Ako zbaliť chlapca
Ako zbaliť chlapca
Ahojte
chcem sa vás spýtať na rady o to ako zbaliť chlapca
..aké máte typy ?
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ako zbaliť chlapca
Choď za ním a povedz mu, že s ním chceš chodiť 
-
audiotrack
VIP
ona s nim ale nechce chodit, ona ho chce len zbalitBushido napísal:Choď za ním a povedz mu, že s ním chceš chodiť
-
bolek
Guru
Byť prirodzená, usmievať sa, komunikovať, zaujímať sa o jeho záujmy a jeho osobu...Tak v skratke toto v úvode vždy zaberie. 
Vsak to su tie ich tahy. Ked mu povie, ze s nim chce chodit tak sa chalan zbali a odide aj sam.audiotrack napísal: ona s nim ale nechce chodit, ona ho chce len zbalit
Aj tak to skonci friendzoned, ak si uz teraz nevie rady.
ja som chalan,tak ti odpoviem
Normalne sa s nim bav,prisadni si k nemu,potom s nim chod von atd... na baby to vacsinou zabera 
Daj mu na prvom rande

-
Peter_Retep
VIP
mozno budem a necitu a povrchneho cloveka ale: Vyzeras dobre? chlapi sa na rozdiel od zien rozhoduju hlavne podla toho ako vyzeras....ak dobre sancu na uspech mas vysoku...ak nie najlepsie tak tie sance sa ti rapidne znizuju
No lebo ženy sa vôbec nerozhodujú podľa vzhľadu 
menej sa rozhoduju podla vzhladu ako my-chalani 
Určite menej ako my chlapietc. napísal:No lebo ženy sa vôbec nerozhodujú podľa vzhľadu
Ako zbaliť chalana? Použiť ženské zbrane? Tak skvelo ich ovládate tak neverím že to pre teba bude problém
//diky pinco :DD
Aby som dal praktickú radu...
Ak sa vieš usmievať, tak to spraví určite dosť. Keď sa tak zamyslím, tak posledné 2-3 holky, čo ma namotali, ma namotali pekným úsmevom...
Troška úsmevu nikdy neuškodí, možno to niekto berie ako samozrejmosť, no niekedy je nemusí byť na škodu vedieť o svojích zbraniach...
Avšak všetko s mierou a bez pretvárky
Ak sa vieš usmievať, tak to spraví určite dosť. Keď sa tak zamyslím, tak posledné 2-3 holky, čo ma namotali, ma namotali pekným úsmevom...
Troška úsmevu nikdy neuškodí, možno to niekto berie ako samozrejmosť, no niekedy je nemusí byť na škodu vedieť o svojích zbraniach...
Avšak všetko s mierou a bez pretvárky
chlapci keď sa tu pýta ako má "zbaliť" chlapca tak má pravdepodobne nejakých 13 rokov, aké ženské zbrane má použiť ?
skús na to ísť tak ako tvoji rovesníci, zalep mu do vlasov žuvačku a podobné "prejavy"
skús na to ísť tak ako tvoji rovesníci, zalep mu do vlasov žuvačku a podobné "prejavy"
To si zabilzalep mu do vlasov žuvačku a podobné "prejavy"
-
TommyHot
Addict
robo1152 kebyze mam 13 rokov a pride za mnou rovesnicka a ukaze mi prsia mala by u mna uspech zaruceny
vtedy som tuzil vidiet rastuce prsia viac nez cokolvek ine 
neviem ako teraz, ale keď som mal 13 som bol tuším siedmak, a vtedy nemalo veľa rovesníčok ešte prsia
a zas bradavky mam aj ja 
-
TommyHot
Addict
moje spoluziacky tiez nemali prsia, len take vyrastky, ale aj za to by som dal v tom case vsetko 
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
tiez ma to napadlo, v tych casoch mal najvacsie prsia z triedy moj tlsty spoluziakrobo1152 napísal:neviem ako teraz, ale keď som mal 13 som bol tuším siedmak, a vtedy nemalo veľa rovesníčok ešte prsiaa zas bradavky mam aj ja
ale netrepte, v dnesnej dobe su aj take 13ky, ktore ich maju vacsie ako podaktore dospele zeny.
(bez srandy)
btw: ArkanoviTigrovi: si zabil
btw: ArkanoviTigrovi: si zabil