The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2
Re: The Lord Of The Rings Battle For Middle Earth 2
Viete mi povedat ako vyriesim tuto chybu? Na notebooku hru spustim v pohode a na druhom PC, co je 3x vykonnejsi/lepsi, tak vyhodi tieto chyby
... pritom jednotka tam ide, ale dvojka uz nie.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
game.dat je myslím crack
ale na jednom pc mi ide vsetko v pohode a na druhom nie, takze to v cracku nebude 
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2012, 17:10)
Hru som spojazdli, ale vzdy mi dava pri zapnuti hry inu verziu omg.. raz 0.856 , 0,732, 0,386, takze sa s bratom na seba nemozeme napojit...
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2012, 17:10)
Hru som spojazdli, ale vzdy mi dava pri zapnuti hry inu verziu omg.. raz 0.856 , 0,732, 0,386, takze sa s bratom na seba nemozeme napojit...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
cez hamachi to nešlo ani mne s originálom.. Neviem prečo
hm lenze ja som to uz s bratom hral dako 3-4 roky dozadu cez lanku a teraz neviem, na co som zabudol, alebo ten najnovsi patch 1.06 je na hovno
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 18:00)
Nainstaloval som si aj datadist The Rise of the Witch-king a aj tam mi hadze vzdy inu verziu hry.. takze sa to neda hrat po lanke ani po sieti, teda aspon nemam na to crack.. vedel by niekto poradit?
//autoeditácia príspevku (16 Máj 2012, 18:00)
Nainstaloval som si aj datadist The Rise of the Witch-king a aj tam mi hadze vzdy inu verziu hry.. takze sa to neda hrat po lanke ani po sieti, teda aspon nemam na to crack.. vedel by niekto poradit?