The Avengers

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Bad.boy
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: The Avengers

Príspevok od používateľa Bad.boy »

Tak isto mohol mat aj SHIELD par stoviek spionov ako Black Widow a Hawkeye...a predsa ich nemal :P
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Meken: Pretože Tony Stark je neskutočne sebecký a namyslený egoista. :lol: Určite by to nikomu nezveril, veď už len ten jeho "negatívny" postoj ku všetkému. Taktiež to asi nie je len tak naučiť sa ten oblek používať.

Btw., film som videl v 3D v pôvodnom znení. No o necelý mesiac budú Avengers vlajkovým filmom pre novootvorené multikinu EuropaCinemas vo Zvolene, kde idem na Avengers znova, z jediného dôvodu. Prvé kino v strednej európe s D-Box "4D" technológiou. :) Som fakt zvedavý. Neviem si predstaviť lepší film na vyskúšanie ako tento. Baj d vej, prvý film, na ktorý idem do kina viac ako jeden krát.
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Btw co je na tom filme take uzastne? Sak sa tam 80% casu len v kuse mlatia.
Na takeho Thora sa to nechyta ani zdaleka.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Hensym: som myslel že to budú otvárať až koncom roka. :) Potom čo bude ešte stáť na mieste bývalého kina?

awtt: a čo je také úžasné na thorovi? Pri avengers som sa bavil na 100%, Thor bol síce fajn film, ale u avengers som bavil určite viac.

//aj som si myslel, že to bude vyzerať podobne :)
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Jak to je vlastne teraz? V sieti Ster Century cinemas bezia Avengers 3D s dabingom alebo titulkami?
Bo uz som jelen z toho.. :D
Nechcem pres*at 7 eciek kvoli dabingu..
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Sarger: Nie nie, otvára sa už 1. Júna, teda prvá etapa, spolu s kinami. Na mieste bývalého kina, bude druhá etapa shopping centra, tu máš vizualizáciu oboch etáp... Takto vyzerá momentálne stav kina a bývalej ubytovne, a takto vyzerá to veľké miesto kde boli mliekarne, už sa buduje parkovisko. Toto sú trochu staršie fotky, dosť to pokročilo.

Ale som dosť OT. :)
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

Zatiaľ najlepší film, ktorý som v tomto roku videl :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

no konecne som si ich pozrel aj ja(btw 2d verzia v pd, premietalo sa pre dvoch ludi :D ). vyborny film, ale az taka pecka to nebola, sceny boli od zavrenia lokiho po jeho odchod az na par hlasok celkom nuda. tiez mi az tak nesedi ten marvelovsky chlapcensky styl, ktorym to je robene, viac sa mi paci temnejsi batman. vedel som ale do coho idem, takze to neberiem ako negativum. ale inac finale bolo super a sceny s hulkom boli uplne top, ako tak rozmyslam, tak on bol pre mna najvacsie plus celeho filmu, skoda ze sa jeho predchadzajuce filmy neniesli v takom duchu, ako bol vykresleny tu. v kazdom pripade si dvojku nenecham ujst.
TeaPack
Star
Star

Príspevok od používateľa TeaPack »

Dostatočne som nepochopil tomu čo Hulk/Banner povedal. "Ja som naštvaný vždy". Prečo sa teda ku koncu mohol kontrolovať a na tej lodi na ňu zautočil ?
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

TeaPack:
Spoiler
banner je stále naštvaný, len sa to snaží kontrolovať, navonok potlačiť. po istej dobe sa naučil tú zlosť ovládať vplyvom meditácie, rôznych cvičení, sústredením mysle a blabla, proste anger management :) v podstate sa musí celý čas počas svojho bdelého stavu snažiť, aby neprevládol hulk, ktorého potom neovláda. lenže to sa dá v pokojnom stave, ak tam nie sú žiadne externé vplyvy ako stres, strach, zlosť, bolesť, žiaľ a pod. ak chce, môže sa bez problémov "dobrovoľne" zmeniť tak, ako to spravil aj v závere. v takom prípade ho nikto nevyprovokoval a vedel prečo to robí=vedel koho si podať. v takom stave dokáže taktiež racionálne uvažovať.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Prave som sa vratil z kina a slovami sa to ani neda opisat :) Super zazitok. Kto este nemal sancu pozriet si to - rychlo sprintujte do kina :)
Skoda toho 3D. Radsej by som preferoval 2D.

