Počujte, dobré duše, mam ntb a chcel by som pozerať TV na mojom PC, nie prostredníctvom dákych online stránok ale cez daku kartu alebo ako to funguje ? čo mi treba ?
TV na PC
Re: TV na PC
TV karta, vzhladom na to, ze neviem, ci NB alebo PC, neviem sa vyjadrit lepsie
mam ntb
-
mirak2
Hardcore addict
nie som si isty ale mam pocit ze existuju externe usb tv karty
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Potrebujes DVB-T tuner, bud vo forme pcmcia karty, alebo USB. Ale pokial nemas aspon izbovu antenu na tento styl http://www.alza.sk/hama-dvb-t-pokojova-d103937.htm tak vela muziky od toho necakaj aj keby byvas rovno pod vysielacom (najlepsie mat externu antenu niekde na streche). DVB-T robila dcerska firma skylinku a zamerne to odflakli, aby si ludia dali DVB-S prave od nich 
-
rufus59
Light Professional
Ja mam zabudovanu DVB-T tuner v notebooku a byvam v zadapnutej dedinke na východnom slovensku a chytám to v pohode. Anténu mám dodávanu k notebooku len taku paličku.
Na stolnom pc používam DVB-T tuner do usb z ebay-a za 7 eur zhruba a funguje všetko ako má.
Na stolnom pc používam DVB-T tuner do usb z ebay-a za 7 eur zhruba a funguje všetko ako má.
ja som si k notasu kupil pred 4 rokmi TV kartu, lebo som potreboval prepojit Playstation 2 a PC. to ze hybridna som netusil az kym neprislo DVB-T a vdaka nej a Windows Media Centre teraz pozeravam telku, nahravam si vysielanie... pohoda jazz.
antenka ako bolo pisane len taka palicka, tu mam vytiahnutu na intraku na co najvyssie miesto a chyta to vsetko v pohode. neviem vsak posudit ako je to na miestach, kde je signal slabsi, lebo aj doma aj na intraku som hned po vysielacom...
antenka ako bolo pisane len taka palicka, tu mam vytiahnutu na intraku na co najvyssie miesto a chyta to vsetko v pohode. neviem vsak posudit ako je to na miestach, kde je signal slabsi, lebo aj doma aj na intraku som hned po vysielacom...
-
TommyHot
Addict
Ja mam Elgato DVB-T tuner za 130 eciek (tiez hybrid) a skusal som to v praci, asi 3km od kamzika s priamym vyhladom a sila signalu 7% a samozrejme nic nechytam. Doma to mam napojene rovno na koaxial, takze tam to bezi bez problemov.
http://en.kioskea.net/guide/853701-pinn ... stick-330e je moja a ako pisem: nie je problem 
-
PjotR1
Expert
Keď je tu už tákato téma tak sa chcem opýtať plánujem si kúpit HD DVB-T USB tuner Omega T900 s diaľkovým ovládaním a anténou majú ho v sharku za cca 17€.No len aké stanice natom pôjdu len naše slovenské programy alebo aj zahraničné neviete ?
no v BB asi len tie slovenske
-
PjotR1
Expert
DVB-T je terestrialne vysielanie = po zemi, s takou mikroantenkou budes mat mozno problem chytit aj slovenske
tu mas mapku pokrytia: http://dvbt.towercom.sk/domacnosti.php?article=27
tu mas mapku pokrytia: http://dvbt.towercom.sk/domacnosti.php?article=27
No za par eur by si chcel vela muziky. Pri DVB-T jedine presahy okolitych krajin v blizkosti hranic (ak si odmyslim DX prijem...). Ja mam dva DVB-T USB tunery - jeden AverMedia A805 Volar s GPS a druhy Pinnacle 73e. Co sa tyka tuneru, AverMedia je trosku citlivejsi. Inak ziadne problemy.
-
TommyHot
Addict
Ak chces lacnu telku aj s par zahranicnymi programami, tak si daj DVB-S od skylinku. Kupis si parabolu, settop box a aktivujes si u nich zakladny balik, ktory je zadarmo a je tam nejakych 40 stanic (10 relativne pozeratelnych aj vratane tych ceskych a potom francuzske, ruske atd).PjotR1 napísal:tak to si ma nepotešil,to sa neoplatí ani kupovať som si myslel že pôjdu aj zahraničné programy