MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
-
Chesterka
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: MS v hokeji, Finsko - Svedsko 2012
Konečne si rozhodca všímajú aj fauly Švajčiarov, takže pekne presilovečka a ten jeden gólik by sa fakt hodil
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2012, 21:19)
JE TO TÁM !!! Ale tá 7. sekunda pred koncom, už som ten puk videla u nás v bráne, pane bože
//autoeditácia príspevku (13 Máj 2012, 21:19)
JE TO TÁM !!! Ale tá 7. sekunda pred koncom, už som ten puk videla u nás v bráne, pane bože
-
t0m4s3
Admin
Bol to hnus, boleli oci, ale vitazstvo je vitazstvo
tomase tu vyjadril moje nazor na tento zapas. Ak nieco podobne ukazeme v stvrtfinale, tak si mozme balit kufre.
-
Silmer
Darca
Je to doma
. No divim sa, ze satan na konci nestrielal do prazdnej brany. Keby boli svajciari vyrovnali, tak by ho to bolo velmi mrzelo.
-
pesinko2468
Expert
ludia len sa opytam neviete z akeho songu bola ta electro zvucka v poslednej minute co bolo vhadzovanie ?
-
DanielDevil
Addict
už píšu že postupujeme ale isté to ešte nie je
http://sport.aktuality.sk/c/130626/slov ... stupujeme/
zial...povedal to aj komentator, krasa ustupila učelu...ja to berem všetkymi desiatimit0m4s3 napísal:Bol to hnus, boleli oci, ale vitazstvo je vitazstvo
možno ešte aj USA predbehneme...to by nebolo vobec zlee
dik moc t0m4s3 
-
DanielDevil
Addict
no len ak budú Američania hrať tak ako dnes proti Fínom, tak to nehrozí...
Tak, pravda nekukalo sa nato najlepsie, ale lepsie vyhrat so skaredou hrou, ako prehrat.
trochu ma zaskocili ceski komentatori, ked hovorili o rebricku/kvalitach muzstiev
prva 4: svedi,rusi,fini,kanada
kusok medzera
usa, cesi
a zbytok
Ze nas ciel je sa dostat len do stvrtfinale.
prva 4: svedi,rusi,fini,kanada
kusok medzera
usa, cesi
a zbytok
Ze nas ciel je sa dostat len do stvrtfinale.
Žiadne vylúčenie v tretej tretine, no aj tak Švajčiari hrali cca polovicu tejto tretiny "presilovku" v našom obrannom pásme...
Môžeme byť radi, že sme nedostali gól, lebo veľa nastrelených pukov tesne minulo našu bránu. Proti Francúzom treba zopakovať disciplinovaný výkon, aby nás ich presilovky neprekvapili.
Môžeme byť radi, že sme nedostali gól, lebo veľa nastrelených pukov tesne minulo našu bránu. Proti Francúzom treba zopakovať disciplinovaný výkon, aby nás ich presilovky neprekvapili.
no ak Frantici zajtra vyhraju nad Bielorusmi a potom aj nad nami v utorok, tak postupia miesto nas 
Ešte stále môžeme teoreticky vypadnúť na úkor Francúzov, to by som asi zomrel. 
norsko:nemecko, priebezne 9:0 
johny29 : cistu pravdu povedali, az som sa cudoval ako seba zaradili mimo prvu stvorku, ale po tom ako sa im teraz nedari ma to neprekvapuje
johny29 : cistu pravdu povedali, az som sa cudoval ako seba zaradili mimo prvu stvorku, ale po tom ako sa im teraz nedari ma to neprekvapuje
-
DanielDevil
Addict
najlepšie by bolo ak by Francúzi stratili bod/y s Bielorusmi, mali by sme ľahší zápas...a ešte ideálnejšie by bolo keby ideme z tretieho miesta...a mali by sme zapracovať na presilovkách, lebo sa nato nedá pozerať :S
vo štvrťfinále si moc nenavyberáme, a myslím si, že je to aj jedno, kto tam bude, či Fínsko, Kanada...so súčasným sebavedomím a "novým Janom" v bráne sa nemáme prečo báť a naši sa pobijú o semifinále
btw. Nórsko masaker...to je neuveriteľné...no Nemci asi dajú veľa Eur na návrat skutočného mága na striedačku - Uweho Kruppa
btw. Nórsko masaker...to je neuveriteľné...no Nemci asi dajú veľa Eur na návrat skutočného mága na striedačku - Uweho Kruppa
-
DanielDevil
Addict
inak čudujete sa Čechom kam nás zaradili? Veď vo štvrťfinále sme si nezahrali od roku 2007 
//tak samozrejme že tam nie je ľahký súper ale predsa len sa mi zdá Fínsko hratelnejšie ako rozbehnutá Kanada
//Nórsko - Nemecko 11:2 ako za čias Japonska
//tak samozrejme že tam nie je ľahký súper ale predsa len sa mi zdá Fínsko hratelnejšie ako rozbehnutá Kanada
//Nórsko - Nemecko 11:2 ako za čias Japonska
Tiez sa mi najviac vidia fini, ale su najrychlejsi na lade, momentalne nasrani po zapase s USA a hraju doma... tazky vzorec z tohto psokladat..