pani, preinstaloval som priatelke win Vista nahodil avast antivirus s free licenciou na 1 rok a Win vyhadzuje kazdu chvilu hlasku s chybou 0xC004D401. Mal som tam svoj HDD ako sekundarny (sluzil ako zaloha starych dat pri preinstalovani), ked som ho vybral, tak sa ta hlaska zobrazuje nepravidelne, asi 1krat za mesiac
kde by mohol byt problem, ked tam je iba win a antivirus? dokonca ani office tam nie je
este k winu, je to originalna verzia, serial kluc je odpisany zo stitku a je riadne zaregistrovany u microsoftu
Win Vista chyba 0xC004D401
-
aughostino
Medium Professional
-
MeanSeriously
Medium Star
Re: Win Vista chyba 0xC004D401
podla vsetkeho je to nelegalna kopia, ale ty vravis ze je to original. Mozno nejaka chyba pri registracii. Po googlení (cca 30sec.) som objavil toto:
Kódy chýb 0XC004D401 a 0x80080250
Niektorý z týchto kódov chýb sa zobrazí, keď antivírusový softvér alebo softvér na správu digitálnych prístupových práv nie je kompatibilný so systémom Windows Vista. Ak chcete získať verziu, ktorá je kompatibilná so systémom Windows Vista, obráťte sa na výrobcu antivírusového softvéru alebo softvéru na správu digitálnych prístupových práv a potom znova aktivujte systém Windows Vista.
Kódy chýb 0XC004D401 a 0x80080250
Niektorý z týchto kódov chýb sa zobrazí, keď antivírusový softvér alebo softvér na správu digitálnych prístupových práv nie je kompatibilný so systémom Windows Vista. Ak chcete získať verziu, ktorá je kompatibilná so systémom Windows Vista, obráťte sa na výrobcu antivírusového softvéru alebo softvéru na správu digitálnych prístupových práv a potom znova aktivujte systém Windows Vista.