WIFI_PASSWORD - zdolanie
WIFI_PASSWORD - zdolanie
potrebujem poradit, chytam na notebooku wifi siete okolite na internet, ale su zaheslovane.
je na to nejaky program, aby zdolaLO HESLO?
je na to nejaky program, aby zdolaLO HESLO?
Ahoj,hojko napísal:WEP, WPA2, MAC filter...???
Typ wifi karty, chipset a operacny system co pouzivas...???
typ karty: Atheros AR5006EG Wireless Network Adapter
Ajo zistim ake to ma filtre?
Pripajam - Cain's Wireless Scanner
==================================================================
= Cain's Wireless Scanner =
==================================================================
BSSID: 000FCC70CC08
Last seen: 17/07/2008 - 14:31:01
Vendor: Netopia, Inc.
Signal: -92 dBm
SSID: mechnet
Enc: Yes
Mode: Infrastructure
Channel: 7 (2442000 Hz)
Rates (Mbps): 1, 2, 5, 11, 22, 6, 9, 12,
Packets:
Unique WEP IVs:
BSSID: 0019CB0CA943
Vendor: ZyXEL Communications Corporation
Signal: -83 dBm
SSID: @1
Channel: 4 (2427000 Hz)
Rates (Mbps): 1, 2, 5, 11, 6, 9, 12, 48,
Packets:
Unique WEP IVs:
BSSID: 00A0C5DBA805
Vendor: ZYXEL COMMUNICATION
Signal: -87 dBm
SSID: Sunstar
Channel: 9 (2452000 Hz)
Rates (Mbps): 1, 2, 5, 11, 6, 9, 12, 18,
Packets:
Unique WEP IVs:
nemozem ho nikde stiahnut, stiahol som ho z ich stranky ale neviem to rozbehat, rozbalim cudny subor wo winrare ale dalej to nerozbeham, mas s tym programom nejake akusenosti?hojko napísal:Sietovka je sikovna, takze by tam problem nemal byt, skor moze byt problem v spolupracii s programami. Vyskusaj program AirSnort.
Help
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Skusal som to tak pred dvomi rokmi, ale nebolo z toho nic, nakolko som mal APcko v rezime klient a program spolupracoval len s urctymi chipsetmi (Prism 2.5, 3.0). Skus sa pozriet este po programoch Aircrack, Korek's WEP Attack alebo Wepattack. Na ziskanie klucov by mal pomoct LucentRegCrypto a na odchytavanie trafficu Ethereal (zmenili nazov, neviem si spomenut nan).
Samozrejme, pokiaľ má tvoja karta podporovaný chipset, tak stačí stiahnuť niektorý z "univerzálnych" ovládačov pre karty, ktorý umožní odchytávanie packetov.
Budťe si však istí, že na poriadne dešifrovanie potrebujete získať veľmi veľké množstvo odchytených dát - čím zložitejšie šifrovanie, tým viac dát sa hodí.
Samotné získanie hesla totiž pozostáva najmä z dvoch podstatných častí:
- získanie dát (odchytávanie) v priebehu niekoľkých hodín (ak je to veľmi využívaná sieť) alebo aj dní...
- decryptovanie kľúča zo získaných dát v závislosti od typu použitého šifrovania (WEP 64, WEP 128, WPA, ...) a množstva získaného materiálu
Obe činnosti sú individuálne časovo náročné.
Budťe si však istí, že na poriadne dešifrovanie potrebujete získať veľmi veľké množstvo odchytených dát - čím zložitejšie šifrovanie, tým viac dát sa hodí.
- získanie dát (odchytávanie) v priebehu niekoľkých hodín (ak je to veľmi využívaná sieť) alebo aj dní...
- decryptovanie kľúča zo získaných dát v závislosti od typu použitého šifrovania (WEP 64, WEP 128, WPA, ...) a množstva získaného materiálu
jj to mas pravdu, ale ak karta podporuje packet injection, tak potrebny cas na odchytenie dostatocneho mnozstva ivs suborov na prelomenie WEP hesla sa rapidne skratiydoodle napísal:Samozrejme, pokiaľ má tvoja karta podporovaný chipset, tak stačí stiahnuť niektorý z "univerzálnych" ovládačov pre karty, ktorý umožní odchytávanie packetov.
Za dalsie: v operacnom systeme WIN malo ktora karta podporuje monitor mode. Preto je na toto najvhodnejsi linux ako Backtrack, Wifislax. Maju uz integrovane ovladace + potrebny software.
Ak uz WIN, tak tieto programy: CommView for WiF, AiroPeek, OmniPeek. Tieto len na odchytenie paketov. Na crack bud aircrack-ng-win s GUI, alebo Cain&abel
NA WPA alebo WPA2 si zatial netrufam(slaby vykon pri slovnikovom utoku), mozno az CUDA(podpora v cracknuti cez graficky chip ) vid tu: http://www.dsl.sk/article.php?article=6454
staci pouzit google: vidZdenci22 napísal:umoznuje tato wifi karta Intel 3945AGN mini PCI card hack wifi siete. ak ano cez aky program. vopred dakujem za odpoved a nejake odkazy
Kód: Vybrať všetko
http://www.neothermic.com/phpBB/viewtopic.php?f=4&t=138-
Zdenci22
Light Expert
A Intel's 3945ABG je ta ista ako Intel 3945AGN. Dakujem ti za linkZdenci22 napísal:
umoznuje tato wifi karta Intel 3945AGN mini PCI card hack wifi siete. ak ano cez aky program. vopred dakujem za odpoved a nejake odkazy
staci pouzit google: vidKód: Vybrať všetko
http://www.neothermic.com/phpBB/viewtopic.php?f=4&t=138
mas tam este aj navod v Backtracku
WIFI_PASSWORD - zdolanie
Ahojte, otvaram sice 3 rocnu temu ale hadam mi niekto poradi 
Snazim sa ziskat pakety na wifine ktora je sifrovana cez WEP cez program CommView.. Mam nastavene pravidla na ftype=2 and WEP=1 a taktiez filter na mac adresu routra o ktory mi ide
mam chipset Atheros AR 5006X, co som pozeral na nete tak by mala podporovat packet injection. No tu je ten problem. Traffic je velm maly tak oznacim 4 encr. data, dam odoslat packety, nastavim pocet pak. za sekundu na 1000, priebezne, long preamble, 1Mbps a dam odoslat. Pise ze odosiela pakety odosle 100 000 ale v pakeoch mi ich tam nezobrazuje.. Proste ich nespamuje neviete preco? Dik za akukolvek radu
Snazim sa ziskat pakety na wifine ktora je sifrovana cez WEP cez program CommView.. Mam nastavene pravidla na ftype=2 and WEP=1 a taktiez filter na mac adresu routra o ktory mi ide
-
Mek
Addict
Re: WIFI_PASSWORD - zdolanie
Neviem, neviem, ci na WEP ti pomoze odosielanie paketov. Ja som tiez pouzival CommView a len som pakety zachytaval. Ked ich bolo okolo 2 milionoov, prehnal som to aircrackom a mal som heslo.
Ale ze by odosielanie paketov pri WEP nejako pomahalo, to je mi novinka. Viem len, ze sa to robi pri WPA(2) na deautentifikaciu klienta.
Ale ze by odosielanie paketov pri WEP nejako pomahalo, to je mi novinka. Viem len, ze sa to robi pri WPA(2) na deautentifikaciu klienta.
Re: WIFI_PASSWORD - zdolanie
no vsade o tom citam aj v tutorialoch ze injektovanie to urychli pri lamani WEP.. tak teraz naozaj neviem