Mate radi cokoladu???
Mate radi cokoladu???
mate radi cokoladu???
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate radi cokoladu???
To tu fakt nie je téma o čokoláde?
Viem, že tu je niečo v zmysle, aké sladkosti máte najradšej, ale čokoláde sme asi tému ešte nevenovali.
Keďže mám rada všetko sladké, tak jasné, že aj čokoládu. Len sa ju nesnažím jesť na kilá, ale s mierou. Moja obľúbená je Milka, tá veľká Toffee Wholenut, aj keď Milky mi prídu už dosť umelé, najmä niektoré ich príchute z limitovaných edícií. Ešte mám rada Kinder čokoládku a potom klasickú mliečnu.
Keďže mám rada všetko sladké, tak jasné, že aj čokoládu. Len sa ju nesnažím jesť na kilá, ale s mierou. Moja obľúbená je Milka, tá veľká Toffee Wholenut, aj keď Milky mi prídu už dosť umelé, najmä niektoré ich príchute z limitovaných edícií. Ešte mám rada Kinder čokoládku a potom klasickú mliečnu.
-
TommyHot
Addict
Mam rad hlavne horku cokoladu.
coklid mam rad ovocne, jogurtove, biele..
ale zas dokazem bez nej zit.. radcej mam keksove sladkosti a ticinky ako margot atd.
ale zas dokazem bez nej zit.. radcej mam keksove sladkosti a ticinky ako margot atd.
-
NoGoodAdvice
Medium Expert
Čokoládu si dám ked dostanem chut aj to je len tak raz za mesiac..a aj to len ten jeden "rad". Rada mám bielu, alebo mliečnu Milku s jahodovou príchutou.
Čokoládu jedine nejaku kvalitnú a aspoň 65%(napríklad Ritter Sport, Lindt, poprípade aj niektoré kvalitnejšie v Lidli sú dobré)...nechápem niektorých ludí ako sa možu napchávať 10 korunovými čokoládami, kde obsah kakaa nie je radšej ani uvedení. 
to je jedno aká.. len nech to nie je poľská kakaová hmota.. 
A priznám sa, že niekedy nemám problém na posedenie zjesť dve klasické milky alebo jednu tú veľkú... ale už to obmedzujem..
A priznám sa, že niekedy nemám problém na posedenie zjesť dve klasické milky alebo jednu tú veľkú... ale už to obmedzujem..
Pravdu povediac ju zjem,ale keď nemusím tak ju radšej dám niekomu kto ju má rád.Doma mám už haldu Študentskej pečate,Milka čokolád a jednoducho ju nepotrebujem.Radšej si dám niečo slané.
EDIT: Teraz píšete čokoládu Lindt,tak to je jediná ktorú fakt zjem
EDIT: Teraz píšete čokoládu Lindt,tak to je jediná ktorú fakt zjem
Študentská pečať
Najlepšia.
Komu chutí biela "čokoláda" ?
Najlepšia.
Komu chutí biela "čokoláda" ?
-
TommyHot
Addict
Mne chutia napriklad kit kat white, ale na slovensku som ich asi ani nevidel...
Len horkú alebo mliečnu.
Tiež by som to nenazýval čokoládou.begbeee napísal:Komu chutí biela "čokoláda" ?
Za to sa pýtam
Mne nechutí vôbec a vôbec ju ani nejem (bielu).
biela "čokoláda" je vlastne len stuhnutý a osladený tuk....Jedol som však jednu veľmi dobrú v Marcs&Spencer s pravou vanilkou, ale aj tak to nepovažujem za čokoládu....
//500. príspevok
//500. príspevok
Milujem čokoládu!!!
rovnako ako všetko sladké. Asi najradšej mam Milku a to jahodovú a karamelovú,ale môžu byť aj iné príchute resp iné značky čokolád. 
-
bolek
Guru
Dá sa dostať, len treba hľadaťTommyHot napísal:Mne chutia napriklad kit kat white, ale na slovensku som ich asi ani nevidel...
u mňa vyhráva horká čokoláda alebo mliečna. tie si príchuťami,orieškami a inými vecmi vo vnútri nemusím.
a raz za čas si dám aj tu akože bielu.
a raz za čas si dám aj tu akože bielu.
ja mam cokoladu radcej ako hocico ine
a jedno ci mliecna alebo horka