Cakal som ze vo filme bude dominovat Iron Man, ale Hulk to cele prevalcoval. :)

//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 20:21)
Meken napísal:Btw, troska podpichnem, ale Hesym pisal, ze aj po logickej stranke je ten film dobry.. Tak ma napadlo, preco ked uz tam dali Iron mana, tak kludne mohli (teda isto aj mal) vyrobit dalsie iron obleky a mohlo by ich byt 100, 1000 atd :lol: ... len taka pripomienka

Film som este nevidel, zajtra idem do PP na 3D, tak sa velmi tesim :)
Tie obleky este niesu pripravene na masovu vyrobu :)
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa SamanthaMM »

The Avengers sú skvelí, ale podľa mňa nemá šancu vychutnať si to niekto, kto nevidel všetky predchádzajúce diely (Captain America, Thor, Hulk a Iron Man) .... všetko je tak ako má byť - hlášky, dialógy, akcia, odkazy na predchádzajúce filmy a skvelé výkony (sexi) hercov, hoci 3D v tomto filme sa mi moc nepáčilo, Transformers 3 boli urobení lepšie

Loki je najlepší záporák v dejinách a jeho záverečná veta nemá chybu - nech ľutuje každý, kto to nevidel :D

vlastne mám ešte otázku - po hlavných záverečných titulkoch, ešte nejaká postava prehovorila, ako sa pomstí ľuďom a zničí Zem - ale keďže chu*i v kine rozsvietili, nevidela som, ktorý superzloduch to bol???
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Loki nie je najlepší záporák, len je najsympatickejší zatiaľ. :wink: A v závere to bol
Spoiler
Thanos, pár stránok dozadu to bolo spomínamé. Zrejme sa objaví v pokračovaní Thora. To bude ešte záporák - čistý magor, ktorý chce zničiť polovicu univerza len aby zapôsobil na smrť :)
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

oukej, priznávam - mne bol Loki sympatický až priveľmi :P

každopádne sa teším na pokračovanie Thora, Iron Mana a aj Avengerov ...
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Sarger:
Spoiler
oveľa pravdepodobnejšie je že Thanos bude záporák v dvojke Avengers, nakoľko ak sa dostane k Infinity Gauntlet tak ho Thor sám neporazí
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Tá potitulková scéna sa zatiaľ nikdy nevzťahovala na pokračovanie daného filmu, veď uvidíme.
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

aj z časového hľadiska je logickejšie, že sa objaví v Thorovi, lebo Thor 2 je naplánovaný na 2013 a The Avengers 2 až na 2014 .... čiže času dosť na dumanie :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

Sarge a Smantha: výchádzam hlavne z tohto
Spoiler
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Vcera som bol na 2D verzii. Spokojnost, i ked zo zaciatku to bola ta klasika, kecanie.
Masturbacna scena pre mna bola, ked sa Iron Man "obliekol" v letku/v pade, to som normalne zhykol a chytil kamaratku za ruku ze "kks to bolo ake ppci :-O".

Musim vsak povedat, ze obrovske + pre mna bol fakt, ze som pred filmom videl celu prvu seriu Avengers: Earth's Mightiest Heroes a tak som si Hulk-a uzil este viac.

Vtipnych scen z ktore sme plakali cele kino tam bolo od zaciatku az po koniec namrte. Mozno pojdem este raz, znovu na 2D.
SamanthaMM
Light Expert
Light Expert

škoda, že som ten článok nečítala skôr - vďaka

akurát som si pozrela druhú potitulkovú scénu a je to fakt vtipná pecka :lol: škoda, že v našich kinách nebeží (ale aj tak by som ju nevidela, neviem, čo je to za zlozvyk v slovenských kinách, že rozsvietia a vyháňajú vás von hneď ako sa začnú titulky :( )
Napísať odpoveď