MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Grabovskij hej a Kosticynovci neviem.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
finsko kanada nádherný zápas
-
Sarger
Guru wannabe
Videl som filmovať futbalistov, ale aby filmoval hokejista to je už moc... hej a bol to rus.
-
senator8008
Light Star
-
mirak2
Hardcore addict
resp. cely team canucks... national diving team.
videl som cely zapas FIN-CAN a uzasne nieco...teraz svedov s rusmi uz nesledujem, ale deju sa tam veci, takze asi zo zaznamu si pozriem.
videl som cely zapas FIN-CAN a uzasne nieco...teraz svedov s rusmi uz nesledujem, ale deju sa tam veci, takze asi zo zaznamu si pozriem.
Výpravu Bieloruska náhle a bez vysvetlenia opustil Mezin!
-
guess.whoo
Redeemer
to je skoda,mohol este dnes pustit nejaky potacik
Dufam ze to pekne nalomi sebaistotu Bieloruskeho teamu.... A nezachyta dobre ich brankarska dvojka.. to by mali potom problem 
Mezin už dlhšie myslím nie je #1 v BLR teame, Vitaly Koval je viac než schopný nástupca. Tento rok v Novgorode mal v základnej časti aj v playoff save% na úrovni 93%+.guess.whoo napísal:to je skoda,mohol este dnes pustit nejaky potacik
Spolieham sa na to, že to naruší atmošku v šatni, vo viac nesmieme dúfať (no ešte môžeme dúfať, že Kosticynovci si dali riadne do tela po príchode
Len tak pre zaujímavosť a odhad... Kosticyn - Grabovskij - Kosticyn bude smrteľná presilovková lajna.
-
DanielDevil
Addict
inak Jurčo vyhral včera QJMHL som zvedavý či ho oslovia v prípade že by Gáborík postúpil, ale asi nie, lebo sa o tom vôbec nepíše...
-
guess.whoo
Redeemer
Tak uz ani Panik nie je aktualny, dal vitazny gol a vyhrali v serii 4:1--cize teraz su oni dvaja jedine posily, ktore prichadzaju do uvahy
begbeee - a nechytal mezin aj posledny zapas a potom ho striedal Koval?
begbeee - a nechytal mezin aj posledny zapas a potom ho striedal Koval?
Hej hej, chytal. Mezin odchytal 2 katastrofálne zápasy, Koval bol o 250% lepší, takže oni prakticky prišli o dvojku. Každopádne stopu v šatni to zanechať môže, i keď tomu príliš neverím. 
Moc ich nesledujem, ale zachytil som v bráne Kovala. Chcel som tým povedať, že to nie je vôbec zlý brankár a strata Mezina ich nejak nemusí trápiť.
Chlapi včera som nemal možnosť sledovať tie dva užasne zapasy Kanada Fínsko a Rusko Švédsko.
Nevie niekto kde by to dávali v repríze alebo či by som to nenašiel niekde na nete ? Čo pozerám teraz články tak každý píše že to bol úžasný hokej čomu verím a preto by som si to rád pozrel.
ďakujem, kto poradí obrovska K+
ďakujem, kto poradí obrovska K+
-
Chesterka
Light Star
Jo jo aj ja som včera nejako nestíhala tieto krásne dva zápasy. Len nejaké útržky zo zápasu RUS - SWE a čo som videla tak tam to vrelo pekne. Hľadala som na nete všade možne nejaké reprízy, ale nič som nenašla 
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2012, 11:27)
Je to tám
//autoeditácia príspevku (12 Máj 2012, 11:27)
Je to tám
Super vstup do zápasu, Sekerova podarená strela, zatiaľ sme po 15' lepší a stíhame v pohode aj korčuľovať, čo som sa v prípade dnešného duelu aj trochu obával. Každopádne dobre bránime, už v strede ľadu rozbíjame veľa útokov, nech to takto pokračuje ďalej. 
-
t0m4s3
Admin
Paci sa mi, ze dohravaju Bielorusov do tela a ti s tym maju evidentne problemy
-
mirak2
Hardcore addict
vitaz QMJHL rovnako ako WHL a OHL pokracuje v sezone na Memorial Cupe, take nieco by ludia mali vediet, nie ako na FB ho vkuse vsetci posielaju na MSDanielDevil napísal:inak Jurčo vyhral včera QJMHL som zvedavý či ho oslovia v prípade že by Gáborík postúpil, ale asi nie, lebo sa o tom vôbec nepíše...
-
DanielDevil
Addict
tak sorry ale ja tieto súťaže nesledujem a nemám prehľad, keďže v článku o tom písané nebolo
Inak ma prekvapuje, že keď tu básnite o Pánikovi, Jurčovi...zabúdate na skvelé výkony Mareka Hrivíka z Connecticutu Whale, tento chalan v play-off vystrelil ako raketa a dnes skončil účinkovanie v AHL s Norfolkom a pritom mal v play-off 9 zápasov a v nich 5+4, teda bod na zápas...stálo by za skúšku ho vyskúšať...