//autoeditácia príspevku (12 Máj 2012, 15:39)
A mám ešte jednu otázku keď niečo uložím možno aj z programu no a potom chcem napr. iba nejaký odsek načítať nie celý iba časť ktorú si vyberiem.
Viper napísal:Sorry že sa pýtam takú blbosť ale neviem to a chcem to vedieť: Môj problém mám funkciu ktorá by ma mala posúvať medzi funkciami na vypisovanie to je nepodstatné ale ide o to že mám funkcie otazka1(),otazka2()...Tak až do desať
Dakujem
Clovek si mysli, ze uz videl vsetky hluposti sveta, ale zivot je neustale plny prekvapeni .
Viper napísal:
A mám ešte jednu otázku keď niečo uložím možno aj z programu no a potom chcem napr. iba nejaký odsek načítať nie celý iba časť ktorú si vyberiem.
Hlboky nadych, hlavne klud a napis to este raz co chces.
(hlboký nádych a výdych ) Nejaký text uložím do súboru a potom chcem polku natiahnuť do label_1 a druhú polku do label_2 videl som ako sa niečo také robí v tabuľkách ale nie do dvoch osobitných labelov.
Tak buď použiješ nejakú databázu (externú, alebo neviem, či Qt niečo také ponúka), alebo klasicky binárny, alebo textový súbor.
Do binárneho si môžeš uložiť trebárs pole a potom ho vybrať a robiť si s ním čo chceš. Textový vieš zase spracovávať po riadkoch, ak by to stačilo.
V čom je problém?