napis 10 inak tu akurat metas sracky vsade naokolowladas napísal:@pepo191992
na spisanie vsetkych bugov by sa uz dala napisat knihaurcite sa mi nechce ich tu vypisovat
staci sa spytat strycka guuglu a hned budes mat jasno
Battlefield: Bad Company 2
-
Fortune
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Battlefield: Bad Company 2
samozrejme...hru opusta hromadne velke mnozstvo hracov lebo je to bezbugova hra 
koncim tuto debatu lebo to nema zmysel
-
Daggertail
Light Professional
mam aj bc2 aj bf3 a prave bf3 je ovela zabugovanejsia hra, takze to co tu tvrdis urcite neni pravda...
kde prosim ta tvrdim ze bc2 je viac bugova nez bf3? bf3 som nehral vobec (alfu neratam)
v bc2 mam nahratych 320h tak viem posudit ako je bugova, nikoho tu nemusim presviecat, je to moj osobny nazor
roky som hral cs este pred 1.0 az po 1.6, cod, cod2, bf, bf2 a bf bc2 samozrejme tak viem posudit co je bugove a co nie
v bc2 mam nahratych 320h tak viem posudit ako je bugova, nikoho tu nemusim presviecat, je to moj osobny nazor
roky som hral cs este pred 1.0 az po 1.6, cod, cod2, bf, bf2 a bf bc2 samozrejme tak viem posudit co je bugove a co nie
-
Fortune
Light Professional
ci to nebude tym, ze vysla trojka, ci tak neodchadzali hraci od BF2 ked prisla BFBC2, ale to ty urcite skuseny hrac a bughunter vies, lajošwladas napísal:samozrejme...hru opusta hromadne velke mnozstvo hracov lebo je to bezbugova hra
a napis 5 bugov aspon, inak tu akurat metas dalej sracky vsade naokolo
Fortune napísal:
ci to nebude tym, ze vysla trojka, ci tak neodchadzali hraci od BF2 ked prisla BFBC2, ale to ty urcite skuseny hrac a bughunter vies, lajoš
a napis 5 bugov aspon, inak tu akurat metas dalej sracky vsade naokolo
true
chcel som presne toto mu napísať ked som čítal jeho príspevky len som na to akosi pozabudol ..
v hre nenájde ani viac ako 5normálnych bugov a je jasné že ludia odišli každý čakal na nový bf .
Wladas proste si se*eš do huby vravýš stále o mega bugoch atd a napočítaš ich na jednej ruke ....
ja by som sa chcel spýtať že ako sa dajú zmeniť zbrane - npr. keď ich už mám odomknuté ale stále musím používať tie základné v (mulťaku samozrejme)
neviete niekto poradiť?
dik
neviete niekto poradiť?
dik
-
Fortune
Light Professional
normalne, v hre stlacis "enter" a tam mas vyber zbrani, kliknes na primarnu zbran a vyroluju sa ti vsetky dostupne co mas
-
pepo191992
Medium Star
kde najdem zoznam aut,,povolani,..atd specializacii a vysvetlivky kto mu..potrebujem to na nejakom webe aj po anglicky...
-
Fortune
Light Professional
dobre ranko, vitaj na internete, co tak zadat do gugla "battlefield bad company 2 wiki" ?
http://battlefield.wikia.com/wiki/Battl ... _Company_2
http://battlefield.wikia.com/wiki/Battl ... _Company_2
-
Kok
Light Professional
hravate to este dakto ? som si to kupil za 3$ a zacal som strielat
ak hravate tak dajte nick skusime
-
pepo191992
Medium Star
nick v5ndetaKok napísal:hravate to este dakto ? som si to kupil za 3$ a zacal som strielatak hravate tak dajte nick skusime
Nevie niekto z akého rozumného dôvodu mi na BC 2 prestalo hadzať serveri ? (už mi dá len 11) a niekedy som mal 1000+
Kamoš si tiež kúpil BC 2 (tiež SK ale iný internet) a má cez 1000 serverov.
Filtre nemám.
Na Podpore mi poradili aby som zavolal na providera (volal som ale že sa mi ozvú) či niečo nezablokoval ale niekedy mi to šlo v pohode
Kamoš si tiež kúpil BC 2 (tiež SK ale iný internet) a má cez 1000 serverov.
Filtre nemám.
Na Podpore mi poradili aby som zavolal na providera (volal som ale že sa mi ozvú) či niečo nezablokoval ale niekedy mi to šlo v pohode
ja som mal tiez taky problem... skus zapnut updater co mas v zlozke s hrou mozno mas zastaralu verziu
-
Daggertail
Light Professional
nick PeetoKok napísal:hravate to este dakto ? som si to kupil za 3$ a zacal som strielatak hravate tak dajte nick skusime
update pomohol 
už to ide
už to ide
Ludia je možné aktivovať BFBC2 krabicovú verziu na origine ?? Lebo dnes som skúšal a nechcelo to zobrať key proste napísal som key vyhodilo mi na výber bfbc2 alebo bfbc2 digital deluxe edition a ked vyberem ktorúkolvek verziu tak mi tam napíše :
Tento kód zde bohužel použít nelze. Zadejte ho prosím na následující stránce: https://activate.ea.com/applyentitlement.do. Prohlédněte si FAQ.
Ked ho zadám na tom odkaze tak napíše to iste
Tento kód zde bohužel použít nelze. Zadejte ho prosím na následující stránce: https://activate.ea.com/applyentitlement.do. Prohlédněte si FAQ.
Ked ho zadám na tom odkaze tak napíše to iste
-
MichalkoOo
Zablokovaný
načo to preboha píšeš sem? my ti asi ťažko pomôžeme.. napíš im cez live chat
Vypisovalo mi to isté. Normálne choď na tú druhú stránku, čo ti tam dali na ňu link a aktivuj to tam.
proste len som sa chcel spýtať či vám to išlo alebo tak .... na live chat už 5min čakámMichalkoOo napísal:načo to preboha píšeš sem? my ti asi ťažko pomôžeme.. napíš im cez live chat
//autoeditácia príspevku (18 Júl 2012, 14:28)
Goten napísal:Vypisovalo mi to isté. Normálne choď na tú druhú stránku, čo ti tam dali na ňu link a aktivuj to tam.
ani tam to nešlo asi po pol hodine dohadovania mi to tam nahodil on