Problém s ICQ

Informácie o software, ankety...
Devill1992
Amateur
Amateur

Problém s ICQ

Príspevok od používateľa Devill1992 »

Dobrý deň,
Na icq sa mi stala taká menšia vec...Jeden večer som si len tak písal kludne som vypol počítač..a ráno keď chcem zapnúť tak už prihlásiť sa nedá. Hovorím nevadí skúsim preinštalovať preinštaloval som a stále nič.Tak som si šiel zmeniť heslo..a tu nastáva chyba..heslo sa zmeniť nedá pri tom ako píšem nové heslo mi ho nezobere ani na jedno z pc čo to skúšam..Vypíše že heslo musí obsahovať latinské znaky a číslice...Tak skúšam dávam kombinácie aj čisto čísla a stále nič...Keď som si chcel spraviť nový účet tak sa objavila ďalšia takáto chyba? neviete čím to može byt? :) Díky za každú radu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problém s ICQ

Príspevok od používateľa p4ra »

Necudoval by som sa, keby mas ten ucet hacknuty. Nieco podobne som pred rokmi mal aj ja, aj moj brat. Support na mna kaslal, tak som si zalozil novy ucet.
Devill1992
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Devill1992 »

účet by mi nevadil..ale neviem si zaloziť ani nové icq novy acc...nakoľko vypisuje len tolko pri hesle že zadávajte prosím vas latinské znaky alebo čísla..nakolko čisla zadávam..aj normálne znaky...tak či tak nejde..nezobere to heslo ani iné nie...nejde ani nový e-mail nahodiť a to som skúšal na viacerých pc
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Akeho ICQ klienta mas?
Danka1986
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Danka1986 »

Dobry den,

Ja mam taky problem moj muz mi zrusil icq ucet a ja by som sa tam rada vratila no asi to nieje mozne.Chcela som si vytvorit novy ucet lenze tam mi pise ze musim zadat latinske znaky a cislice skusala som davat hocjake heslo,ale nezobere mi ho poradte mi ako by som to mohla nakopnut.Som si znovu nainstalovala icq :|
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa strapaty »

Napísať odpoveď