
Taktiež by som to používal ako mp3 prehrávač na cesty.
ďalej tam potrebujem GPS navigáciu, wifi, aspon 20 GB pamat.
Co sa tyka operacneho systemu neviem ci je dobry android, alebo nieco ine- mohol by to pls. niekto troska popisat?
Preferujem znacku Sony Ericson, Nokia- mozno HTC ale s nimi nemam ziadnu skusenost. Iphone urcite nechem....
Bol by som rad keby som sa vedel zmestit s cenou do 400 eur.
Dakujem za Vase názory :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Kúpa nového mobilu

Príspevok od používateľa hojko »

Megapixle neznamenaju kvalitu fotiek, nakolko cely snimac a sosovka v mobile su prilis male. Ostatne splni vacsina mobilov, ktora ma moznost vlozenia pamatovej karty (16GB alebo 32GB vzhladom na tvoju poziadavku).

Samsung Galaxy S2, HTC One V, HTC Desire HD, Sony Xperia S, Xperia Arc...
Luigy88
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Luigy88 »

A z tych spomenutych ktory mobil robi najlepsie fotky? resp. co si mam teda vsimat? opticky zoom, alebo nejaky iny parameter? Pozeral som videa nakrutene mobilom Sony Xperia S a ten obraz bol podla mna velmi pekny....
buchtik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa buchtik »

Presne tak, megapixely netreba riesit. Ked nie HTC ani iPhone, tak potom Samsung, SonyEricsson alebo Nokia.
Moje tipy: Samsung Galaxy S II, Nokia Lumia 800 16GB a Sony Ericsson Xperia P. To su ceny medz 350 - 400 euro a z kazdeho po jednom.
harlik
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa harlik »

Ak chces najlepsie fotky tak Nokia Lumia 800 alebo HTC ONE V alebo HTC ONE S. Neviem preco nechces htc, ale tieto nove one stoja urcite za to a jednoznacne android. Vyborna alternativa a asi aj jedina rozumna volba v tvojom rozpocte vychadza Samsung Galaxy S2. Donedavna najlepsi smartfon a mobil roka 2011. Dal by som mu jasnu prednost pred vsetkym ostatnym, pripadne mrkni este na Samsung Galaxy Note.
Napísať odpoveď